Ajtón és a honlapon is kiírva hogy nyitás de 11órakor. 12 óra után nyitott ki. Többen is szerettek volna ott ebédelni. Kis várakozás után el is mentek ők is. Így csak a sarki közértben tudtunk venni valamit hogy ne legyünk a vonat indulási éhesek. Bravó
Kritikán aluli hely. Ma ettünk itt Görög, illetve Kentucky burger tálakat. A padló mocskos, ragadós, az asztal szintúgy (du. 3 óra). A takarításnak szinte nyoma sincs. Minden bútor kopott, régi, bár még az előző észrevétel nélkül ezzel nem is lenne nagy baj. A kiszolgálás unott, mogorva, pedig mindenki fiatal.
A 2 db burgerre több mint fél órát vártunk helyben, holott rajtunk kívül csak egy 4 fős csapat volt, akik főleg pizzát rendeltek. A konyhában minimum 6an sürögtek forogtak, így mondhatnám, hogy biztos a kiszállításokra fókuszálnak, de látva a többi véleményt arra biztos nem. . . A zsömle hideg volt, száraz, a krumpli teljesen ízetlen. A húsnak semmi íze nem volt, összességében csak az uborkát lehetett érezni, még a bacon is csak dísznek volt. Az eredmény: egész napos hasfájás/hányinger.
10-ből egyszer,ha sikerül bármelyik megadott telefonszámon elérni őket! Nem értem,miért nem vesznek fel több embert,ha nem bírják teljesíteni a megrendeléseket. A megadott 120 perces kiszállítást (az esetek többségében még több) sem tudják teljesíteni,aminek eredményeképp vagy éhen halsz vagy kapsz egy két órája kisütött mirelit cuccot, ami a hungarocell doboz párájától frankón át is ázott (sok esélyt adtunk pedig az étteremnek).
Az ár-minőség kérdésébe bele sem megyek! A vezetőségnek a pénz hajhászásán kívül érdemes lenne gondolni a több és kedvesebb ott dolgozóra,akiken nem érződik a teljes kihasználtság ill. az ételek minőségén való emelés,a higiéniára való oda figyelés sem volna hátrány. Gyors étterem lévén senki nem vár nagy dolgokat,de azért ez mégis nagyon lehúzás szagú. . . !
Korábban többször rendeltünk tőlük, de az utóbbi évben rendszerint több, mint másfél óra alatt hozták ki a pizzát, amiért egy "bocs" sem járt. Ennek ellenére egyáltalán nem olcsó, és több egri pizzéria is magasan überelni a minőségüket (és a szállítási idejüket) ilyen árak mellett. Leszoktunk róluk.
A pizzájuk az nem volt rossz de a töltött hús az borzalmas volt. Bundázott csirkemellet "ettem" és nem volt rendesen átsütve, rózsaszín volt még a belseje. A kiszolgáló lány sem volt valami barátságos! Megrendeltük a pizzát és még utótag kértünk hozzá üdítőt is. Hát had nem mondjam milyen fejet vágott a kiszolgáló csaj mert utólag merészeltük kérni. Árban jó volt de többet ide nem fogok betérni ha arra járok.
A délutáni órákban az éttermnek nem nevezhető - helyre bementünk. Leadtuk rendelésünket. A helyről-e lég gusztustalna, lepukkant - sok pizzát láttak már az asztalok sok év alatt. Nem szivesen ettem meg volna ott a rendelt pizzát. . Mintha egy régi film helyszinéra léptem volna be. . A rendelt piizát viszont időben hozták ez pozitivum aszámlára irva.
A közelben egy rendezvényen voltunk kiállítók, és a közelben kerestem éttermet. A hely weboldaláról kinéztük, mit szeretnénk enni, és elsétáltam az étteremhez. Egy kedves, de elfoglalt lány vette fel a rendelést és közölte kb. 3/4 órát várni kell, de láthatóan sokan voltak az étteremben, így nem volt túlzás.
Időre visszamentem és éppen kész lett az ebédünk. Az ételekről: a páromé roston csirkemell sajtszósszal, brokkolival krokettel. Általában rendben volt, ízre állagra, talán a brokkoli kissé nyers volt, de nem ehetetlenül. Az enyém rántott csirkemell juhtúróval, cheddarral, kaliforniai paprikával, baconnal töltve, hasábburgonyával. A sajt szerintem nem cheddar volt, de egy 1500 forintos ársávban ilyenekekn ne akadjon fenn az ember. Összegezve: az ételek rendben voltak, semminek nem volt olajíze, ár-érték arányban kifejezetten jónak mondható, bár nem ott ettünk, a WC-t azért használtam, a tisztasággal sincs komolyabb gond. Ha valaki nem ínyenckedni, hanem jóllakni akar, és belefér az idejébe ha várni kell egy kicsit, csak ajánlani tudom.
Véletlenül találtunk rá a helyre. Közel van a sétálóutcához, nem csak pizza kapható, hanem finom tészta ételek is. Az adagok nagyok, az étel finom. Kicsit sokat kellett várni az ételre, de csak azért mert annyian voltak, alig találtunk helyet, és éppen ebéd időben voltunk. Az ár teljesen korrekt, a személyzet kedves.
A városba nem sok a jó hely. Hosszas keresgélés után tértünk be a helyre, ha már a strandon jártunk a közelbe kerestünk éttermet. Az ételek és a felszolgálás is első osztályú. Árak megfizethetöek ide biztos vissza térünk máskor is. A hamburgerek és a gyros is isteni, és hátván ahogy hozzák ki az adagokat azok sem diétásak. örülünk hogy megtaláltuk ezt a remek helyet.