Általában szombatonként, délelőtti lustálkodás után szoktunk ide ebédelni menni. Ilyenkor olyan ételeket választunk, amit otthon csak körülményesen lehet elkészíteni. A rendelés előtt a pincérrel átbeszéljük, hogy miből készül, mit tartalmaz az esetleges fantázianév. Mindig részletes kimerítő választ kapunk.
Régen élünk Egerben és bizonyos nosztalgia is idehúz a Szantofer étterembe. Az ételek bőségesek, így néha az is előfordul, hogy nem bírjuk megenni, de nincs semmi baj, készségesen becsomagolják és megvan még a vacsora is. Az ital választásánál is jó a választék és szakszerű ajánlást kaptunk, hogy milyen bor illik az általunk fogyasztott ételhez. Mondhatnánk, hogy ezek alapvető kötelességek, mégis ahogy előadják valami többletet kivételes udvariasságot érzünk.
Nagyon jól éreztük magunkat. Minden nagyon finom volt, a pincérek készségesek. Mindenki mást rendelt, de mindenki úgy érezte, hogy az ő étele a legjobb. A a Somlói galuska a világ legjobb somlóija. Galambos Tamás festőművész ajánlotta önöket, de mi tovább fogjuk ajánlani mindenkinek. Czilus
Imádom a Szantofert, a kedvenc éttermem Egerben :)))) Legközelebb megyek, tuti ott vacsorázok ;) A hely csendes, a felszolgálók nagyon kedvesek és udvariasak, mindig kitüntetett figyelembe részesítenek. Az étel isteni, jó nagy adagot adnak, nem panaszkodhatok sohasem :)
Nagyon klassz helyen van, csak kicsit eldugott, de a Széchenyi utca sarkán, rögtön a Bőregérnél kell befordulni és máris megtaláljuk! Jó étvágyat mindenkinek!
Az ajánlások alapján kerestük fel,és nem csalódtunk. Finom volt az étel,jó a kiszolgálás,és nagyon szép a tálalás. Az ár is elfogadható. Férjemet nem nyűgözte le annyira az íz,de fatányéros esetén magas nála a mérce. :) A hortobágyi és a somlói a fiamat lelkesítette,oly szépen volt díszítve, mint azt csak "jobb " helyeken látni. A cigánypecsenyém finom volt,különösen jó volt a saláta hozzá.
A lányom első diplomáját ünnepeltük a családdal! ! Már másodszor jártunk itt hiszen a házassági évfordulónkat májusban is itt ünnepeltük, annyira finom, ízletes, bőséges a kínálat, hogy akkor eldöntöttük, hogy a diplomát is itt tartjuk! ! A pincérek mosolygósak, kedvesek, a kiszolgálás gyors, és pontos! A szakács istenien főz!
! ! Az étterem nagyon hangulatos, barátságos és légkondicionált! ! Biztos vagyok benne, hogy még sokszor eljövünk majd ide, mert az árak teljesen korrektek az adagok pedig bőségesek! ! Mindenkinek szívből ajánlom! ! !
Mindenki figyelmébe szívesen ajánlom ezt az éttermet! Jó az étel, tisztaság van, kedves a kiszolgálás, nem drága. Különlegesebb, és egyszerűbb étekből is lehet választani. A kétszemélyes tálukat főképp ajánlom, és a bablevesük is remek. Az étterem nagyon jó helyen van, minden megfáradt túrista könnyen megtalálja.