Több alkalommal jártunk már a Huber család éttermében, és mindig elégedetten távoztunk. A szezonhoz illő étlappal és esetenként italajánlattal nagyon kedves és tisztelettudó kiszolgálással várják a vendégeket. Ami számomra nagyon fontos, hogy a gyerekek itt nem "problémás vendégek" mint ahogy sok más étteremben. . .
Csak arra kell figyelni, hogy ha vasárnapi ebédhez lenne kedvünk itt, akkor foglaljunk asztalt, mert nem biztos (inkább biztos, hogy nem) lesz hely ha csak úgy betévedünk. . . Jövünk máskor is!
Pár napja voltunk az étteremben barátainkkal. Nagyon tettszett az étterem berendezése, a csárda jelleg, ezt a stílust nem mindenhol lehet megtalálni. Nem volt sok vendég ezen a hétköznapon, az ételre mégis sokat kellett várnunk. Az ételek minősége általánosságban jó volt, de mind a négyen találtunk olyat, ami nem tetszett, főleg azt , hogy inkább langyos , mint meleg volt az étel !
Ismerőseimnek biztos ajánlanám, hogy egyszer látogassák meg az éttermet, a berendezése miatt, de mi , ha legközelebb arra a környékre kirándulnánk, biztos nem ide mennénk vissza, hanem más helyet szeretnénk megismerni.
Mivel volt, aki a környék legjobb konyhájaként dicsérte a helyet, bementünk. A belső valóban szép, rusztikus. A személyzet minduntalan németül akart beszélni velünk, de ez a határ közelsége miatt lehetett. A napközbeni vendégek nagy része osztrák lehet. Az árak nem voltak magasak, 2000-2500 forintból meg lehet étkezni, a libamáj 3900 körüli ára meg sehol nem meglepetés.
Az ebédünket hamar megkaptuk, finom volt. Az utolsó ötlete a páromnak volt, hogy már nem tudná megenni, de vágyik egy túrós palacsintára. Megkérdeztem, elkészítik, becsomagolják, hazavisszük. És itt történt némi baki, mert a két darab túrós palacsintára többet kellett várni, mint az egész ebédre. Nagy volt a jövés-menés, mindenki intézkedett, csak a palacsinta maradt el valahol. Szóval ez teljesen lerontotta az élményt.
9421Fertőrákos, Fertő utca 1.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI vegetáriánus ételválaszték akadálymentes csoportokat szívesen fogad étel elvitelre házhozszállítás kisállat bevihető parkolási lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége