Kellemes szálláshely, nyugalom, kiváló a kültéri medence, klímás szoba, az ételek nagyon finomak, a vargánya gombás fogásokat különösen finoman készítik, a levest a gombával töltött húst és a tejszínes vargányás tésztát is megkóstoltuk, fenomenális fogások voltak :) Rengeteg csodaszép kirándulóhely van a környéken, amiért érdemes ide látogatni, és persze Tokaj a finom boraival :)
6-an voltunk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném a hotel udvarán található gyönyörű növényeket, valamint a hely hangulatát. A konyhán készített ételek finoman elkészítve és szépen tálalva kerültek az asztalunkra. A fanyalgók úgyis találnak kivetnivalót, ezért nem szoktam szobafoglalás előtt elolvasni a negatív kommenteket.
Párommal tölthettem el itt egy nagyon kellemes hétvégét. Mindenképpen nagy várakozással tekintettünk eléje,hiszen -bár a férjem a tokaji borok nagy rajongója - még személyesen nem volt alkalmunk a környéken járni. Nekünk elég messze van,ezért hosszas utazás után érkeztünk meg,de megérte.
A bekamerázott parkoló tágas és ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. A személyzet kedves,mosolygós,segítőkész. A közeli Illés-pincében a borkóstoló - mely a csomagunk része volt - szintén minden igényt kielégített. Nagyon jól érzetük magunkat a wellness-részlegen,amely kis méreténél fogva alkalmas volt a kényelmes,meghitt együttlétre. A reggeli bőséges volt,nem lehetett hibát találni a választékban. A szoba kettőnkre kényelmes,a fürdőszoba szintén és tiszta mindkettő. A környező táj csodaszép,a novemberi hideg idő ellenére jó kis sétákat tettünk. Összességében nagyon elégedettek voltunk mindennel,szívesen visszamennénk esetleg egy nyári alkalommal,amikor használni lehetne a méretes kinti medencét is!
A szálloda nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. A környezet tiszta, baráti. A kiszolgáló személyzet összes tagja segítőkész és EMBER. A szobák jól felszereltek, az étteremben kifogástalan az étel. A programok, amiket kínálnak, színesek. Én a Magita Hotelbe már úgy megyek, mintha hazamennék. :-) És úgy érzem magam ott, mintha nem vendég, hanem családtag lennék.
A szálláshely a Zempléni hegységben amely a szivem csücske található. Kellemes meglepetésként ért az épület amikor az udvarra betértünk, kívülről nem látszik teljes valójában. Klaszz a szemközti kamerával figyelt parkoló. A szoba két személy részére megfelelő és kényelmes. A személyzet kedves, aranyos.
Az étkezés kielégítette minden ígényünket. A programban szereplő borkóstoló nagyon finom borokat tartalmazott. Mindenkinek ajánlom a szállodát is és a környéket.
A szálloda szuper lenne, a személyzet kedves, az ételek nagyon finomak, tisztaság van és mindig volt toalettpapír, ami nem hátrány. Amikor megérkeztünk, a szobában hideg volt, nem működött a fűtés. Nem nagyon akartak másikat adni, csak miután a szerelő azt mondta, nem tudja megjavítani.
Közölték, hogy teltház van, a 3 éjszakánkat, csak költözéssel tudják megoldani több szobában. Másnapra végül megoldották, hogy nem kellett költöznünk. A végén a számla okozott nagy megelepetést. Félpanzióval foglaltam 3 éjszakára szobát 2 főre 113000 forintért. A végszámlán 147000 forint állt. Megkérdeztem miért, azt mondták, hogy a vacsorákat ki kell fizetni. Mondtam, hogy a félpanzióban a vacsora is benne van, ebből 12000 forintot tudtak csak leszámolni. Azt mondták a szombat esti borkóstolásos vacsora nincs benne az árban. Mondom én, akkor félpanzió, vagy nem? A meglepetés az ital elszámolás kapcsán ért igazán, 4 db üdítőért 27 %-os áfával együtt fizettünk 8500 forintot. Természetesen kiegyenlítettük a számlát, de nem távoztunk ezek után elégedetten.
Erdőbénye csendes kis falu a Zemplén déli részén, a Tokaj-Hegyaljai Borvidéken. A honfoglalás kora óta lakott, a Mulató-hegyet mint ásványgyűjtő lelőhelyet ismertem régről. A falu környéke erdős, a faluba is egy nagyon hangulatos erdei úton érkeztünk meg. A Magita Hotel a falu központjában található, engem teljesen meglepett, hogy milyen impozáns, jól felszerelt és tágas.
Falusi turizmus újragondolva, sok kényelmi megoldással. A kertben szabadtéri úszómedence pezsgőfürdővel, márciusban értelemszerűen még nem volt kipróbálható. A benti wellness részlegben szauna, jakuzzi, bowling pálya. A főépület földszintjén található az étterem, rusztikus, magyaros berendezéssel, népies motívumokkal. A szobák az emeleten találhatóak, valamint a kert hátsó részében különálló apartmanházak vannak, ez volt számunkra a legszimpatikusabb. Tágas, modern, újszerű, szépen berendezett szobák, saját konyha, saját terasz. A fürdőszoba zuhanykabinos. 35ezer Ft-ba került egy éjszaka, reggelivel (5 fő). Kérésre szerveznek borkóstolást és kecskesajt kóstolást is. A személyzet nagyon vendégszerető és segítőkész.
Nagyon szép környezetben van, csendes, ideális kikapcsolódásra. A reggeli választékos, az ebéd-vacsora rendkívül szép és finom, viszont nem olcsó. Szinte minden kifogástalan, de a szoba túl kicsi és nincsen hely a holmikat kipakolni. De ezt feledtette a kedves személyzet, a tisztaság, a környezet.
Kezdem azzal ami nem annyira tetszett. A szobánk (melyben nem volt légkondi) ajtaja előtt 2 méterre már az étterem teraszának egyik asztala volt, ahol szinte állandóan ültek. Nem volt egy hely sem ahol rossz idő esetén összejöhet egy társaság. Ami jó volt. A személyzet udvarias, szolgálatkész, kedves. A szolgáltatások megfelelőek.
A szabadtéri medence vize tiszta, hőmérséklete kellemes (fűthető), környezete ápolt. Az étel minősége és mennyisége kiváló. Összegezve ajánlom mindenkinek a hotelt aki gyönyörű helyeken szeretne járni és közben megpihenni egy szép, rendezett, a vendéggel törődő, kulináris élvezeteket nyújtó szálláshelyen. id. Török János
A dolgozók nagyon kedvesek, az ételek kiválók. A fürdőszobában a WC kagylót néha úgy éreztük ha ráültünk, mintha leakarna esni, mert eléggé instabil a rögzítése a felfogatásnál. A WC ülőke mozog és nem is volt normálisan letakarítva, mert egy rászáradt elcseppent sárga pötty éktelenkedett rajta. Porszívózás, régen lehetett már.
A szobába az egyik szék váza elég leharcolt volt, a csapolásnál elég jól elengedte a ragasztó és ha ráakartunk ülni kézzel vissza kellett ütögetnünk előtte. Hiányoltuk így télvíz idején a bejárati ajtó előtti lábtörlőt és a kilincsre akasztható NE ZAVARJON/ TAKARÍTÁST KÉREK táblát. Az előtéren lévő szekrénybe beépített világítás egy vicc. Ha eltolom a szekrényajtót, majdhogynem teljesen eltakarja a világítást és sötétben lehet tapogatózni a polcokon. A wellness részlegen a női öltözőben a zuhanyfej tartó használhatatlan, a pezsgőfürdő vize erősen habzott. Pozitívum: a szobákban Istenien meleg volt és ráadásul a fűtés termosztátos, így éjszakára lentebb vehető a hőfok. Reggelinél minőségi eszpresszót ihattunk nem valami gagyi kávépótlós híg kávét. Az evőeszközök tiszták a poharak ragyognak! Ismerőseimnek is szívesen ajánlanám, ha a takarítás nagyobb hangsúlyt kap és a fent említett apróságokat pótolják.