Kezdjük a pozitívumokkal, ami befolyásolni szokta választásunkat. Környezet: gyönyörű, hangulatos. Szálloda: egyedi hangulatú, kiváló minőségű,minőségi szoba berendezés,kellemes ágy, tiszta, abszolút minden igényt kielégítő. Személyzet: segítőkész, barátságos, minden elvárásnak megfelelnek.
Étterem: Az ételek ízletesek,bár lehetne szélesebb választék. Sajnos a kiszolgáló rész szűk, egymást kell kerülgetni és várni, mert nem férsz a tálalóhoz, ha többen vannak. Ezen mindenképp változtatni kellene. Itt sikerült megoldani, hogyha a pároddal szeretnél egy meghitt vacsorát eltölteni, akkor ezt a gyerek zsivajtól elkülönítve megteheted. Sajnos azonban, ha abban reménykedsz, hogy ezt a napi Wellnes alatt is megteheted, akkor nagyot fogsz csalódni. A 6 hónapostól a 10 évesig természetes módon minden gyerek nyüzsög, kiabál és élvezi a fürdőt, ahol te is a kényelmes pihenő ágyon heverészve relaxálnál, esetleg élveznéd a pezsgőfürdőt, vagy a szaunában a hallgatnád az andalító zenét, ami természetesen nem sikerül. Persze van az emeleten egy pihenő helyiség, ahol valóban tudsz nyugodtan olvasni és próbáltak ide tenni egy 4 személyes kinti dzsakuzzit az összes pihenni vágyó, gyermektelen párnak. Szélben, esőben nem használható. Zárszóként: ha középkorú esetleg idősebb vagy,a pároddal pihenni, a napi zsongásból kikapcsolódásra vágyó, akkor eszedbe se jusson ezt a hotelt választani. Ha luxust kívánsz nyújtani a gyermekednek, unokádnak, akkor az a te szállodád. Remélem segítettem a döntésedben.
Férjemmel szeptember elején voltunk ebben a gyönyörű helyen található, igazán kellemes szállodában. Itt nemcsak a medencék kellemes hatását lehet élvezni, hanem a környező hegyekben ki-ki a maga igénye szerint kirándulást is tehet. A személyzet is mindent megtesz azért, hogy a kikapcsolódás a legtökéletesebb legyen!
Ha valaki arra vágyik, hogy teljes mértékben kiszakadjon a hétköznapok monotonitásából, illetve valami újra, különlegesre vágyik, nem "csak" egy normál wellnessre, akkor itt tökéletes helyen jár. Egyszerűen elbűvölő, varázslatos. Tökéletes a személyzet, a szobák, az étterem, és a wellness is.
A medencék között van néhány, ami gyerekekkel nem használható: nagyszerű! ! Ezekben nyugodtan lehet pihenni, relaxálni. Illetve a tetőn lévő wellness is "gyerkőc mentes", nagyon hangulatos. Itt jegyzem meg, hogy 3 gyerkőcöm van, nem gyerek ellenes vagyok! ! ! Az ő részükre is van rengeteg lehetőség, amit élvezhetnek!
Február 13-tól 16-ig három éjszakát töltöttünk ebben a csodálatos szállodában. Pontosan tudtuk,hogy mit várhatunk a helytől mivel nem először látogattunk el ide. A szobák tiszták és tágasak, az ételek változatosak és izesek,a személyzet profi és kedves,a wellnes részleg tiszta és ötletes, egyszóval tökéletes a hely.
A környezet csodálatos, a kinti medencék is nagyon ötletesek, főleg a meleg vizes élmény medence ami télen is üzemel. Több igényes szállodában jártunk már,de ez a legjobbak között van. Biztosan visszajövünk még,ebben az évben.
Csodálatos elhelyezkedésű, minden igényt kielégítő szálloda. Tágas, kényelmes szobák, tisztaság, első rangú személyzet. A gyerekeim egyszerűen imádták a rejtélyparkot, esténként alig várták Bizsut a kabalaállatot. Az étkezések mindegyike kifogástalan volt, minőségben, tálalásba, ízekben. a wellness részleg nagyon szép dizájnt kapott. Érdemes ide ellátogatni, bátran ajánlom mindenkinek.
Magyarország legjobb wellness szállodája ! ! ! Tökéletes hely egy pár nap romantikára! ;) A személyzet határtalanul kedves és vendégszerető volt, az ételek nagyon finomak. A szoba tisztasága, mérete, elrendezése kifogástalan. Csak így tovább! Gyönyörű környezetben szép szálloda, és szuper wellness szolgáltatásokkal.
Egy álmom teljesült, mikor ajándékba kaptam egy 3 napos pihenést itt, a Bambara hotelben. Mint egy kisgyerek úgy vártam az utazást. Minden képzeletemet felül múlta a szálloda! Igényes berendezés, igazi afrikai hangulat. A szobák tágasak, fényesek és barátságosak voltak. Az ágy egyszerűen fantasztikus, otthon sem alszom jobbat.
A személyzet nagyon diszkréten, észrevétlenül volt ott mindenhol ahol szükség volt rá. A wellness részleg nagyon modern, még a medencében ülve is érkezett a friss gyümölcs, frissítők. Svédasztalos étkeztetés volt, hatalmas választékkal. Voltak különleges és hagyományos ételek is. Imádtuk az egészet, bármikor szívesen visszamennék. Aki teheti, látogasson el egyszer
Gyönyörű környezet, tökéletes hely pihenésre, kikapcsolódásra, romantikára. Udvarias személyzet, tisztaság, finom ételek, jó borok, és mindez megspékelve az afrikai környezettel. A szálloda földrajzi fekvése lehetőséget biztosít kellemes kirándulásokra, és nagyon sok látnivaló van a közelben. Mindenképpen vissza fogunk menni, mert egyszerűen imádnivaló :)