Parkolóhelyet találni nem egyszerű, mert nemcsak szállóvendégek mehetnek a fürdőbe, ezért a parkolók eléggé zsúfoltak – legegyszerűbb a mélygarázsba állni, mert a nem őrzött parkolóért is fizetni kell, akkor meg így egyszerűbb. Az épület belülről már teljesen más, tágas, elegáns, nyoma sincs a külső szürkeségnek. Balra a lobby, shop, jobbra pedig a bár található belépve az épületbe. A szobánk szép, tágas, minden igényt kielégítő volt, erkélyes, a mészkődombokra és a tájra néző kilátással, két bőröndnek is elegendő tartóval, kávé- és teabekészítéssel, az erkélyen szárítóval. A fürdőszoba érdekes megoldású, a mosdórész nyitott, kétoldalt üvegajtóval leválasztva a zuhanyzó és a wc. Az ételválaszték vacsoránál és reggelinél is széles, desszertekből még bővebb a választék. Ha valaki csendesebb helyet szeretne, igénybe lehet venni a különtermet, ha pedig a kilátásban akar gyönyörködni, akkor az erkélyt. A bárban széles az italválaszték, hangulatos a hely. A gyerekekkel animátorok foglalkoznak, ha igény van rá. A fürdőt egy folyosón át lehet megközelíteni, ami igazi fürdőparadicsom, akár jó idő van, akár kevésbé, rengeteg a lehetőség, egész nap jól érzi magát az ember. Sok medence van, próbálom felidézni őket, ami nehéz lesz, mert a 34 fok miatt az idő nagy részét a standmedencében töltöttük. A kültéri részen található egy 38 fokos és egy 36 fokos gyógymedence, egy félig kültéri – félig beltéri kb 35 fokos gyógymedence, egy félig beltéri – félig kültéri strandmedence sodróval (jó erős! :) és egy pezsgőfürdő. A beltéri részen egy meleg és egy forróvizes gyógymedence, két élménymedence, gyermekmedence, csúszda és ugrálós rész, külön nyak- és hátdögönyöző, Kneipp taposó. A szaunavilágban a fürdőruhás részen 95- és 110 fokos (tényleg brutál, kipróbáltam) finn szauna, infraszauna, gőzkabin, bioszauna, merülő, jégkút és egy körmedence található. A fürdőruha nélküli külső részen rönkszauna és napozó van, illetve itt tartják a szaunaszeánszokat, amin most a nagy meleg miatt nem vettünk részt, így erről sajnos nem tudok mesélni, de a szaunamesterek oklevei alapján biztosan nagyon jó. A szaunavilágért külön kell fizetni, amit nem nagyon értettem, mert az árak amúgy is elég borsosak, miért ne lehetett volna már ezt a szolgáltatást is belevenni. Enni-, innivalókat több helyen is kaphatunk, beltéri étterem, szaunabár és két kültéri egység szolgálja ki a vendégeket. A fogyasztást az egész fürdő területén lehet a szobára terheltetni, mindenhol korrektül megkaptuk a másodpéldányt a blokkokból. Amit negatívumként meg tudnék említeni, hogy a liftekre végtelenségig kell várni (pedig 4 is van! ), úgyhogy inkább másokkal egyetemben mi is inkább lépcsőztünk (amiből mellesleg elég sok van a fürdőbe menet is). Nagyon jól éreztük magunkat, minden egyben van, gyönyörű környezet, minden igényt kielégítő fürdő, jó ételek, ez bizony ötös! Mindenkinek ajánlom, ide biztosan visszatérünk mi is.