Hotel Rubinia Eger

Hotel Rubinia EgerHotel Rubinia Eger
Hotel Rubinia EgerHotel Rubinia Eger
18 fotó

Hotel Rubinia Eger bemutatkozása

A Hotel Rubinia csendes és nyugodt kikapcsolódást nyújt vendégeinek Egerben. Kiváló elhelyezkedése mellett - egyik oldalt a Szépasszony-völgy, míg másik oldalról a város panorámája nyújt felejthetetlen élményt -, tágas szobákkal és stúdiókkal, hangulatos közösségi terekkel, szaunával és egy konferenciateremmel rendelkezik.

40 vendég értékelése alapján

3,4Kényelem
3,8Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Centrooms Hotel Eger - Szilveszter
Szent István Hotel Eger

Hotel Rubinia Eger vélemények

Bronz fokozatú értékelő
2017. július 22.gyerekekkel járt itt
Nagyon szep helyen van a elhelyezes csak a tisztasagra kene oda figyelni es aszt nagyon. A szemelyre es a kaja az kivalo volt ha a fonokseg tobet fektetne a felujitadra kivalo hely lene es gyonyoru a gyerekek is elveznrk a kinti medencet a trampolint csak szezvolt torve es veszelyes volt ugralni bene. A felpanzio svedasztalos volt kivalo valasztekal az plus
2017. január 3.barátokkal járt itt
Kellemes fogadtatás,elő és szilveszteri hangulat tökéletes,Étkezésben felülmúlta
az eddigi panziókat, hotelokat,a személyzet nagyon igyekezett,figyelmes volt,ha tehetem visszalátogatunk!
2016. december 5.a párjával járt itt
A párommal régóta terveztük, hogy Egerben a Szépasszony völgyéhez közel megszállunk és eltöltünk néhány kellemes napot. A szállás maga elég szerény volt de a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek rendben voltak de nem is az étkezés hanem inkább a borászkodás volt a legfontosabb.
2016. május 17.a párjával járt itt
GPS nélkül nem ajánlom megközelíteni, ha nincs egri helyismeretünk. Az utcából már könnyű megtalálni, a tábla segítségével a szemek elől elrejtett épületet, amely ily módon védett a zajtól és a zavaró elemektől. Csak szembe ne jöjjön autó a szűk és beláthatatlan feljárón. Az épület nem hivalkodó, beleillik a környezetbe.
Hotel Rubinia Eger - Környék
2016. május 4.barátokkal járt itt
Két házaspár,két évben: három éjszakás márton napokon. Vannak utazók akiknek minden nagyon szép,minden nagyon jó és olyanok is akiknek mindig szorít valami. Mi tervezünk ,választunk. Jól. Remek a lépcsősor a Szépasszonyvölgybe és ha a pincéktől estefelé felnézek ,a "mi szállodánkat" látom ponpás kivilágításban.
2016. május 4.barátokkal járt itt
Ebben a hotelben, már több alkalommal voltam, ami engem leginkább oda vonz a nagyon kedves,segítőkész személyzet, a gyönyörű kilátás a Szépasszony Völgyére, valamint a jó ízű, bőséges ételek, a csendes környezet, reggelente a madarak énekkarának ébresztése.
2016. január 21.a párjával járt itt
Csodálatos szép hely,kedves személyzettel. A wellness részleg minősíthetetlen. Viszont a meghiúsult jakuzzit kárpótolták nekünk egy finom pezsgővel. Az étkezések remekül zajlanak,a korlátlan borfogyasztás pedig pazar. Összegezve a tapasztalatainkat,bármikor szívesen visszatérnénk ide az erdélyi emberek barátságos vendégfogadása miatt is.
2016. január 3.barátokkal járt itt
Szilvesztert töltöttem a Hotelben. Mind a fogadtatás, mind a személyzet (mindenkit beleértve) nagyon kellemes volt. A szobában a nyílászárók, melyre az ablakot értem nem jól zártak, de ennek ellenére jó meleg volt.
Könnyen megközelíthető volt a Szépasszonyvölgye.
Összességében nagyon kellemes időt töltöttem a Rubinia Hotelben.
2016. január 3.barátokkal járt itt
Remek volt a kiszolgálás, az ételek finomak voltak, a szilveszteri program tartalmas és szórakoztató volt, élőzene is remek volt. Nagyon jól éreztük magunkat.
2016. január 3.gyerekekkel járt itt
Kiváló szilvesztert töltöttem a családommal a Hotel Rubiniában. Várakozáson felüli élményben volt részünk. Kiemelkedett a személyzet kedvessége, az ételek és italok változatossága és mennyisége. A kevés negatívumot elnyomta
a jó szilveszter éjszakai buli hangulata. Köszönünk mindent és hamarosan újra visszatérünk.