Félve indultunk ebédelni, hiszen nem voltunk még itt. Ezen az oldalon sem találtunk véleményeket, csak az interneten talált étlapra hagyatkoztunk. Gondoltuk torkos csütörtökön féláron megéri kipróbálni azt a helyet, mely mellett nyáron gyakran elsuhanunk, mondván, ez az "osztrákoknak való étterem". Kellemeset csalódtunk!
Feledtébb hangulatos, a kiszolgálás pedig profi! Rég nem találkoztunk ennyire kedves pincérekkel! Az ételek nagyon finomak, ízletesek és frissek voltak! A feketeribizli szörp mennyei! Mondanám, hogy máskor is visszatérünk, de az árak miatt lehet csak a szörpöt és a menüt vesszük igénybe. . így a félár alkalmával megérte, jó döntés volt, de egy ebédre 7-8 ezret sajnálunk. Természetesen az osztrák idegenforgalom tekintetében érthetőek az árak. Megértjük :) :)