A háromcsillagos Termál Hotel Liget Érden, Budapesttől 25 kilométerre található. A szálloda medencéit 800 méterről feltörő gyógyvíz tölti meg, amely naponta cserére kerül. A szálloda wellnessrészlegének fedett és nyitott medencéi, frissítő szolgáltatásai nyugodt pihenést biztosítanak.
Kellemes, csendes környezetben helyezkedik el a szálloda. Az épület kialakítása igényes, és jól funkcionál. Azonban már a fürdő részen felújításra lenne szükség. A szobánk kellemes kialakítású és berendezésű volt. Fontos, hogy tiszta volt és kellemes meleg fogadott bennünket.
A fürdő részen a víz hőfoka nagyon jó, azonban a szauna részt is szükség lenne rendbe tenni. Az ár nagyon baráti, a személyzet barátságos, jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen!
Kellemesen éreztük magunkat a Szállodában és a Wellness részben. A személyzet segítőkész, udvarias. A szobánk megfelelő volt és tiszta. A fürdőszobával volt csak gondunk, mivel a WC és a mosdókagyló szinte érintik egymást. Az ételek egyszerűek voltak, de az ár-értéknek megfeleltek.
Az erdi Thermal Hotel Liget, igen kellemes helyen fekszik, es a wellness szolgaltatasok jok voltak. Kar hogy sporolnak a labmosok feltoltesen, es hogy az etkezesi rendszer mar nem svedasztalos. Hianyoltuk a zoldseget a reggeli melle, ami minden reggel ugyanabban merult ki, es egy szemely a bar moge es egyben felszolgalo szemelynek tul kevesnek bizonyult.
Az etelek elegge menza jelleguek, lehetne javitani a minosegukon. Egy meglepetes azert ert, az elso este volt egy frissen sult? meggyes-kokuszos piskota torta, ez igen finom volt! A szobak tisztasagat illetoen, az agyak alatt is illene felporszivozni, es a felmosasokat egy sepres, vagy porszivozas utan megejteni, nem csak ugy magaban! Osszessegeben a hely kellemes volt del Erd falu vegen, dombos latkeppel, a kinnti kor alaku medence csodas 31 fokos vize kivalo volt uszasra es jatszasra is, es a medencek, wellness szolgaltatasok, so pince,a nyari kanikulaval, igen kellemes kikapcsolodast nyujtott csaladunknak!
Kellemes hangulatú szálloda, a wellness részleg komplett, bár épp ott tartózkodásunk alatt elromlott a szauna. Külső gyógykezelések is folynak, ezért nagyon sok az idős ember, nagy a hangzavar, tele vannak a medencék, a jakuzziba nem is fértünk be 2 nap alatt a "sorban állás" miatt. A kinti medence még úszásra is alkalmatlan, nagyon hideg volt.
A szobák tetőtériek, zsúfoltak, hoztunk néhány kék foltot haza. A fürdőszobában hiányoltuk a fogast a köntösnek, törölközőnek. A szoba ablaka a Fő utcára néz, a zaj napközben elviselhetetlen nyitott ablaknál. A félpanzió megfelelő, a reggeli viszont nagyon szegényes és hamar leürülnek a tálak, aminek a pótlását nem tapasztaltuk, a kiszolgálás viszont figyelmes és kedves.
Az ágy kényelmes! A szoba csöndes,elfogadható a tisztaság! A személyzet lehetne barátságosabb közvetlenebb! A vacsora bőséges és finom,ugyan így a reggeli is! A szauna kevés, mert lehetne többféle és ne kellene fizetni az infra kabinért! A jakuzi nem működött akkor ne hirdessék hogy van! A pihenő szoba levegőtlen és sötét! Kár hogy még a kinti medencék nem működtek! Amúgy jót pihentem!
Április elején jártunk ott,már nem először.Nagyon jó a viz,a szauna és a merülő medence szuper.Szobák nem túl tágasak,de szinte csak aludni voltunk benne,de a felújított szobák szépek.A vacsora elég volt,ízletes,,a reggeli már nem annyira.Mi,ettől függetlenül, szívesen megyünk máskor is.
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. Az internetes vendégvélemények alapján nem számítottam túl jóra, de kellemes meglepetés ért. Csak dicsérni tudom a hotelt. Minden kérésünket teljesítették. A személyzet kiváló:segítőkészek,kedvesek és mindenekelőtt emberek. A szobánk tágas volt, kényelmes, tiszta.
A fürdő,szauna az igényeinknek megfelelt. A kezelések (masszázs,tangentor,vizitorna) felkészült szakemberektől igazán lazító, kényeztető volt. Hozzáteszem:mindketten diplomás eü. dolgozók vagyunk
A fürdő elég zsúfolt,a jakuzzi nem volt elérhető,vagy tele volt,vagy nem működött. A szállással,ellátással elégedettek voltunk.Az idősebb felszolgáló /sajnos a nevét nem tudom/,nagyon udvarias,segítőkész volt. Csend,nyugalom és erre vágytunk!
Jól éreztük magunkat, de a 12-es szobában a fürdőben kissé kellemetlen "illatok" lengedeztek. Szerettünk volna bejutni a jakuzziba is, de ez nem sikerült, mert mindig sokan voltak, vagy nem cserélődtek az emberek. A szálloda egyébként nagyon szép környezetben van, nyáron biztos sokkal hangulatosabb.
Tetszett a szálloda elhelyezkedése,a közvetlen átmenet a fürdőbe,a sétálási lehetőség a gáton a Duna mellett és a löszdombon. A szoba egy kicsit tágabb lehetett volna,jó lenne fürdőköpeny. A reggeli jó,bár az elfogyott ételek pótlása az egyik felszolgálónál akadozott. Jó izüek a vacsora ételek. A szolgáltatások /pl.