Branco Steak House Érd

Branco Steak House ÉrdBranco Steak House Érd
Branco Steak House ÉrdBranco Steak House Érd
37 fotó

Branco Steak House Érd bemutatkozása

A Steak House-ban a western légkör egyesül a magyar vendéglátásra jellemző családias kiszolgálással.
Specialitásunk, a titkos recept szerint pácolt marha steak mellett persze szerepel az étlapunkon szárnyas-, sertés-, halétel is. A steakeket különböző méretekben, többféle sütési módozatban, különleges mártásokkal és ragukkal tálaljuk.

21 vendég értékelése alapján

4,1Kiszolgálás
4,4Hangulat
3,1Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Húsvét
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!

Branco Steak House Érd vélemények

Kiváló 2013. április 2.a párjával járt itt
A legjobb steaket itt ettem eddig, igaz, a menő és bazidrága steakhouse-okban nem jártam és nem is fogok. Ötezerből ketten itt sem kajálsz meg, de az árak barátiak. Csak steaket ettem is, mindig közepesen és szenzációs. 4000 körül 35 dekást adnak. A víz és a kóla drága egyedül, de ezt figyelmen kívül hagyhatjuk. Csak ajánlani tudom, ár/teljesítményben kiváló.
Branco Steak House Érd a térképen
2030 ÉrdBalatoni út 13.
06 23 367 025
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • akadálymentes • étel elvitelre • házhozszállítás • kisállat bevihető • koktélok • napi menü • parkolási lehetőség • sportközvetítés • széles borválaszték
Nyitva tartás
H-Szo