Hotel Bellevue Esztergom ★★★

Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom
261 fotó

Hotel Bellevue Esztergom bemutatkozása

A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.

944 vendég értékelése alapján

3,3Kényelem
3,4Szolgáltatás
3,8Étkezés
4,1Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Wellness Csillagfénnyel a Bazilikánál
Bazilika alatti Panzió Esztergom
95.603 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
Royal Club Hotel Visegrád - Nyugdíjas ajánlat
Royal Club Hotel Visegrád
83.403 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Vital Hotel Nautis Gárdony - Május 1.
Vital Hotel Nautis Gárdony

Hotel Bellevue Esztergom vélemények

2019. április 15.barátokkal járt itt
Az étkezésnél a választék egy kicsit szegényes volt a 4 csillaghoz képest. A fürdőszobában semmilyen bekészítés nem volt /pl. zuhanysapka/. A wifi jelet egyáltalán nem lehetett fogni.
Kiváló 2019. március 7.a párjával járt itt
A szálloda gyönyörű, a személyzet kedves és aranyos volt, bár a kijelentkezésnél a recepciós egy kisebb összeggel át akart verni (biztos a matematika nem az erőssége). A szoba gyönyörű és tiszte volt, a wellness nagyon jó volt. A masszőr munkájára inkább nem írnék semmit. Sajnos azzal nem voltam megelégedve ár-érték arányban a legrosszabb volt.
Átlagos 2019. február 25.a párjával járt itt
Szép a kilátás a Dunára, de kimozdulni csak autóval lehet, gyalog nincs út/ösvény, amin sétálni lehetne. A szoba túl volt fűtve és nem lehetett állítani a hőfokon, központilag volt olyan meleg, amilyen. Zuhanykabin penészes és a folyékony szappanadagoló üres. Mosdó csaptelep érdekes koncepció, de nem túl praktikus fejreállítva beszerelni.
Gyenge 2019. február 20.a párjával járt itt
a szobát nem azt kaptuk ami eredetileg a miénk lett volna, de mivel a recepciós gyorsan intézkedett ez még nem zavart. az utazás előtti napokban többször láttam az interneten, hogy nagyon reklámozták a valantin napi dolgokat, hát ebből semmit nem láttunk, pedig direkt azért mentünk azon a napon és még csak nem is 2 éjszakát, hanem hármat töltöttünk ott.
2019. február 12.egyedül járt itt
A szobának egyáltalán nem volt szellőzése (vagy csak én nem tudtam megoldani),így eléggé fullasztó volt. Az étkezőben a cukortartó teteje
kifejezetten koszos volt. Egy felszolgáló fiatalember "udvariassága" igencsak messze volt az elvárttól. A többi ott dolgozó hölgy és úr (nem csak az étteremben! ) rendkivül kedves és szolgálatkész volt.
Átlagos 2019. február 4.a párjával járt itt
Nem először jártunk itt, de most egy időre utoljára. 4 csillagos szálloda révén elvárható lenne, hogy a zuhanytálca ne legyen megragasztva, mert semmit nem ér. A ragasztás mellett a törés megmarad és a tálca alatt lévő szennyeződés mind kimosódik. Nem egy higiénikus látvány és a törésnél keletkezett rés a lábat könnyen elvágja.
Kiváló 2019. január 23.a párjával járt itt
Csodálatos helyszín, kiemelkedő szállás és hangulat a hazai wellness helyszínek között. A várakozom is felülmúlta a fényűző, nagypolgári hangulat, amelyhez hasonlót egyedül csak a lillafüreden lehet tapasztalni. A környék is lenyűgöző, igazi oázis a pihenésre vágyóknak. A szobák kényelme és hangulata, a wellness részleg, az ételek is méltók a négy csillagra.
Kiváló 2019. január 17.gyerekekkel járt itt
Ár érték arányban kiváló szálloda. Kettő szobát béreltünk négy felnőtt egy gyermek. Mi már voltunk itt 3 éve úgyhogy tudtam mire számíthatunk. A wellness tökéletes mi most már kisgyermekkel voltunk itt és ő is élvezte. Kiemelném, hogy a gyerekmedencénél vannak műanyag játékok ha valaki nem visz akkor is tud játszani a kicsi.
Kiváló 2019. január 17.a párjával járt itt
Január elején töltöttünk 2 éjszakát a szállodában,csodálatos környezetben. A szoba nagyon szép,tiszta,nekem csak a zuhanyfülke hiánya volt negatívum. A szállodai ellátás, kiszolgálás tökéletes. A svédasztalos reggeli,vacsora nagyon bőséges,választékos és nagyon finom is volt. Jól éreztük magunkat. Szivesen visszamennénk legközelebb.
2018. december 27.barátokkal járt itt
Nagyon kellemes szálloda. A személyzet precíz és udvarias. Az ünnepi ételek nagyon finomak és választékosabb voltak. A szoba nagyon sötét volt az ablaka egy telefonra nézett. Ezen még az olvasó lámpa sem tudott segíteni, Max jelzőfénynek elég .
Hotel Bellevue Esztergom a térképen
2500 EsztergomŐrtorony u. 49.
+36 70 310 4391
Kapcsolódó cikkek