A Wellness Hotel Eger Ködmönr idegenforgalmi központjában, a borkultúrájáról igen híres Szépasszony-völgyben várja vendégeit. Négycsillagos kényelmet és magasfokú kiszolgálást biztosít az ide utazó vendégeknek, mindamellett, hogy a történelmi belvárost egy könnyed sétával elérhetővé teszi.
A szálloda a legjobb helyen van elhelyzve. Gazdag programlehetőséggel fiatalok és idősebbek számára. A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt. Kicsit választékosabb ételekre számítottunk. A szállás és a szoba is nagyon kényelmes és tiszta volt. A kiszolgálaó személyezettel teljes a megelégedettségünk.
Én a férjemmel és a barátainkal tartózkodtunk a hotelben.Gyönyörű szép helyen van,nagyon tiszta,és a kiszolgálás is nagyon jó.Nekünk legjobban az éttermük tetszett,kiváló kiszolgálás és vacsorával vártak bennünket,és egy tortával amit a szülinapomra kaptam
Mint Wellnes szálloda kiváló,minöségi,aszemélyzet figyelmes és inteligens. Minden igényt kielégítö. Szobánk szép és tiszta,kényelmes,a svédasztalos reggeli kifogástalan, a vacsora ízletes ami a Ködmön csárdában volt fogyasztható,hangulatos zene mellett. A Szépasszony Völgy varázsa,a boros pincék hangulata,a vár és a város látványa felejthetetlen.
Összességében elégedettek voltunk mindennel. Ami egy kis negatívum, hogy nem az átlagember pénztárcájához van méretezve. Ami viszont nagyon tetszett hogy nem kellett előleget, foglalót utalni, sőt voltak olyan kedvesek, hogy felhívtak a szobafoglalás miatt. Az elhelyezkedése egyszerűen tökéletes.
A Hotel Ködmön egy ragyogó szálloda. Elegancia. tisztatág, figyelmesség,kedvesség udvariasság stb. Tehát maga a szálloda mint egy ékszerdoboz. Ehhez nem párosult a Ködmön Csárda szinvonala. Gyér választék az étlapon, rendkivül durva italárak. Mindettől lehangolóbb a Szépasszony Völgy kihaltsága. Tisztelettel: Gurbán Miklós
A szálloda tiszta, szépen berendezett, külsőre is tetszetős. Ha valaki wellnessezni szeretne, akkor másik szállodát válasszon. (kicsi a wellnes részleg)Ha kirándulni akar a környéken, vagy a szépasszonyvölgyi egri borokat szeretné megkóstolni a pincesoron akkor jó választás ez a szálloda.
Félpanziós ellátást kértünk, a vacsorát a szállodával szemben lévő Ködmön csárdában fogyaszthattunk el. A leves és a desszert kiváló volt, a főételekre ezt már nem mondanám. Szűkített étlapról választhattunk minden este. Összességében jól éreztük magunkat ezen a helyen.
Az előbbi értékelésnek megfelelően minden nagyon szép és jó volt, a következők kivételével. 1. A szoba világítása kritikán aluli. Kripta fény, ami mellett olvasni vagy egyáltalán élni sem lehet. 2. A kis-képernyős TV nem éri el a 4 csillagos szálloda színvonalát. A fogható adások mennyisége (8 csatorna) szintén. 3.
A ruhásszekrény túlságosan magas, csak székre állva éri el egy átlagos magasságú ember. Ha a benne levő fogas tartót 15 cm-rel lejjebb átszerelnék, a probléma megoldódna. 4. Egy borvidék központjában elhelyezkedő hotelnél nem életszerű a házirendben rögzíteni azt, hogy a kint vásárolt borok büntető takarítást vonnak maguk után. Ezt előre nem közölték (nyilván zuhanna az érdeklődés) és jogszerűsége a vendég oldaláról erősen vitatható. 5. A január 1-én lehetővé kellett volna tenni késői reggelit. 6. Nem találtam méltónak, hogy a hotel (borsos) ára a fürdőköpeny, papucs használatát nem tartalmazza. (Egyébként nem vettük igénybe).
A szálloda nagyon megfelelt az elvárásainknak. Kényelmes ágy, tisztaság és szolgáltatások minden téren kiválóak. A szálloda remek helyen helyezkedik el, közel a szépasszony völgy szívéhez így átéltük mindazt a igazi gondtalan szórakozást amit a hely nyújtani tud a kikapcsolódásra vágyó látogató számára.
még annyit szeretnék hozzátenni hogy a szálloda hangszigetelése is kiváló éjszaka nem volt semilyen zavaró körülmény annak ellenére hogy az esti mulatozás hajnalig is elhúzódott. . . köszönjük szépen . . mindenkinek csak ajánlani tudom. . . .
Egy hétvégére érkeztünk. A szállás tiszta, kényelmes, a személyzet végtelenül kedves. Sajnos parkoló nincs elegendő, ha valaki későn érkezik, keresgetni kell. A reggeli választékos, mindenki találhat kedvére valót, a rántottától, a felvágottakon keresztül, a lecsóig. A wellnessrészleget időhiány miatt nem próbáltuk ki. Összességében nekünk tetszett.