2004-ben nyitotta meg kapuit a Szent István Hotel Egerben, magas színvonalú kiszolgálásával, mintegy 6000 négyzetméter parkosított zöld területével negyedórányira a belvárostól. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.
Unokatestvéremmel töltöttünk 4 napot a Szent István hotelben. Már a recepciós kedvessége megnyugtató volt, majd érdekes volt az a barlangrendszer, amin keresztül eljutottunk a szobánkig. Szobánk tágas, tiszta, kényelmes ágyakkal. A svédasztalos reggeli és vacsora remek volt.
A rátermett fiatal pincérfiú, miután megtudta,hogy születésnapom ünneplem, egy felessel kedveskedett nekem. A wellness részleg is megfelelt az elvárásainknak.
A személyzet kiválóan végezte munkáját és kedvesek voltak. Házias és nagyon finom étkezésben volt részünk. Ízletes volt minden étel. Ajánlom mindenkinek!
Mindennel elégedettek voltunk.A reggeli és a vacsora finom és bőséges volt. A wellness is nagyon jó. Pihenésre és kikapcsolódásra nagyon alkalmas a hotel.
Nagyon kellemes hely. A szobák tisztasága tökéletes. A konyha kiválló a wellnes is nagyon jó az ár és értékarány igen megfelelo.Finomak vltak aborok a vacsoranál és figyelmes a személyzet.
Harmadik alkalommal jártunk itt a párommal. Ennek az oka :A legcsodálatosabb környezet,kényelem, kiszolgálás,élmények. A szálloda pazarul fel van szerelve, a szobák butorzata és ellátása nekünk a maximumot adta. A wellnes részlegben minden igényt megtaláltunk, a kiszolgáló személyzet kedves oda adó.
A PUB részleg 100 % on mennt, több generációs vidám szórakozásra adott lehetőséget. Az étteremben hangulat. és családias környezet. Az ételek minősége 100 %. A környezet és az épületekben található képek, vissza vezetnek a múltba, rengeteg tudást adtak. A kertek és a növények csodálatosak. A szálloda dolgozói mindenben arra figyelnek : mire van szükség, miben tudnak kedveskedni,és biztosítani a pihenés minden részletét. Születésnapomat töltöttük a szállodában, pazar élmény volt. És tetszett a reggeli pálinka köszöntés, az esti hagulatos borok választéka.
Párommal már többször jártunk ebben a hotelben. Az étel kínálat bőséges és nagyon finom! A wellness részleg teljesen megfelelő. Az ott dolgozók segítőkészek, kedvesek! Nagyon tetszik az alagútrendszer megoldás és hogy a szabadban is van bőven van lehetőségünk egy kis sétához! A kilátás meseszép!
Egyetlen negatívumként az ágy matracát tudnám mondani, ami miatt sajnos nem volt túl pihentető az alvás, de minden mással megvoltunk elégedve! Biztosan ellátogatunk még a hotelbe! :)
Az ágymatrac kicsit kemény volt, de lehet hogy csak én vagyok puhább matrachoz szokva. Az ételek és a kiszolgálás szerintem kifogástalan volt. A személyzet kedves és segítőkész.
Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában. A wellness részlegen odafigyeltek a tisztaságra és a rendre és ugyanez volt tapasztalható a szobában is. Az ételek bőségesek és választékosak voltak. A személyzet pedig nagyon kedves volt bármit kértünk maximálisan álltak a rendelkezésünkre.
nagyon tetszett a pince rendszer a hotel allatt,meg az egész hotel fílingje,kedves személyzet,választékos finom ételekkel,a wellnesz részleg is nagyon jó,negatívumként csak a szoba vékony falai zavartak.de összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Mindennel megvoltunk elégedve, szép tiszták a szobák, remek a személyzet, kiváló minőségű ételek és italok, valamint a wellness részleg is gyönyörű volt.