Ekkor az egyik pincér rám förmedt, hogy azt csak neki szabad kivenni, mert azt csak ő útheti be az asztalhoz. Mondom itt van tessék, akkor üsse be. Erre folytatta tovább kioktató stílusban, hogy mit képzelek, ez egy elit hely, nem a sarki abc. Igazából nem ez a kemény, hanem hogy még két pincér beállt mögé támogatólag. Utána nagy nehezen találtak nekünk asztalt, le akartunk ülni, erre hasonló stílusban elkezd pattogni, hogy még takarítani, fertőtleníteni kell. Közben a másik két pincér a pultos csajjal megdumálta, hogy "-mi van, vasárnap van? ", "-nem csak ostobák". Nagyjából úgy voltam ekkor, hogy én itt egy fillért nem fogok elkölteni. Amikor ezt előadtam félhangosan a többi családtagnak, akkor egy pillanatra megfagyott a levegő. Utána az egyik pincér próbált korrigálni erőltetett poénokkal, de abba is becsúszott egy burkolt le. . . zás [moderálva - a szerk. ], amikor megkérdezte, hogy hozzon e még valamit, "táncos lányokat vagy esetleg fiúkat? " Tényleg elit hely, azt kell, hogy mondjam. Egy normális helyről ezzel a stílussal bármelyik páros lábbal repülne az első nap. Ezek után már csak azon járt az agyam, hogy vajon beleköptek e a levesembe, mert ezek után már simán beleférne az is. Nem is tudtam jó étvággyal enni. Maga az étel olyan 8/10 magyar viszonylatban. Nem mondanám kiemelkedőnek, de nem rossz. Úgy nagyjából ennyi a véleményem, az biztos, hogy én már többet nem megyek erre a helyre, és másnak is azt ajánlom, hogy messzire kerülje el, ha nem akar egy kellemetlen élményt.