- C épületbe volt foglalásunk, érkezéskor mondták meg, hogy nem biztos hogy fogunk tudni pihenni, mert szombaton lagzi lesz rendezve az épületben (ha ezt tudjuk nem utazunk oda BP-ről, de telefonban-emailben ezt meg sem említették). - feketepenész a szoba sarkában ott figyelt, illetve a fürdőszoba sem volt mentes tőle. szobában 3 bogarat is találtunk, szép méreteseket, a függönyben éltek. ez azért gáz mert ez elvileg a tanya hotel része, nem a faházikók. ember azt gondolná itt civilizáltan pihenhet de erre nem lehet számítani ezen a helyen. - wellness: van egy medence amire azt mondták, hogy ha akarjuk használni, nyugodtan tekerjük le róla a ponyvát, nem kell nekik szólni :) szauna fizetős, 1000 Ft per fő, 3 ember alatt nem kapcsolják be. vicc az egész. - reggelinél mintha bolondok házába kerültünk volna. megkérdeztük mi a reggeli, a felszolgáló csaj úgy nézett mintha nem tudna magyarul, mire a kolléga azt mondta hogy meglepetés. ketten kaptunk egy tányéron párizsit, pástétomot meg ócó szalámit. ez volt a meglepi. azért néztünk mikor a szomszéd asztalnál ülő vendég egyedül kapott annyit mint mi ketten, plusz ő kapott sült virslit is, mi nem :)
- ebéd illetve vacsora korlátozott volt a lagzi miatt, mivel mindenki ott sürgött forgott, szóval egy féléből lehetett "választani" :) azt mondták most nem tudnak több félét csinálni mert a lagzira kell odafigyelniük. - peca: alig van kialakitott horgászhely, két tóra van egy csónak és egy vizibicikli. haltelepítés szerintem itt még nem volt, "őshonos" törpeharcsa állomány viszont jelen van (természetesen ezzel sem dicsekedtek mikor megkérdeztük előzetesen, hogy mi a halfauna a tóban). Pergettünk is, matchbozoztunk is, mi sem, mások sem fogtak míg ott voltunk (pedig mi is és a másik parti sem kezdő pecás). . . Eljöttünk 24 órán belül, mert halat nem lehet fogni, a lagzi miatt pihenni esélytelen, illetve egyikünknek sem volt kedve a násznépen keresztülküzdenie magát rövidgatyában törölközővel a wellnessig :)
Lagzizni biztos jó itt, de ha hétvégi pecára hívnának, egyből nemet mondanék. 10/2-et adnék a helyre (a 2-t is csak azért mert szép a környezet).