Hunguest Saliris Egerszalók ★★★★

4,3Kényelem
4,2Szolgáltatás
4,3Étkezés
4,5Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
59.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Szerelmes szívek (min. 2 éj)
Szerelmes szívek
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Legjobb ár
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló
93.656 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hunguest Saliris Egerszalók vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 93 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 429 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 474 feltöltött kép
Kiváló 2017. június 2.a párjával járt itt
Egy fordított szálloda jó memóriáju vendégeknek. A recepció a 7. emeleten, az étterem a 6-on, a „mélygarázs” az 5. -en, a wellnes az 1. -n, de nincs 0. szint a lifttel, azt már gyalog kell megtenni. Megszámlálhatatlan medence, amik egymásba is épültek, rejtett zugok, egyre melegebb medencék.
Hunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - VendéglátásHunguest Saliris Egerszalók - VendéglátásHunguest Saliris Egerszalók - VendéglátásHunguest Saliris Egerszalók - VendéglátásHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Wellness
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2017. június 1.családjával járt itt
Nagyon szép a szálloda nagyon tetszett mindenkinek. A kaja isteni, a fürdő is szép hatalmas belső térrel és nagyon sok medencével. Szép helyen helyezkedik el a szálloda, előtte akár be lehet térni megnézni Eger városát. Mindenkinek csak ajánlani tudom, sajnos kicsit drága de egyszer mindenképpen megéri!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márNépszerű író - 33 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2017. május 10.a párjával járt itt
Gyönyörű környezetben kényelmes szálloda, igen komoly wellness szolgáltatásokkal. A konyha kínálata bőséges, az ellátás kiváló. A wellness-büfé kínálata kissé szegényes az épület egyetlen ajándék üzletében a napi sajtó nem hozzáférhető, ill. kevés! Nagyon jó az esti fürdőzési lehetőség a kivilágított sódomb szomszédságában! Az elszigeteltség miatt, csak autósoknak ajánlott. . .
Hunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Belső
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 84 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2317 feltöltött kép
Kiváló 2017. május 8.a párjával járt itt
Egy igazi és fantasztikus komplexus, csak vannak olyan részei amit nem fejeztek be (látszik a ronda betonos rész és több helyen lefestve sincs)! Kellemes hely mindenkinek csak ajánlani tudom, mi biztosan elmegyünk még néhányszor oda! Egyetlen negatívum talán az amit tapasztaltam, hogy a játékszoba zárva volt pedig mi szerettünk volna egyet biliárdozni, ez viszont jelentéktelen probléma, nem is jeleztük igényünket a portán sem!
Hunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - Szórakozás/SportHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - Szórakozás/SportHunguest Saliris Egerszalók - Szórakozás/SportHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Szórakozás/SportHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - Szórakozás/SportHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - VendéglátásHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - Szórakozás/SportHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - EgyébHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Külső kép
Még több kép (129 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 56 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 53 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 119 feltöltött kép
Kiváló 2017. április 25.a párjával járt itt
Egerszalókot már jól ismerjük,vendégeskedtünk már máskor is ott. Mindig arról álmodoztunk,hogy egyszer megszállunk ebben a csodálatos fekvésű komplexumban. Az álom valóra vált egy egészen jó árú utalvány megkaparintásával. A hotel fantasztikus,ráadásul belefutottunk egy országos szaunabajnokságba amit amúgy is imádunk.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt már
Kiváló 2017. január 8.a párjával járt itt
3 szuper napot töltöttünk el itt. Minden nagyon jó volt. Nagyon szép a szálloda, szuper, hogy ilyen hatalmas fűrdő tartozik hozzá. Maximálisan kipihentük magunka. Nagyon jó az ellátás, bőséges a svédasztal. Nagyon finom volt minden. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Nagyon ajánlom mindenkinek. Remélem hamarosan újra eljuthatunk ebbe a csodálatos szállodába.
Kiváló 2016. szeptember 23.a párjával járt itt
Az év elején töltöttünk néhány napot a szállodában, szuper hely, ez lett a kedvencünk. Mindennel elégedettek voltunk, a szoba nagy, kényelmes, a kilátás a sódombra gyönyörű, az étteremben hatalmas a választék, a wellness részleg pedig. . . próbálja ki aki még nem tette. :) Naponta több alkalommal voltak szauna szeánszok, ezt a téli hidegben különösen élveztük.
Hunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - BelsőHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kert
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2016. szeptember 6.barátokkal járt itt
A szálló szép, csendesek a szobák, a fürdőszobában bőven van hely a vizes fürdőruhák szárítására. Az ételek kifogástalanok! Első hely, hogy többféle fagylaltból lehet választani a vacsorák után. A fürdőben a medencék kint és bent is sok élményt nyújtanak, felnőttnek - gyereknek egyaránt.
Hunguest Saliris Egerszalók - Belső
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt márNépszerű író - 20 hasznos szavazat
Kiváló 2016. július 27.gyerekekkel járt itt
A szállodáról szinte csak jókat tudok írni. Magas minőségben hozza az elvárt színvonalat. Szolgálatkész személyzet, minden igényt kielégítő fürdőkomplexum, színvonalas ételek, ráadásul mindezt gyönyörű környezetben! A gyerekek imádták, nagyon jó, hogy este 10-ig lehet használni a fürdőt, óriási élmény este a meleg vízbe ülve nézni a naplementét, majd a kivilágított "sódombot"!
Kiváló 2016. június 13.gyerekekkel járt itt
Családdal unokákkal jártam itt legutoljára, és nem csalódtam. Minden évben 2-3 alkalommal töltöm itt a hét végémet, és még nem csalódtam. Rend tisztaság, és nagyon barátságos személyzet. Az étterem minden kérést teljesít. A medencékben mindig mennek az élmény elemek. Szeretném, ha reggel korábban nyitna, hogy egy jó reggeli úszást is be lehessen iktatni.
Hunguest Saliris Egerszalók a térképen
3394 EgerszalókForrás utca 6.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • Kneipp taposómedence • gyerekmedence • gyógymedence • csúszda • bioszauna • aromakabin • napozóterasz • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Garázs, kamerával felügyelt: 3000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
• Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 3000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek