A Marján cukrászdában kiváló klasszikus desszerteket, tortákat kóstolhatunk, a meleg beköszöntével pedig romantikus teraszán fogyaszthatjuk el fagylaltunkat, kedvenc édességünket.
Kellemes, szép cukrászda, nagy kínálattal. Vannak hétköznapi és különleges sütemények is, nagyon nagy a választék. Még cukormentes sütemények is voltak. Az árak is megfelelőek, nem túl drága. Négyféle süteményt rendeltünk és mind nagyon finom, ízletes volt. A kiszolgáló személyzet is kedves volt. Egerben járva ismét be fogunk térni.
A családommal évek óta visszatérő vendégek vagyunk. A cukrászda nagyon barátságos, különösen hangulatos a kerthelyiség. A kiszolgálás figyelmes. A csomagolásra is külön gondot fordítanak, nagyon igényes. A sütemények valami isteniek! Az én kedvenceim a mignonok, főleg a karamellás. A fagylaltok és a kávék is kitűnőek.
Sok csodát írtak mások a helyről, de sajnos nekünk tegnap nem volt minden tökéletes. . . Persze azért máskor is ellátogatunk ide, ha a városban járunk, reméljük építő lesz a kritika és jobb a tapasztalat. A citromos joghurtos szelet semmilyen citrom ízt sem tartalmazott, csak egyfajta kesernyés- savanykás valamit.
Itáliában értik a citromos desszertek készítési módját, érdemes lenne egy szakmai tanulmányúton kóstolgatni arrafelé. A mézeskrémes száraz volt. . . A sós süti száraz volt. . . A pohár tojásszagú. . . Természetesen volt, ami finom volt most is és régebben is jók voltak a tapasztalataink. Rengeteg ember látogatja a helyet, ezen kedves vendégek viselkedésével sem voltam maximálisan megelégedve, de erről nem a cukrászda tehet. Van aki miközben várja a rendelését támaszkodik az üvegpulton, mintha kocsmában lenne. Nem értem, ha valakinek van igénye cukrászdára, akkor miért viselkedik ott kocsmjenci módra. Lehet, hogy ez is a cukrászda felelőssége, vagyis nevelni kéne a közönséget?
Csodálatos hely csak ajánlani tudom mindenkinek isteni volt amit kértünk tisztaság gyors kiszolgálás gyermekek számára is elérhető áron van rengeteg finomság
Mint ahogy a címben is írtam csak egy kávéra tértünk be a cukiba. Kint a szabad levegőn foglaltunk helyet. Egy fiatal kiszolgáló hölgy hamar ott is termett. Finom forró kávét kaptunk ahogy illik, vizet hozzá. Csak apró észrevétel, az asztal nem volt letörölve az előző vendég után, de ettől még, ha arra járunk biztosan ott fogunk kávézni.
Egy szép ősz nap,amikor egész nap túráztunk Eger környékén a családdal,a nap végén betértünk ebbe a nagyon szép,kellemes hangulatú nem éppen kicsinek mondható cukrászdába. Nagyon sokféle sütemény közül lehetett válogatni. Kár hogy már fagylaltot nem árultak,pedig az idő elég szép volt hozzá.
Nagyon kedvesek voltak a felszolgálók és az eladók is. Voltak ott hagyományosnak mondható sütemények,mint például mignonok,krémesek,képviselő fánk,pogácsák,stb. és voltak olyan sütemények amikről még nem is hallottunk ideáig. A Charlotte torta isteni finom volt. Az ország tortája is. Az árak barátságosak voltak,attól függetlenül hogy a belvárosról van szó. Hozzá kell tennek hogy 18 óra után teltház volt. Mindenkinek ajánlom aki Egerbe jár hogy térjen be egy fantasztikus sütizésre.
Két tejfehérje allergiás gyermekünkkel érkeztünk,a fagyi kínálat óriási volt, de egyetlen tejmentes sem volt köztük, így csalódottan távoztunk. Ezen javaslom, hogy változtassanak!
Úgy jártunkban-keltünkben találtunk rá e helyre. SZÉP, tágas, kellemes és bőséges a választék, nagy forgalommal. Kinn is benn is ettek-ittak az emberek. Jeges kávét kértem és fagylaltot. Nekem a jégkocka kicsit túl sok volt, máskor majd szólok, hogy kevesebbet kérek egyébként jó volt.
Idén találkozunk először ezzel a kellemes hellyel, nyaralásunk alatt. Nagyon finom friss sütemények, isteni fagylalt, kellemes kiszolgálás, bőséges választék. Mindenkinek szívből ajánlom!!!