A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
Barátainkkal töltöttünk el egy hétvégét a hotelben. Környezet szép, a kiszolgálás kifogástalan az ételek finomak és bőségesek 10/10. Ami negatívum volt, hogy a wifi sajnos a szobákban nem működött egyáltalán, illetve a fürdőszoba ajtót nem tölti be a szerepét mivel nem lehet elhúzni. De összességében nagyon jó hétvége volt, biztosan visszatérünk!
Se internet se tv,wellnesben a víz hideg, a alkalmazottak kedvesek de ez kevés az árakhoz, 2 csillagot adnék a hotelnak.Nem a legjobb időt fogtuk ki, fürödni nem tudtunk, unatkoztunk a problémákat nem orvosolták. Nagyon tetszett a rengeteg festmény
Sajnos a wellness részleg szolgáltatásánál gondok adódtak. A fürdő víz hőfoka nem volt jó, valami gond adódott. A személyzet tudott róla próbáltak intézkedni. A többi ellátással (étkezés, kiszolgálás, segítségnyújtás)maximálisan megvoltunk elégedve. Távozáskor elnézést kértek a kellemetlenségért és az elszámolásnál figyelembe is vették.
Internet elérhetőség gyakorlatilag nulla, még a saját net használata is probléma volt A wellnes rész fantasztikus, de sajnos hideg volt a víz, és az automatika sem működött több esetben
A szálloda felújításra szorul. Koszos, kopott, vízköves minden . A medencék vize hideg. Nem szóltak előre, hogy kazán gondjuk van, tegyük át más időpontra. Az ember wellness szállóba fürödni megy, esetleg távolról. Nem volt fairnek mondható a hozzá állasuk. Kérdéseimre kitérő válaszokat adtak, holott akkor már 4 napja nem fűtött a kazán megfelelően. Tömegesen hagytuk ott őket. Nagy csalódást okoztak.
Előljáróban ki kell emelni, hogy ár-érték arányban a szálloda nagyon kedvező. Egy-két alapvető problémánk volt: a medence vízeinek hőfoka alacsony. Különösen ebben az évszakban szívesen ücsörögne az ember (túlnyomóan idősebb korosztály) az egyébként kellemes környezetben lévő medencékben.
Erre csak a 8 főre szabott kismedencében volt lehetőség. A Wifi is csak a közösségi helyeken volt elérhető (ezt legalább az ismertetésekben jelezni kellene). Egyébként csak néhány könnyen orvosólható hiányosságot tapasztaltunk; falból kilógó konnektor, fűrdőszobában a polc hiánya és egyéb apróságok. Az ételek finomak voltak, a személyzet kedves és segítőkész.
Minden tökéletes volt, a szállás, a személyzet, az ételek. Rendkívül barátságos és meleg benyomást keltő volt a szálloda. Nagyon tetszett a rengeteg festmény és az egész épületben uralkodó meleg színek. Egy kicsi hiba akadt csak a szobában, hogy a tolóajtós szekrény egyik felét csak férfierővel lehetett mozgatni.
A szoba kissé hideg volt, de felöltözve elviselhető. WiFi nincs a szobákban, csak a recepciónál, és a "lobby" bárnál. Az ágy elég kemény, de gyerek méret, felnőttnek alacsony. Még a feleségemnek is, pedig ő "csak" 155 cm "alacsony". A wellness: nekünk kicsit hideg a víz, 29-31 fokos élménymedence, (nem is voltak benne sokan) A többi medence valamivel melegebb,30-32-32-34 fokosak, de kicsik.
A szaunák rendben vannak. Az étterem remek kilátással rendelkezik. a reggelinél nekem hiányzott a tükörtojás, és a sült bacon, de egyébként a szokásos menü, bár a felvágott választék kicsit szegényes volt. A vacsora szerintem ízletes, de a desszert egy féle volt, választási lehetőség igen-nem.
ANNAK ELLENÉRE, HOGY A BELLEVUE 2oo9-ben ÉPÜLT, SZÉP, ÉRDEKES a BERENDEZÉSE! /ami tetszett/ KÜLÖNÖSEN FELDOBJA AZ A RENGETEG SZÉP FESTMÉNY! ! ! AMI LEVONT AZ ÉLVEZETBŐL , hogy NAGYON HIDEGEK A MEDENCÉK VIZEI ! ! ! NAGYON SOK IDŐS PÁR N E M TUDTA ÉLVEZNI VELÜNK EGYÜTT A WELLNESST ! EGY NAPPAL ELŐBB HAZA IS JÖTTÜNK ! NEM GOND, DE NEM ESETT JÓL ! ÜDV. Lehóczky L.
Előre bejelentkezés ellenére takaritás késés miatt sorbaállás. Törölköző, fürdőköpeny hiány , kérni kellett. A wellness nagyon szép, tiszta, de a víz elfogadhatatlanul hideg, gőzkabin nem müködött, aroma kabin fütetlen és hideg volt, Az étterem nagyon szép, az ellátás megefelelő volt. A második emeleten nem mindig volt melegvíz.