Tavalyi színvonalhoz képest csalódtunk a helyben. A húslevesük ehetetlen volt. Ha valaki szereti a húslevest édesen, a keleties ízekkel, annak biztosan ízleni fog. Mi visszaküldtük. A csülök sem olyan volt mint a tavalyi. Csalódás.
Az ittjartam. hu értékelések alapján választottam ezt az éttermet. Központi részen található, a főút közelében, nagy parkoló van mellette. Az épület külső kialakítása, legalábbis a tetőszerkezete kissé Makovecz Imre stílusára emlékeztet, bár nem annyira kifinomult. A belső rész retró, félhomályos. A mosdó avítt.
Több teraszuk is van, köztük olyan rész is, ami az étterem belső részétől elég távol esik, itt a kisebb-nagyobb társaságok jól el tudnak szeparálódni a többi vendégtől. A retró, zöld műbőrkötéses étlap indokolatlanul hosszú, nekem már ez a mennyiség bőven túlesik a befogadhatón, ráadásul nem is jelez túl jót, mivel szerintem nincs az a hely, aki 150+ ételt el tudna készíteni ugyanolyan színvonalasan, és minden alapanyagot folyamatosan raktároz is ehhez megfelelő minőségben. Az árak középkategóriásak, vannak egész korrekt árú ételek is. Halételekből széles választékot tartanak. Átlagosnál nagyobb adagok, középszerűen elkészítve. A kiszolgálás vontatott, lassú, egyáltalán nem kedves, mogorva, nem barátságos egy cseppet sem. Italkínálat kommersz (csapolt Soproni és Gösser sör). Olvasom, hogy idén tavasszal megújították az éttermet, ha ez a személyzetre és a konyhára is igaz, nem csak a külcsínre, akkor én mindenképpen megszavaznék nekik egy újabb látogatást.
Nagyon sokan voltak akkor,nem voltak éppen kedvesek és nem azt kaptuk amit kértünk,de ezt javították.....csak ugye,telt-múlt az idő.Más (német)vendégnek elcsomagolták a maradék húst,nekem oda hozták a dobozt,hogy tegyem bele.....!!Ezért borravalót nem adtam!Amúgy finom volt és bőséges.
Az étterem rendkívül jó helyen van, és már évtizedek óta működik, úgyhogy valami jót biztosan tudhat. . . Ínycsiklandó illatok fogadtak, no meg egy rendkívül kedves cica a kerthelyiségben. Meglepődtem, mert novemberhez képest tele volt vendégekkel az étterem. A személyzet nagyon kedves volt, és minden kérdésünkre-kérésünkre udvariasan reagáltak.
A választott ételek szépen voltak tálalva. A leves nagyon ízlett, a főételnek választott újragondolt brassói is ízletes volt, a hiba bennem lehet, mert nekem kicsit száraznak tűnt benne a hús. Az adag teljesen korrekt volt, jóllaktunk és mindent összevetve jó szájízzel távoztunk. Úgy gondolom, hogy mindenképp fogok jönni máskor is, legfeljebb jobban a fogamnak megfelelő fogást választok majd. És feltétlen ajánlom a helyet másoknak is.
Bár márciusban még felújították, húsvétra már újra megnyitott az étterem. Bevallom, évekkel ezelőtt egyáltalán nem tett rám jó benyomást, ezért inkább elkerültük, viszont családtagjaim jóként emlékeztek rá. Mivel az általunk gyakrabban látogatott Balatonfenyves körüli éttermek megengedik maguknak azt a luxust, hogy csak május közepén nyissanak, ezért betértünk ide, és egyáltalán nem bántuk meg!
Bár a hangos pincér bácsi kissé túludvarias (ha van ilyen) és Mr. Levenstine-ra emlékeztet, de az ételek kifogástalanok. A kiszolgálás gyors volt és maga a tulajdonos is felszolgált, sőt érdeklődött, hogy ízlik, stb. Ha tehetitek, kint egyetek, mert a benti rész azért erősen retro, ez nem mindenkinek tetszik. Az adagok nagyok, és amit a FB oldalukon hirdetnek,igaz: tényleg igazi hazai ízek, érdemes kipróbálni!
2015 májusában jártunk az étteremben közösen a párommal. Mi voltunk az elsö vendégek és a pincér nagyon kedvesen fogadott. Miután megrendeltük a levest és föételt cca. 5 percet kellett várni a levesre ami nagyon finom volt - májgaluskás. Akkor kezdtek el beszálingózni a vendégek. A föétel is jó volt künösen a brassói.
Amit kifogásolni tudnék az az hogy sült libacomb inkább nagyobb csirke nagyságúra hasonlítot, de viszont jól volt elökészítve. Pincérek nagyon udvariasak voltak de nem tetszett hogy farmer nadrágban és külömbözö szinü pólókban szolgáltak fel.
a pincérek segítőkészek, gyorsak, udvariasak. Azonnal asztalokat tolnak össze nagyobb társaság részére. A felszolgált ételek minőségiek, a választék bőséges: hal, marha-sertés-csirke húsok, vegetáriánus ételek. A halászlé isteni, nagyon finom ízvilággal, még sose csalódtunk benne! Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Életem legjobb sült kacsáját ettem az étteremben. Kedves, barátságos pincér fogadott bennünket. Gyors volt, ajánlotta az ételeket. Az ételválasztás telitalálat volt. A szakács egyszerűen fenomenálisat alkotott. Nagyon elégedettek voltunk az ebéddel. Az étteremben ( a zord időjárás ellenére) kellemes meleg volt. Minden tiszta és barátságos volt.