Gyermekeimmel / 16, 13 éves fiú / jártunk a Palacsintavárban. A pincér szinte azonnal hozta az étlapot. Bőséges a választék sós- és édes palacsintákból egyaránt. Az étel is hamar az asztalunkra került, nagyon gusztusos volt a tálalás, ízletes és hatalmas az adag, mindkét kamasz gyermek nagyon jól lakott az étellel.
A hely kialakítása hangulatos, talán annyi az észrevétel, hogy a sétálóutcára helyezhetnének ki egy-két útbaigazító táblát, mert nem egyszerű megtalálni az éttermet.
Születésnapi ebédet szerettünk volna egyedibb helyen, így esett a választásunk a palacsintázóra. Sok volt a bizonytalanság, így sajnos nem foglaltunk előre helyet, emiatt elég sokat kellett várakoznunk, de ez természetesen a mi hibánk. A hely túlságosan sötét szerintem. A sós palacsinták nem nyűgöztek le minket.
Ehető volt, de semmi olyan plusz élményt nem nyújtottak, ami miatt visszavágynánk oda. Főleg, hogy egy negatív élményben is részünk volt. A kis üveges ásványvizeket, amiket rendeltünk a pult takarásából húzták elő és már felbontott állapotban hozták ki nekünk. Más helyeken a felbontás a vendég szeme előtt szokott történni. Ez nem volt így túlságosan bizalomgerjesztő. Bármilyen más víz is (csapvíz/nagyobb kiszerelésű víz/másfajta ásványvíz) kerülhetett bele akár. Mi megbántuk a választásunkat, egész biztosan nem ismétlünk.
Direkt a Palacsintavár miatt utaztunk el Egerbe, mert apukám nagy kedvence a palacsinta, édes és sós változatban is, ezért szülinapjára megleptük ezzel. Kimondhatjuk, talán ő csalódott a leginkább. Nagyobb reményeket fűztünk ehhez, mert hallottunk jót a helyről. Azonban ahhoz képest nagyon is drága.
Az édes palacsinták sem voltak megnyerőek, kifejezetten sós volt a tésztája ami nagyon zavaró volt. Az elképzelés nem lenne rossz, a megvalósítás már hagy némi kívánni valót. . . A kiszolgálás se volt a legjobb, lassú volt és hiába volt több pincér is, sokat vártunk mire odajöttek. Valószínűleg többet nem megyünk ebbe az étterembe.
A városban töltöttünk pár napot a párommal. A vár megnézése után tértünk be ide. Az éttermi kalauzok szerint kihagyhatatlan ajánlat volt, mi nem tartottuk annyira kihagyhatatlannak. A pincér többször elment előttünk mire odajött és felvette a rendelést. Szerencsére a palacsintára nem kellett sokat várni, de semmi különleges nem volt benne max a dekoráció.
Az egri Palacsintavár a kedvenc éttermem, mikor lehetőségem van rá mindig meglátogatom, akár családdal, barátokkal. A kiszolgálás kedves, gyors, szép tálalás. A palacsinták nagyon finomak mind a sós és édes palacsinták is. Sok helyen rendeltem már palacsintát, de sehol nem volt ennyire ízletes. Minden pénzt megér, mert nagyon finom és nem kis adag.
Az étterem hangulatos és dekoratív, a falakon festményekben gyönyörködhetünk illetve a halak társaságát élvezhetjük egyes asztalok mellett. Ötletes és kreatív tárgyak jelenítik meg a régi idők emlékeit.
Nagyon hangulatos, klassz kis hely. Tetszik benne hogy egy kicsit eldugottabb helyen van, és természetesen a terasz nyáron. Finomabbnál finomabb sós és édes ÓRIÁS palacsintákkal. Szép a látvány, finom ízek :) Az adaggal sincs semmi gond, sőt van hogy sok is. Nagyon jól lehet vele lakni. Szeretjük :) Negatívum talán annyi hogy a székek kicsit kényelmetlenek :S
Párommal rendszeresen járok ebbe az étterembe, kiváló az édes-sós palacsinta kínálatuk, a kiszolgálás is kellemes. Egyedül az illemhelyiséggel van problémám, valamint a sós palacsinta kínálatba bekerülhetne pár új darab. Ha jönnek hozzánk rokonok akkor kötelező elvinni őket, az egész család nagyon szereti. Ajánlom mindenkinek.
Nagyon szeretjük ezt a helyet. Soha máshol ilyen finom és tartalmas palacsintázást nem láttunk. :) Egy sósat és egy édeset szoktunk kérni és felezzük mind a kettőt, mert hatalmas adagokat adnak. :) Az étlap változatos, kinti teraszuk is van, nyáron nagyon kellemes. Szinte a vár mellett van, a sétálóutcán. 2008 óta, ha Egerbe látogatunk, mindig itt palacsintázunk. :)
Amikor megláttuk a szépen dekorált palacsintákat (figyelem: csak ehető dekorációt tehetünk a tányérra! ! ! ), azt hittem, a belbecs olyan lesz, mint s külcsín. Tévedtem. Átlagos, semmi extra tejszínes gombaragu, mirelit párolt vegyes zöldség, konzerv őszibarack NYÁRON!
Ennyiért lazán belefért volna a friss alapanyag, ami manapság szerintem alap egy magára valamit adó vendéglátóipari egység esetén. A sült sajt finom volt a palacsintán, ez az egyetlen, ami tényleg jó volt, ahogy mondani, volt benne egy kis csavar. A tőbbiről csak annyit, hogy ilyet bárki tud otthon.