A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
Egy családbarát nyugodt szálláshelyet ismerhettünk meg a férjemmel. Közel a belvároshoz a látnivalókhoz. A szálloda nyugodt és csendes igazi pihenésre való. A személyzet előzékeny segítőkész. Köszönünk mindent!!!!!!!
Nagyon kellemes, barátságos és romantikusnak mondható Hotel. A dolgozók kedvesek, segítőkészek és nagyon udvariasak voltak. A reggeli választéka gazdag és változatos. A vacsora is bőséges és nagyon finom volt. Az ár-értékarány jó, a szolgáltatás ( az ingyenes belépők sokasága- a város látnivalói- felejthetetlen élményt nyújtottak.
Nyár folyamán voltunk itt és azonnal megszerettük. Kicsi és nagyon barátságos az egész hely. Az itt dolgozók kedvesek a nap minden szakában. A reggeliket a kertben egy csodaszép lilaakác alatt költöttük el. A szoba tiszta, italhűtővel és kicsi kiülős terasszal. Nagyon csöndes volt és igazán jót pihentünk. A zárt parkoló előnyös.
Nagyon közel van a városközponthoz,saját zárt, ingyenes parkolóval! 24 órás portaszolgálattal (nagyon kedvesek még éjszaka is)! Bőséges, választékos reggeli,romantikus,kedves vadonatúj felszereléssel ellátott, extrém tiszta szobák! ! ! Tényleg nagyon ajánlom! Barátságos, kedves, segítőkész, rugalmas személyzet és tulajdonos! Mi biztosan visszatérünk! ! ! Mariann és Lorenzo G.
Tavaly augusztusban 5 napot, idén áprilisban 2 napot töltöttünk a szállodába és biztos, hogy nem az volt az utolsó utunk oda ebben az évben! A személyzet rendkívül barátságos és kedves, tiszta és rendezettek a szobák! Nem is beszélve arról, hogy a sétáló utca kb. 3 percre van a szállástól! A reggeli kiadós és választékos volt.
2013. Októberében jártunk itt, 2 éjszakát töltöttünk el. Tetszett, hogy nem zsúfolt a szálloda, és nagyon közvetlen barátságos személyzet fogadott bennünket. Még egy aranyos cica is volt a kertben. Közel volt minden látnivaló, sétálóutca, vár, fürdő, étterem…stb.
Nászúton voltunk,ebben a szállodában töltöttünk 4 csodás napot. Haza induláskor a gépkocsink nem indult,a recepciós pedig azonnal hívott egy autószerelőt,aki aztán a férjemmel együtt,elvontatta a műhelyébe és kb. óra alatt megjavította. A Szálloda közel volt a Belvároshoz,a sétálóutcához.
A Várhoz is gyalog sétáltunk fel,mert ez is elég könnyen megközelíthető volt innen. Eger csoda szép város,ez a szálloda kényelmes,szép! A kiszolgáló személyzet nagyon profi,kedves és segítőkész! Köszönet mindenért!
A szoba kényelmes volt, a reggeli svédasztalos volt, de szinte csak vegák laknak jól, rengeteg a magvak, igaz vannak szalámik, és rántotta mellé, de főtt virslit hiányoltam.
Mivel a szobánk a csodálatos belső kertre nézett, ezért nagyon csendes volt. Nagyon élveztük, hogy szinte saját kertben üldögélhettünk a fantasztikus környezetben. Nagyon finom volt a reggeli. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A parkolóhelyről kicsit "macerás" volt kiállnunk, mert a kanyarba nem lehetett belátni. Rövid sétával bejutottunk a főtérre.
Tavasszal voltunk a szállodában. A személyzet kedves volt a szálloda tiszta, szép szobákkal. A csomaghoz kapott belépőket felhasználtuk. Jó volt a fürdőzés mind az egri mind a demjéni fürőben. Egy félpanziós csomagot választottunk. A reggeli elegendő volt. A a vacsorát egy szomszédos étteremben biztosították, sajnos a vacsora nem érte meg! Legközelebb csak a reggelit kérném.