Ahogy beléptünk számomra kicsit lehangoló volt a sok sötétbarna szín (függöny, padló, ágytakaró, ágyvég, bútorok, padlószőnyeg) de ez egyrészt szubjektív vélemény, másrészt ennyi a panaszkodás részemről. Az ételek:a reggelik is és a vacsorák is bőségesek, változatosak voltak, nem a megszokott ételek ismétlődtek, voltak különlegességek is (pl. lazactatár, pástétomok, érdekes és ízletes saláták), de hagyományos, ám nagyon ízletesen elkészített ételek is. Vacsoráknál sokféle gyümölcs, reggeliknél változatos pékárú, Nagyon tetszett, hogy a gyerekeknek külön kis részen készítettek ki ételeket. A narancslé az valóban rostos, 100 %-os volt, nem felvizezett lötty, mint mostanában sok helyen tapasztaltuk, akár 4 csillagos helyen is. Én vacsora után már nem nagyon szoktam enni süteményt, de azok talán naponta ugyanazok voltak, ahogy itt olvastam nemrég, a Hunguest hotelekben mindig minden nap ez a választék. Az étkezések a Park szárny gyönyörű termeiben vannak, ahol 2 teremben is elkészítették a svédasztalokat. Igaz, az Eger szárnyból 2-3 percet sétálni kell, de megéri. A szoba: meleg volt. Elvileg egyénileg szabályozható a hőfok, de mi azt hiszem egyszer kapcsoltuk be a fűtést, nem tudom hogy-hogy, de mindig nagyon meleg volt. Az ágy nagyon kényelmes, a tusoló is végre mély, nem az a lapos tusolótálca, amiből kifolyik a víz. A fürdőszoba picit ugyan szűkös, de amennyi időt ott tölt az ember, kibírható. a szekrényben van egy felfele nyitható teregető, az a régimódi, de szerintünk mégis nagyon jó ötlet. Este, amikor már nem mentünk ki a szobából, odatettük az ajtóhoz, ott éjszaka nem volt útban és rá lehetett tenni a nedves köntösöket és a wellnessben kapott törölközőket is, reggelre így megszáradtak. Wellness: Szintén meleg van mindenhol, a víz is nagyon jó meleg. A szállodában teltház volt, ezért sokan voltunk mindig a medencékben, épphogy találtunk helyet magunknak ücsörögni, de hát sok volt a család, hiszen még tartott a téli szünet. Kaptunk ajándék belépőt a városi fürdőbe is, amit egyik nap ki is használtunk. A szállodát megkerülve az Érsekkerten keresztül pár perces sétával érhető el, na ott alig voltak, pedig kinti medence is üzemelt, bent is több meleg vizes. A szállodában mindenhol tisztaság, segítőkész és mosolygós személyzet, hangulatos világítás volt. Biztos, hogy visszatérünk még. A szálloda honlapján található fotók valósághűek, ezért csak a szobánkból fotózott esti látványt mellékelem. Bátran ajánlom mindenkinek az Eger és Park Hotelt.