Érkezésünkkor nagyon kedves fiatalember fogadott minket a recepción. A 2 ágyas szoba igen kicsi, az ágyakon kívül csak 1 éjjeliszekrény és egy egyajtós ruhásszekrény van benne, és nagyon kevés hely. A fürdő is aprócska, a zuhany elég mediterrán módon van megoldva ( a padlón egy lefolyó, zuhanyfüggönnyel elkeríthető a WC előtti rész), de tisztaság volt mindenhol.
A kontinentális reggeli ( 2 zsemle, 2 szelet sonka, pár szelet szalámi, mini vaj, mini dzsem, fél paradicsom, fél paprika, néhány szelet uborka, kávé, tea vagy kakaó) friss volt, ízletes. . . és végül is elég volt. Közel van a belváros, kényelmes sétával 20-25 perc alatt elérhető. Az akció keretében személyenként kaptunk 2-2 fürdőbelépőt. Összességében a célnak megfelelt. . . . jól aludtunk, reggeliztünk, volt meleg víz, Eger és környéke csodálatos, rengeteg látnivalóval.