A személyzet figyelmes, kedves, a konyha kiváló, az ételek házisak, ízletesek, bőségesek voltak. A hely szép, parkosított, az udvari medence tiszta volt, max. 30-40 km-es körzetben sok a látnivaló. A tusoló felújítást igényelne, valamint a kánikulában hiányzott a klíma. A WIFI a recepció közelében volt csak használható erősségű.
Nagyon kedves volt a személyzet, figyelte egyedi igényünket (vegetáriánus étkezés) az étkezés terén és minden tőlük telhetőt megtettek érte, hogy nekünk megfeleljen. A szobánk kiváló volt a kúria házban, nagyon otthonos, elegáns volt. Amit hiányoltunk, hogy a wellness részlegnél nem olyan volt a szolgáltatás amilyet vártunk.
Tehát sok időbe került amíg a finn szauna a kiírt hőfokra felmelegedett, illetve ugyan így az aroma terápia és a gőz kabin is sok idő alatt melegedett. Ez utóbbi kettő üzemeltetésére pedig mindig kérni kellett volna a gazdát. A férjem egyszer kérte amikor be is kapcsolták, de a kiírt hőfokot sokáig el sem érte a rendszer. (Több órákat is kellett várni a kiírt hőfok elérésére) A másik egyéni vélemény, hogy nekünk nem tetszett a Harry Potter-es dizájn, lehet hogy vannak még így rajtunk kívül. Ennek talán máshol van a helye, nem ott ahol az ember elszakadni kíván a városi élettől. A wifi és a telefon hálózat erőssége pedig nagyon ingadozó.
Csend, nyugalom, harmónia, teljes kikapcsolódás. Nagyon kedves, mosolygós személyzet. Nem is személyzet, hanem vendéglátók! Finom, házias ételek. Minden egyedi igényünket is igyekeztek kielégíteni.
-Javaslom, hogy a fürdő medencében a víz hőfoka minimum a 37 C-fok közelében legyen, vagy legalábbis melegebb mint amilyen volt -Nagyon tetszett a meditációs út a szép fenyves fák között,
A kúria épületében nyertünk elhelyezést, csodás őszi színekben pompázó erdő vett körül bennünket. Az étkezés színvonala magas volt, választási lehetőségekkel és egyedi igényekkel. Még egy kis születésnapi meglepetésben is "cinkostárs" volt a személyzet. A környék látnivalói közül kiemelkedik a XI. -XII.
Nagyon kellemes napokat töltöttünk a Násfa hotelben,a személyzet nagyon kedves,a konyha kifogástalan,csodálatos a környezet,nagy a nyugalom.A wellness részleg is minden igényt kielégít.Pihenni,kikapcsolódni vágyóknak szívből ajánlom a helyet!
Sok helyen jártunk már,de azt hiszem ez a négy nap az igen emlékezetesek közé tartozik A szó igazi értelmében valódi vendéglátásban volt részünk. Meghitt környezet,barátságos jól tartás. Az ételekről csak annyit hogy néhány kilóval gazdagabbak lettünk. Van összehasonlitási alapunk, néhány 5 csillagosnak besorolt szálloda elbújhat mögötte. . Biztosan visszatérünk,és bátran ajánljuk másoknak is. .
Nyugodt, csendes környezet, ahol mókus szaladgál a fákon; tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. A szállás ízlésesen berendezett, tiszta és egy kis hűtő is bekerült a szobákba. A wellness vizei tiszták és jó hőmérsékletűek. Az ételek ízletesek, a személyzet kedves, segítőkész. Igazi felüdülés az itt eltöltött idő.
Nagyon jól sikerült eltöltenünk ezt a pár napot a Násfa hotelben. A személyzet barátságos, családias környezetet teremtett. Jó volt az időpont választásunk mert pihenésre, csendre vágytunk,ami remekül meg is valósult. A környéken érdekes látnivalókkal találkoztunk. Ajánlom mindenkinek aki ilyen hétvégére vágyik. ui:Köszönet a hotel minden kedves dolgozójának. Süvegesné és családja
Nem egy szokványos hely, olyan mintha a panziós szobához egy kis erdőt, strandot, halastót, kertet, teniszpályát is bérelne a vendég a wellness lehetőségeken kívül, társalgóval, tévével, használható játékokkal. Elérhető távolságban Demjén, Eger. Köszönjük a vendégszeretetet.