A Wellness Hotel Eger Ködmönr idegenforgalmi központjában, a borkultúrájáról igen híres Szépasszony-völgyben várja vendégeit. Négycsillagos kényelmet és magasfokú kiszolgálást biztosít az ide utazó vendégeknek, mindamellett, hogy a történelmi belvárost egy könnyed sétával elérhetővé teszi.
Minden tökkéletes volt! Tiszta, rendes szobák, kényelmes ágyakkal és hihhetetlen puha ágynemükkel. A reggeli fantasztikusan sokszínű, és izletes. A Spa rész is minden igényt kielégít. Ami baj, hogy csak 10 óra után használható. Pedig reggeli előtt lenne igazán élvezetes.
A hotel és az étterem dolgozói, nagyon figyelmesek, segítőkészek, és ami a legfontosabb, mosolygós emberek. Ezért mindenképpen érdem jár! ! ! A vacsora 3 fogása kissé soknak bizonyúl estére, így ha lehetett volna azt azért kihagytuk volna a szolgáltatásból. És kissé úgy érezhette az ember, hogy nem kap elég figyelmet az étele. De alapjában véve, finom. Az is remek, hogy többféle étel közül választhat az ember. A piuncérek nagyon tökkéletesek! Alapjában minden a lehető legszebb és legjobb volt! Gyönyörű és felejthetettlen napokat töltöttünk ismét, egy csodálatos, tiszta levegőjű, meghitt, csendes közösségben! Nagyon köszönjük Hotel Ködmönd!
Csodaszép helyen található kis, családias hotel. A személyzettel maximálisan elégedettek voltunk. Az ételek finomak. A szoba kényelmes, tiszta. Talán a wellness lehetne nagyobb. Érdemes kipróbálni az extra fürdőket, mi a vörös szőlős fürdőt választottuk. Az adott napon, mikor hazaértünk, hatalmas meglepetést okoztak a kivitelezésével, nagyon romantikus volt. Bármikor visszamennék.
2012. novemberben töltöttünk el 3 napot a Hotel Ködmönben. Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba szép, tiszta és kényelmes volt. Sajnos a wellness részleg nem olyan nagy, bár amikor mi voltunk nem túl sok vendég volt a hotelben. Nagyot lehet sétálni a pincesoroknál. Kicsit furcsa volt, hogy a vacsorát egy másik helyen egy étteremben kaptuk, de nagyon finom volt.
Mindeninek ajánlani tudom ezt a gyönyörű helyet.Mi a férjemmel 3 éjszakát töltöttünk az egri Hotel Ködmönben.A kiszolgálás elsőosztályu,nagyon udvariasak a dolgozók.Ilyen inteligens pincérekkelmég sehol sem találkoztunk,pedig már sok helyen megfordultunk.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A szálloda a legkényesebb ízlést is kielégíti, a tervező és a belső építész kiváló munkát végzett. A személyzet inteligens, nem tolakodó, de minden igényt kielégít. Az éttermi választék pazar és nagyon ízletesen főznek. A wellness-ben a szauna lehetne egy kissé tágasabb, mert egyszerre csak két ember veheti igénybe kényelmesen, valamint a nyugágyakat előbb-utóbb le kellene cserélni műanyag székekre.
Meglepetés volt az egyszeri ingyenes masszázs, és az ugyancsak ingyenes speciális szauna felöntések és gőzkabini szolgáltatások. A fizetős masszázsszolgáltatások ugyanakkor nagyon drágák, átlagos vendégek számára nem elérhetőek. Összességében nagyon kényelmes, kikapcsolódásra abszulut alkalmas hely, szép környezetben.
A szállodával annak szolgáltatásaival elégedettek voltunk. A Ködmön csárdában biztosított vacsorai ellátás szinvonala minősíthetetlen. Egy pincér, aki egyben pultos is volt probálta kiszolgálni a szálloda vendégeit, és az étterembe betévedőket ( több mint 10 asztal). Sajnos volt olyan asztal, amelyik több mint egy órát várt az egy fős személyzetre. Ez a helyzet nem az egy fő nyugdíjas korú munkatársukat minősíti.
Nagyon kedves és segítőkész a személyzet. Bőséges,választékos reggeli. Ízletes vacsora. A wellness rész sajnos csalódást okozott. A medence kicsi és az élményfürdő része gyengén működik. A fürdőköntöst felár ellenében lehet bérelni ezt egy négycsillagos szállodánál nem így kellene.
A szobában kicsi a televízió és a tévécsatornák választéka is szegényes. A szőnyeg erőteljesen kopott volt nem ártana egy csere. Összességében elégedett voltam ezen hiányosságok ellenére is .
A wellness részben hideg volt a víz a parányi medencében. A szauna viszont nem volt rendesen beállítva, égetett. Egy akadálymentesített szobát kaptunk,amely közvetlenül a recepcióra nyílt. Ez egy kicsit furcsa volt. A számlát rögtön a belépéskor ki kellett egyenlíteni. Ilyen bizalmatlanságot még sehol az országban nem tapasztaltam. AZ étkeztetés, a tisztaság rendben volt.
Az esküvőnkre kaptuk a szállást lakosztályos szobával. Nagyon tiszta rendezett családias hotel. A wellness egy kicsit kicsi,de a masszás fenséges. Gazdag reggeli a hotelben,szuper bőséges 3 fogásos vacsora a csárdában. A személyzet segítőkész kedves csapat. A borpincék a hoteltől pár percre vannak,igazán jó helyen lévő hotel. Nagyon tetszett jövőre vissza megyünk.
Nagyon jó az elhelyezkedése ha valaki a Szépasszonyvölgyben szeretné eltölteni az idejét. Ha a városban, akkor gyalogosan azért messze van. Bolt nincs a közelben, az éttermek dél tájékán nyitnak, erre készülni kell. A lift nyomógombjait szinte lehetetlen megnyomni, érzékelősök vagy mifene és egyszerűen nem érzékelik az ujjat.
A szőnyegpadló foltos. A légkondi kikapcsol, ha a kártyát kivesszük, ezért érdemes egyből 2 kártyát kérni. Érkezéskor ki kell fizetni a szállást, adót, parkolást stb, de pl. nálunk távozáskor is kérték az összeget. . . Remélem egyedi eset. Parkoló a kerítésen belül korlátozott számban van, érdemes lefoglalni azt is. Félpanziós csomagunk volt, reggeli a szálláson, vacsi a szemben lévő, a szálláshelyhez tartozó étteremben, 3 fogás választható. A kínálat megfelelő, a személyzet unott, az étel árának megfelelő. Ételérzékenyekre nincsenek felkészülve. A reggeli svédasztalnál persze mindenki találhat megfelelőt, az bőséges, és nagy a választék.