A Hotel Rubinia csendes és nyugodt kikapcsolódást nyújt vendégeinek Egerben. Kiváló elhelyezkedése mellett - egyik oldalt a Szépasszony-völgy, míg másik oldalról a város panorámája nyújt felejthetetlen élményt -, tágas szobákkal és stúdiókkal, hangulatos közösségi terekkel, szaunával és egy konferenciateremmel rendelkezik.
Egy napot töltöttem itt. Szép helyen van a hotel,kicsit macerás megközelíteni. GPS ajánlott. Nagyon szép kilátás a Szépasszony völgy-re. Hátul le is lehet sétálni. A szoba szolíd,csak ami szükséges az van benne. Fürdőszoba elfogadható,tusolóval. Sampon,kézmosó,és hajszárító is volt,ami pozítív. Az ágy nagyon kényelmes volt.
TV eléggé retró,és elég kevés a csatornakínálat. Wifi kissé gyenge volt hogy megszakadt a net. Tisztaságban fejlődni kellene/az előző hölgyvendégnek kissé sok hajszála maradt a padlón. . . . /Személyzet nagyon kedves,semmi probléma. Reggeli bőséges és friss volt.
A hely az szép, rálátni a Szépasszonyvölgyre. Az étkezés még elmegy, ha leszámítjuk a hideg ételt, ami egyébként naponta körbe- körbe szinte ugynanaz. Az internetre ráraknak egy tetszetős szobát, de a valóság az teljesen más ( mellékelem a képeken). 4 éjszakát voltunk a panzióban, de takarítónőt egyet sem láttunk.
Hotel Rubinia! Már az elhelyezkedése is fantasztikus: láthatod... Eger panorámáját, de Szépasszonyvölgy is eléd tárul. A Hotel egyszerű, alapvetően tiszta, az étel kiváló, a személyzet kedves, az újévi buli fantasztikus... árában megérte, jó volt itt búcsúzni 2016-tól.... köszönjük :)
Három napot töltöttünk a Hotel Rubiniában,az étel mindig hideg volt, ugyanolyan hús 3 napig, reggelire virsli, kiszáradt sajt. A szoba egy kis pénz ráfordítással szinte tökéletes lehetne. A Wellness részleg két jakuzziból és egy szaunából állt. A szálloda nagyon közel van a Szépasszony-völgyéhez.
Kellemes fogadtatás,elő és szilveszteri hangulat tökéletes,Étkezésben felülmúlta az eddigi panziókat, hotelokat,a személyzet nagyon igyekezett,figyelmes volt,ha tehetem visszalátogatunk!
A stúdiószoba egy igen gyenge kollégiumi minőség vagy még az sem. A bútorok (ágy, szekrény) gyermek-méretűek. A helyiségek légtere óvodásokhoz méretezett. Az étkezés "maradék" elven működött: Január 2-án még a szilveszteri maradékot tálalták fel. 30-i leves elsejére is futotta.
A legfelháborítóbb: a korlátlan bor árának felszámolása az egyéb fogyasztásban: 1200 Ft-ba került egy 4 centes Unikum, 600 Ft-ba egy 0,5 literes ásványvíz. Igaz, ezek nem voltak kötelezőek! Pozitív élmény volt viszont a szilveszter éjjeli tálalás, kompenzálta a "gála" vacsorát.
Lepusztult, hiányos felszereltségű, a tisztaság nem erőssége a panziónak.A két recepciós hölgy nagyon kedves volt, de csak a kiégett villanykörték cseréjében volt lehetőségük segíteni.
A párommal régóta terveztük, hogy Egerben a Szépasszony völgyéhez közel megszállunk és eltöltünk néhány kellemes napot. A szállás maga elég szerény volt de a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek rendben voltak de nem is az étkezés hanem inkább a borászkodás volt a legfontosabb.
A Szépasszony völgye nagyon hangulatos és a pénztárcának is megfelelő hely. Jó borokat kóstoltunk, finom sajtokat ettünk élő zenét hallgathattunk. Nagyon rendben volt, köszönjük szépen!
Egy élményekkel teli bor kóstolós, Valentin-napi hétvégét töltöttünk a Rubiniában. Jártak már olyan helyen ahol a teraszon fűtött fadézsában "gőzölögve" hideg téli estén pezsgőt kortyolgatva nézhetik a behavazott Szépasszony völgyet ? ? ? Ha még nem akkor próbálják ki! ! ! Isteni. . . és a látvány lenyűgöző!
A szálloda egyszerű, tiszta és mesés helyen van. Rövid sétára a város központja. /Érdemes lemenni a városba mert látnivaló akad bőven Egerben. / Ha bor kóstolásra vágynak a hotelből egy lépcsősor vezet le a pincékhez. Ott aztán lehet kóstolni, vásárolni és ismereteket szerezni az Egri borkultúráról. Visszafelé jövet, nem árt kapaszkodni, mert a finom boroktól a lábunk meg-megcsúszhat a lépcsőkön felfelé. . . . De ne feledkezzünk meg a konyháról sem! A választék nem túl gazdag, de minden finom és házias ízű. Ha a személyzetre azt mondom, hogy figyelmesek, kedvesek és lesik a vendégek kívánságait, akkor csak részben dicsértem meg őket, mert egyszerűen szuperek. A Rubiniát azoknak ajánlom, akik igazán jól akarják érezni magukat egy családias hotelben ! ! ! A luxust kedvelők válasszanak valami mást!
Két házaspár,két évben: három éjszakás márton napokon. Vannak utazók akiknek minden nagyon szép,minden nagyon jó és olyanok is akiknek mindig szorít valami. Mi tervezünk ,választunk. Jól. Remek a lépcsősor a Szépasszonyvölgybe és ha a pincéktől estefelé felnézek ,a "mi szállodánkat" látom ponpás kivilágításban.
Ügyesen kel választani célt ,utat. Fürödni Harkányba menjünk ne Óbánya csepegő sziklái alá. Ha valamit nem találtunk el egy helynél,lehet hogy ügyes kéréssel megoldható. Ha még sem akkor jön a jó hozzáállás. Messze van a belváros ? De szép az út. Mondhatnám tovább de minek. Csábitanak új helyek új szállodák és ha esetleg az idén már nem mennénk jó szívvel ajállani fogom Egert és a Rubiniát.