A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
remekül éreztük magunkat tele derüvel szabadsággal.Ha lehetne reggel 7 elött kávét kortyolni ,ami igazán beinditaná a napot,bizonyára vannak hozzám hasonló koránkelő egyedek..Alig várom a legközelebbi találkozást önökkel,köszönöm a figyelmüket.Üdvözlettel Dülk István
A szürke téli hetek után a legjobb választás volt a Hotel Flóra! A hétvége alatt sikerült teljesen feltöltődni,elfelejteni a hétköznapokat. Az átjárás a termálba jó megoldás,az ottani medencék változatosak,annak ellenére hogy sok volt a szállóvendég,ezt egyáltalán nem lehetett érzékelni.
A szálloda welness részlege is nagyon tetszett,jó levezetése volt a napnak. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak,külön élvezetet nyújtottak! Külön köszönet a reggeli bundás kenyérért! A személyzet nagyon kedves volt,mindennel meg voltunk elégedve,még visszatérünk,de legközelebb több napra.
A hotelben töltöttünk januárban 4 éjszakát.Mindennel meg voltunk elégedve.A szomszédos fürdő thermálvize miatt választottuk a hotelt. A szálloda wellness része is kiváló mind a medencék, mind a szaunák,az este 10-ig nyitvatartás pedig még csodálatosabbá tette az estéket. Minden dolgozó nagyon kedves és segítőkész volt.
Nagyon kedves es segitokesz a szalloda szemelyzete.Pozitiv,hogy este 11 oraig nyitva volt a wellnesz reszleg,es nagyon jo ,hogy meleg a viz.Koszonet a recepcio munkatarsainak a gyors ugyintezesert.
Nagyon tetszett a szálloda.A személyzet udvarias kiszolgálása.Fantasztikus az Egri Gyógyfürdő,a szálloda Wellness szolgáltatása.A kényelmes és tágas szoba.Minden nagyon tetszett.
A szállodában már nem először voltunk, korábban már eltöltöttünk itt egy kellemes hetet. Most sem csalódtunk. A személyzet kedves, segítőkész. A szobánk tiszta, kényelmes, jó meleg volt. A wellness részleg igazi felüdülést nyújtott. A szolgáltatások időtartama megfelelő, ezért nem volt zsúfoltság semelyik részen sem. A szálloda biztosítja a nyugodt pihenés feltételeit.
Remek 3 napot töltöttünk el a szállodában 3 gyerekkel. Nagyon jó, hogy a wellness rész 23 óráig használható. A személyzet kedves. A gyerek programok nagyon jók voltak.
Ajánlom a gyerekekkel érkező családoknak mert családbarát,felszerelt és rendkívül finom a konyhájuk és választékos! Köszönjük a szálloda személyzetének a remek kiszolgálást az ott töltött pár napban!
Máskor is megyünk. Semmi kivetnivalót nem találtunk. A személyzet kedves,előzékeny, a szoba tiszta, az ágy kényelmes. Félpanzióval vettük igénybe, minden volt ami szem, szájnak ingere. Közvetlen átjárás van az egri strandra, ami nagyon tetszett. A hotel szobájából láttuk a várat, ami nagyon hangulatos volt az esti kivilágításkor. Csak egyszerűen köszönjük.