A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
Tavaly augusztusban 5 napot, idén áprilisban 2 napot töltöttünk a szállodába és biztos, hogy nem az volt az utolsó utunk oda ebben az évben! A személyzet rendkívül barátságos és kedves, tiszta és rendezettek a szobák! Nem is beszélve arról, hogy a sétáló utca kb. 3 percre van a szállástól! A reggeli kiadós és választékos volt.
2013. Októberében jártunk itt, 2 éjszakát töltöttünk el. Tetszett, hogy nem zsúfolt a szálloda, és nagyon közvetlen barátságos személyzet fogadott bennünket. Még egy aranyos cica is volt a kertben. Közel volt minden látnivaló, sétálóutca, vár, fürdő, étterem…stb.
Nászúton voltunk,ebben a szállodában töltöttünk 4 csodás napot. Haza induláskor a gépkocsink nem indult,a recepciós pedig azonnal hívott egy autószerelőt,aki aztán a férjemmel együtt,elvontatta a műhelyébe és kb. óra alatt megjavította. A Szálloda közel volt a Belvároshoz,a sétálóutcához.
A Várhoz is gyalog sétáltunk fel,mert ez is elég könnyen megközelíthető volt innen. Eger csoda szép város,ez a szálloda kényelmes,szép! A kiszolgáló személyzet nagyon profi,kedves és segítőkész! Köszönet mindenért!