A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
Az étkezésnél a választék egy kicsit szegényes volt a 4 csillaghoz képest. A fürdőszobában semmilyen bekészítés nem volt /pl. zuhanysapka/. A wifi jelet egyáltalán nem lehetett fogni.
A szálloda gyönyörű, a személyzet kedves és aranyos volt, bár a kijelentkezésnél a recepciós egy kisebb összeggel át akart verni (biztos a matematika nem az erőssége). A szoba gyönyörű és tiszte volt, a wellness nagyon jó volt. A masszőr munkájára inkább nem írnék semmit. Sajnos azzal nem voltam megelégedve ár-érték arányban a legrosszabb volt.
Viszont az ételek mennyeiek voltak! Még sosem ettem ilyen finom túrós csuszát, mint ott! Egy mondatban összefoglalva, nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk bármikor még oda! Ajánlom bátran mindenkinek!
Szép a kilátás a Dunára, de kimozdulni csak autóval lehet, gyalog nincs út/ösvény, amin sétálni lehetne. A szoba túl volt fűtve és nem lehetett állítani a hőfokon, központilag volt olyan meleg, amilyen. Zuhanykabin penészes és a folyékony szappanadagoló üres. Mosdó csaptelep érdekes koncepció, de nem túl praktikus fejreállítva beszerelni.
Minibárt nem tudni, miért járatják üresen, de legalább éjszaka zajos is - amíg ki nem húzod a konnektorból. WiFi jelszó, amit a recepción adtak, helytelen volt, maradt a mobilnet.
a szobát nem azt kaptuk ami eredetileg a miénk lett volna, de mivel a recepciós gyorsan intézkedett ez még nem zavart. az utazás előtti napokban többször láttam az interneten, hogy nagyon reklámozták a valantin napi dolgokat, hát ebből semmit nem láttunk, pedig direkt azért mentünk azon a napon és még csak nem is 2 éjszakát, hanem hármat töltöttünk ott.
a neten valantin napi ajándékról is szó volt, ebből sem láttunk semmit. a szállodában az ételek választékával meg voltunk elégedve, de már a minőség hagyott kívánnivalót maga után. az egyik kedvenc ételem a rántott csirkecomb, szinte ehetetlenül szárazra volt sütve, és a steak burgonya is. a szálloda éttermében a csillárok mindegyike pókhálós volt. voltunk már jónéhány 4 csillagos szállodában és mindekettőnk egybehangzó véleménye az volt, hogy ennek a szállodának a szinvonala nem éri el a 4 csillagot. a szobánk melleti helyiségben egész éjszaka zakatoltak a gépek, ami gondolom a szálloda gépészete lehetett, és nem tudtunk tőle aludni. nagyon zavaró volt a wellness részlegben a rengeteg tiltó tábla mindenhol,de különösen rossz érzés volt az olvasni , hogy minden szállodába bejelentkező embert potenciális tolvajnak néznek. itt arra gondolok, hogy azt olvastam, hogy a számlánkat leterhelik kétszer 5000 forinttal, és ha távozáskor leadjuk a recepción a fürdőköpenyt, akkor ezt törlik róla. én még ilyennel nem találkoztam, rosszúl is esett és kimondottan sértőnek gondolom. ezek miatt a dolgok miatt nem ajánlom senkinek ezt a szállodát. de hogy a végére valami jót is írjak, ami nem sok volt,egy dolgot sajnos bánok. azt, hogy annak a fiatal hölgynek, aki érkezéskor és távozáskor is foglalkozott velünk a recepcióban, nem köszöntem meg eléggé a kedvességét, szolgálatkészségét, mert tényleg az volt, és amikor távozáskor megkérdezte, hogy reméli jól éreztük magunkat, szégyelltem volna azt mondani neki, hogy nem, és ezért nem is ezt mondtam. viszont a szobánkban található értékelő lapot azért nem töltöttem ki, mert nem akartam ennyi rosszat odaírni. . .
A szobának egyáltalán nem volt szellőzése (vagy csak én nem tudtam megoldani),így eléggé fullasztó volt. Az étkezőben a cukortartó teteje kifejezetten koszos volt. Egy felszolgáló fiatalember "udvariassága" igencsak messze volt az elvárttól. A többi ott dolgozó hölgy és úr (nem csak az étteremben! ) rendkivül kedves és szolgálatkész volt.
Nem először jártunk itt, de most egy időre utoljára. 4 csillagos szálloda révén elvárható lenne, hogy a zuhanytálca ne legyen megragasztva, mert semmit nem ér. A ragasztás mellett a törés megmarad és a tálca alatt lévő szennyeződés mind kimosódik. Nem egy higiénikus látvány és a törésnél keletkezett rés a lábat könnyen elvágja.
A wc ülőke rögzítése sem volt stabil, a szobában a fal állapota is hagyott kivetni valót. A vacsoránál a választék nem is hasonlított a megszokott színvonalhoz! Nagy csalódás volt!
Csodálatos helyszín, kiemelkedő szállás és hangulat a hazai wellness helyszínek között. A várakozom is felülmúlta a fényűző, nagypolgári hangulat, amelyhez hasonlót egyedül csak a lillafüreden lehet tapasztalni. A környék is lenyűgöző, igazi oázis a pihenésre vágyóknak. A szobák kényelme és hangulata, a wellness részleg, az ételek is méltók a négy csillagra.
Egyetlen probléma, ami említhető - és amiben sajnos nem jelent pozitív kivételt a Hotel Bellevue sem, az a gyenge wifi a szobákban. Gyakran egészen használhatatlan a net, ezen mindenképp javítani kellene. Amúgy maximálisan ajánlom!
Ár érték arányban kiváló szálloda. Kettő szobát béreltünk négy felnőtt egy gyermek. Mi már voltunk itt 3 éve úgyhogy tudtam mire számíthatunk. A wellness tökéletes mi most már kisgyermekkel voltunk itt és ő is élvezte. Kiemelném, hogy a gyerekmedencénél vannak műanyag játékok ha valaki nem visz akkor is tud játszani a kicsi.
A férjemnek kicsi volt a szobában található köntös amit rögtön ki is cseréltek nagyobbra. Az ételek finomak. A szobákra már ráférne a felújítás és a fürdőszobákban működhetne az elszívó,de talán ez volt az egyetlen negatív tapasztalat. Mi biztos megyünk még ide.
Január elején töltöttünk 2 éjszakát a szállodában,csodálatos környezetben. A szoba nagyon szép,tiszta,nekem csak a zuhanyfülke hiánya volt negatívum. A szállodai ellátás, kiszolgálás tökéletes. A svédasztalos reggeli,vacsora nagyon bőséges,választékos és nagyon finom is volt. Jól éreztük magunkat. Szivesen visszamennénk legközelebb.
Nagyon kellemes szálloda. A személyzet precíz és udvarias. Az ünnepi ételek nagyon finomak és választékosabb voltak. A szoba nagyon sötét volt az ablaka egy telefonra nézett. Ezen még az olvasó lámpa sem tudott segíteni, Max jelzőfénynek elég .