A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
Ma jöttünk haza,ha lehetne mennénk vissza! A környék csodaszép! ! A szálloda azt nyújtotta belül is ,amit mutatott kivülről. Izléses,szép, hangulatos helyet. A wellness részleg sok élmény eleme igazán ellazította a pihenésre vágyót. /Nekünk kedvencünk a sodró folyosó volt,csak sodródtunk,sodródtunk az "árral"tova! !
/ Jó gondolatnak tartom a gyermek medencét,ahol az apróságok veszély nélkül lubickolhatnak. Az ételek választékosak,finomak voltak. A szobánk szép,tiszta volt,no és a kilátás. . . . . . . fantasztikusan szépséges! ! ! ! A személyzet kedves ,udvarias,előzékeny. Hotel Bellevue köszönjük a kényeztetést!
Nagyon jól éreztük magunkat mindenkinek csak javasolni tudom! Kipihentük magunkat rendesen ,isteni volt! Egy vendégem is járt már itt és ő is nagyon jónak találja a szállodát! Nagyon finoman főznek és nagy a választék. A szauna rész is isteni! A gyerekek egész nap a vízben voltak nem tudták megunni. Máskor is szeretnénk menni! A személyzet is nagyon kedves volt!
A személyzet rendkívül készséges és szolgálatkész. Nagyon hangulatos, bár eklektikus a berendezés. Nagyon jó a konyha és a kiszolgálás. Jók a matracok, hatalmas ágyak. Kisebb hibák a szobában. Nem szerencsés, nem ergonómikus a csaptelepek, szappantartók elhelyezkedése. (szögletes, nehezen hozzáférhető csaptelepek).
Az alábbiakkal nem szeretnék senkit bántani, csupán azt szeretném, ha a leírtak alapján mind a vendégek kiszolgálása még jobb lehetne, mind a szálloda működése takarékosabb lehetne ("kis hiba - olcsó javítás" elv alapján). Véleményem: 1. Személyzet: a személyzettel maximálisan elégedettek voltunk, udvariasak és segítőkészek.
2. Tisztaság: a szállodai szőnyegek alapos nedves takarítást igényelnének, több helyen vannak rászáradt folyadékfoltok. 3. Ár/érték arány: a kedvezményes csomag ára és a kapott szolgáltatás értéke nagyon kedvező, ezért választottuk. 4. Kényelem: kevés a ruhaakasztó, ami főként a vizes holmi (törülközők, fürdőköntösök) szárításánál gondot jelentett. A WC fölé helyezett, eredetileg krómozott szárító-fűtőtest pedig kissé rozsdás, a fehér törülközők szárítására kevéssé alkalmas. A fekhelyek matracának védelmét szolgáló habszivacs lap sajnos használat közben elmozdult, és félig lecsúszott a fekhelyről, ez zavaró volt. 5. Szolgáltatások: A minibár hűtő nem azt nyújtotta, amit vártunk: megérkezés után üzembe helyeztük, de folyamatos kompresszor(? ) zúgás közben sem hűtött rendesen. A hőfokszabályzója nem kapcsolt ki (hiszen nem érte el a kívánt hőmérsékletet), emiatt éjszakára ki kellett húznunk a konnektorból. A recepción ezt bejelentettük, de még két éjszakát ott töltve sem javították meg, vagy cserélték ki. A TV távirányító elemei kimerültek, csak a TV manuális kezelőgombjaival lehetett a készüléket használni. (Ez csak az utolsó estére alakult így, ezért ezt csak távozáskor jelentettük be. ) A WC ülőke jobb oldali zsanércsavarja hiányzott, ezért az ülőke mozgott, ami kellemetlen volt (és emellett a másik csavar rövid időn belüli kiszakadását is okozhatja). A kulcskártya kódolása esetünkben csak harmadszori próbálkozásra, a takarító személyzet közreműködésével sikerült. Jó lenne, ha a kártya használata a kínai és az angol mellett magyarul is ismertetésre kerülne. Nem lenne haszontalan, ha az elfoglalt szobába bejelentkező valamennyi vendég kaphatna egy kulcskártyát (több másik szállodában ezt érkezéskor külön kérés nélkül, alapszolgáltatásként kapják a vendégek). 6. Étkezés: minden étkezésnél bőséges választékot találtunk, a személyzet folyamatosan gondoskodott a fogyó ételek pótlásáról. A vacsora fogásai ízletesek, a hazai ízlésnek teljesen megfelelőek voltak. Célszerű lenne a reggelinél rendszeresített látvány-sütőplatni környezetében a meglévőnél hatásosabb szagelszívó rendszert kialakítani, mert reggelente belépve erős olajszaggal fogadott minket az étterem. Összegezve: a fentiek apróságoktól eltekintve a Hotel Bellevue nagyon kellemes napokat szerzett nekünk, ami a kiváló wellness és éttermi szolgáltatások mellett jó támaszpontként is szolgált az esztergomi és párkányi kirándulásainkhoz.
Svédasztalos vacsora - bizonyos választék 20 órára már elfogyott, közölték,hogy már nem is lesz belőle, nem készültek többel Borválaszték - egy bizonyos rozé bort szerettünk volna inni a borlap alapján, nem volt az sem Masszázs: szombat délután fél 5 - gyenge simogatás 25 percben, majd mikor megkérdeztem,hogy erősebben nem lehetne, közölte a masszőr,hogy ő már elfáradt mostanra, nem tudja erősebben
Szép és kellemes környezetben tölthettünk el három napot a Hotel Bellevueben. Nagyon finom és sokféle étel közül választhattunk a büfé reggelinél és vacsoránál. A felszolgálók nagyon kedvesek voltak. A sokféle élménymedence valamint a szaunák, só- és illatkabinok minden igényt kielégítettek.
Nekünk hiányzott, hogy nincs úszómedence, de így is nagyon jó volt. A környék gyönyörű! Csalogatott az őszi erdő és a Duna-part egy kis sétára, kirándulásra. Igazi aktív pihenésre való hely. Köszönjük.
Nagyon szép a panoráma, a Duna látványa. A szobák tiszták A Wellness Részleg kifogástalan. A szaniter megoldása nekünk nem tetszett. A mosdó kagyló magasan van és kicsi a vízcsap nagyon zajos. A zuhanyozás kabin és tálca nélküli a víz majdnem kifolyik a szobába. Összességében így is jól éreztük magunkat másoknak is ajánlani fogjuk.
Sajnálom, hogy a következős sorok igazak. Kívülről, belülről szép szálloda de. . . . Nos, a megérkezéskor a recepciós kedves volt, eligazított minket. Az eltolt szint és a 2 külön lifttel való feljutás a második emeleti szobába nem volt egyszerű ugyanis azt elfelejtették közölni hogy közben van 1 lépcsősor is ahol fel kell cipelni mindent.
A szoba: a fürdőszobában nem működött sem a csapnál sem a zuhanykabinban a szappanadagoló. Hiába nyitotta fel a műanyag burkolatot a szobaasszony szappanhoz igy sem jutottunk. A zuhanyfülkében a zuhanyrózsát tartó rúd csak a fejünkre nem esett. . . . . A szoba tetőtéri volt, az ablakon a redőny borzalmas kinézetű volt és nem lehetett rendesen lehúzni sem. A szobában a hőfokszabályzó 31 foknál kapcsolt be és hiába csavartuk le a meleg maradt, viszont jött jó kis büdös kintről ha kinyitottuk az ablakot. A kapott köntösök szakadtak, agyonhasználtak és gyerek méretűek voltak. A törülközők szintén agyonhasználtak voltak. A szobában a pótágy és az asztalok alatt sár és falevél maradvány volt valószínűleg az előző lakótól, ami arra engedett következtetni hogy a szobát nem takarították ki. Mi este 5 után foglaltuk el a szobát igy erre lett volna idő. A szoba olyan kicsi volt hogy a 2 ágy és a pótágy mellé és közé már egy hajszál sem fért be (össze voltak teljesen tolva). A wellness részen a pultos hölgy rendesen utálatos volt. . . . Ja és második éjszaka tűzriadó volt. A tele szállodában egyetlen 1 recepciós volt aki szerencsétlen az áram nélküli szállodában rohangált mint pók a falon (miközben a riasztó ordított egyfolytában). Sajnos a panaszainkkal nem voltunk egyedül, távozásunkkor többen is sorban álltak reklamálni. A reggeli és az ebéd viszont nagyon rendben volt. Többször megkérdezték, hogy elégedettek vagyunk-e és hogy ízlett-e a reggeli illetve a vacsora. Az ételek nagyon finomak voltak és soha nem hagyták hogy bármi kiürüljön, hozták az utánpótlást időben. A pincérek kedvesek és segítőkészek voltak. Mintha nem is a szállodához tartoztak volna. Sokat járunk 4 csillagos szállodákba. Ilyen csalódás még nem ért soha. . .
Nagyon jó és finom ételek, udvarias, figyelmes pincérek. A lift hangja és a szomszéd szoba fürdőszobájából áthallatszó hangok gyakori zajforrást jelentettek. Néhány vendég tapintatlanul hangos beszéde, ajtó csukogatása kicsit kellemetlen volt. Az úszómedencét kár volt nem megépíteni, nagyon hiányzott a wellnesből.
Abszolút kifogástalan volt az ellátás a szállodában! Egyedül a fekvőhelyből kiálló rugó volt zavaró éjszaka. Ezen egy ráhelyezett pokróccal, vagy pléddel könnyen lehetne segíteni. Azért írom le, hogy figyeljenek rá! A folyosókon és a szobákban lévő festmények kellemes hangulata megfogott minket, de a festő kilétéről senki se tudott nekünk felvilágosítást adni. Köszönjük a vendéglátást!