Hotel Bellevue Esztergom ★★★

Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom
269 fotó

Hotel Bellevue Esztergom bemutatkozása

A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.

919 vendég véleménye alapján

3,4Kényelem
3,6Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,2Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Bellevue legnépszerűbb csomagjai

Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény (min. 2 éj)
Dunai Élmény
Hotel Bellevue Esztergom - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
41.948 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tökéletes kikapcsolódás Esztergomban (min. 2 éj)
Tökéletes kikapcsolódás Esztergomban
Hotel Bellevue Esztergom - Csendes kikapcsolódás nyugdíjas vendégeknek (min. 3 éj)
Csendes kikapcsolódás nyugdíjas vendégeknek
Hotel Bellevue Esztergom - Valentin-napi kényeztetés (min. 2 éj)
Valentin-napi kényeztetés
Hotel Bellevue Esztergom - Két ünnep között (min. 2 éj)
Két ünnep között
Hotel Bellevue Esztergom - Relax napok 4+1 éjszaka
Relax napok 4+1 éjszaka
Hotel Bellevue Esztergom - Karácsony (min. 3 éj)
Karácsony
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Bellevue Esztergom - Szilveszter (min. 3 éj)
Szilveszter
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Bellevue Esztergom - Pótszilveszter (min. 2 éjtől)
Pótszilveszter
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hotel Eger Park
84.870 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hotel Bellevue Esztergom vélemények

Átlagos 2014. február 6.a párjával járt itt
2 éjszakát fagyoskodtunk a hotelban. A szobák stílusa nem tetszett, de ez magánvélemény. Az ágy elhasznált, a fürdőköntöst inkább nem is viseltem. Az ingyen wifi foghatatlan volt a mi szobánkban, amit azért túléltem simán, de ez akkor is pofátlanság. Máshol ilyen gond nem volt. A kaja olyan 50%-os.
Átlagos 2014. február 3.barátokkal járt itt
Tetszett a szálloda wellnes részlege, bár minden alkalommal szólni kellett külön, pl hogy nem megy a gőzkamra, hideg van az illatkamrába, hüvös a víze a jakuzzinak. Emellett volt mindig kitéve szauna lepedő és tisztaság volt. Az idősebb hölgy mogotvaságát ellensúlYozta a fiatalbb kolleganője készséges kedvessége.
Kiváló 2014. február 1.a párjával járt itt
Párommal voltam egy három nap-két éjszakás csomagot igénybe véve a szállodában. Az épület nagyon tetszett, különösen belül! Jó a színek összeválogatása, a bútorok, festmények és egyéb berendezések harmonizálnak egymással,
látszik hogy igyekeztek egységes keretbe foglalni az egészet! Ez egyaránt igaz a közös terekre, és a szobákra is!
Kiváló 2014. január 29.gyerekekkel járt itt
Nagyon kellemes két éjszakát töltöttem lányommal a száálodában, melynek szolgáltatásai beleértve a wellness-részleget és az étkezéseket mind a kikapcsolódásunkat szolgálták. Sokfajta medence és szauna található. Az ár/ érték arány nagyon jó. Nagyon bőséges a reggeli és a vacsora.
Kiváló 2014. január 26.a párjával járt itt
A hotellel elégedettek voltunk, a szobánkkal különösen. Gyönyörű panorámával és megfelelő légtérrel bírt, nem kellett szorongani benne. A tisztaság, a személyzet, a vendégekhez való hozzáállás jó volt és "régi vágású" (jó értelemben), ahogy a szálloda designja is (amin lehetne javítani.
2014. január 16.a párjával járt itt
Január 7-9 ig pihentünk a szállodába. Nagyon szép a szálloda,igényes,személyzet kedves. A wellness részleg volt számunkra a csúcs. Nagyon jól éreztük magunkat,tágas szobát kaptunk terasszal. Az ételek változatosak voltak és finomak.
Kiváló 2014. január 14.a párjával járt itt
Kellemes környezetben kényelmes pihenésben volt részünk. A szolgáltatásokkal meg voltunk elégedve csak azt sajnáltuk, hogy vasárnap nem lehetett a masszázst igénybe venni. Az étteremben a felszolgált ételek minősége választékos és finom volt. Kívánságunkra ízlésünknek megfelelő ételt készítettek.
2014. január 14.a párjával járt itt
Nagyon kellemesen tölthettünk el három nap pihenést ebben a szállodában. A szobák kényelmesek és tiszták,az étteremben az étkeztetés kifogástalan volt,az ételek nagyon finomak,a személyzet udvarias és nagyon segítőkész volt. A szálloda nagyon szép és elegáns,a wellness részleg is jó volt,a fitness terem felszereltsége egy kicsit hiányos,de összességében nagyon kellemes pihenés volt. Ajánlani tudom mindenkinek.
2014. január 12.a párjával járt itt
Minden szuper volt: a szálloda szép, különleges, a szoba kényelmes, tiszta, az ár remek. Január 02. -ától 4 napot töltöttünk itt. Ami egy kicsit árnyékot vetett a négy csillagos elvárásaimra, az a Vellness túlzsúfoltsága volt. Délután a sok külsős vendég miatt már nem tudtunk pihenő ágyat találni, a szaunákba és a medencékbe is csak nagy megalkuvással fértünk be.
Kiváló 2014. január 9.családjával járt itt
Már sok helyen jártam, de ez a hotel nagyon szép, ízléses, tiszta, kényelmes szobák, az ételek finomak, a wellnes részleg nagyon jó. Karácsonyi csomagárban voltunk, ami kedvező, és minden igényt kielégítő. A környék szép, látnivalóban sincs hiány. A személyzet figyelmes, mindent megkaptunk, amire vágytunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hotel Bellevue Esztergom a térképen
2500 EsztergomŐrtorony u. 49.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
1900
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • masszázs • pezsgőfürdő • szolárium • élménymedence • gőzfürdő • finnszauna • gyerekmedence • sodrómedence • bioszauna • aromakabin • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 40 kg-ig: 4500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska, 6 kg-ig: 4500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat, 4 kg-ig: 4500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek