Családommal kirándulásunk lezárásaként tértünk be étkezni. Mivel siettünk, napi menüt választottunk. (hétvégén is volt menükínálat, ami pozitív) Sajnos annyit vártunk a menüre feltehetően, mintha bármi más ételt választottunk volna, így picit meg is bántuk. De ha azért kellett ilyen sokat várni, mert mindent frissen, azonnal készítenek akkor ez rendben van. Kis adag volt, de ehető, átlagos ízvilággal. A legényfogó leves egyedi.
De jó, hogy a legutolsót választottuk! . . . Miután végignéztük (néhol meg is kóstoltuk) a kínálatot a Szépasszonyvölgyben a finom egri borokat illetően, úgy gondoltuk, valami finom ebéddel a pocakunkban kellene elindulnunk hazafelé Budapestre . . .
Egy hetes Észak-Magyarországi autós túránk utolsó napján Bélapátfalváról Szarvaskőn keresztül jöttünk Egerbe, hogy valami finom bort is vigyünk haza a kirándulásunkról . . . Miután nemrég olvastam egy másik - szintén ezen az étteremsoron lévő - étterem igen negatív értékelését, ezért gondoltam, hogy "tollat ragadok", s én is leírom, hogy bizony a Legényfogó minden igényünket kielégítette: hatalmas adagokat kaptunk, tisztaság volt mindenütt, nagyon udvarias kiszolgálásban részesültünk, igaz, talán kicsit soknak tűnt a várakozási idő, de a személyzet mentségére legyen mondva, folyamataosan voltak vendégek, az ennivalót pedig frissen, forrón, inycsiklandón tálalták elénk! ! ! Remélem, a fotókról is ez köszön vissza! Köszönet és gratula érte a személyzet minden tagjának!
Kifejezetten ebédelési szándékkal álltunk meg a Szépasszonyvölgyvölgyben, ahol a számos étterem 1000 árlistája, menüt hirdető- és egyéb akciói között nehéz választani. Minket a cipós leves kínálattal fogtak meg (már napok óta vágytunk egyre), illetve a korábbi jó értékelések segítettek a döntésben.
Mind a legényfogó leves, mind a babgulyás kíváló volt a tálalástól függetlenül is. A pincérek előre kérdezték, hogy kérünk-e csípőst, a kiszolgálással nem volt gond. Ha erre járunk legközelebb, biztos betérünk!
Egy kirándulás alkalmával találtunk rá a helyre. Nagyon hangulatos. A pincér rendkívül barátságos volt. Legényfogó levest ettünk cipóban tálalva. Az íze különlegesen finom volt, az adag hatalmas. A szomszédos asztalnál ülők megkérdezték mit eszünk, mert Ők is ilyet szeretnének, mivel látták, hogy milyen jóízűen eszünk. Biztosan visszajövünk még.
Egri utazásaink alkalmával már visszatérőként tudok beszámolni erről a magasan teljesítő étteremről, évek óta csak itt! étkezünk. A személyzet kedvessége a két pincér Peti és Tibi nevezhetem barátainknak is bátran,lebilincselő humoruk és késégességük, udvariasságuk a legmagasabb kategóriákba emeli őket.
A világ sok országába és éttermében jártam már a 7 földrészen de ennyire kedves emberekkel ritkán találkoztam. Meleg szívvel csak ajánlani tudom őket és garantált a csoda.