A Hotel Balaton Fonyód városában található, 100 méterre a balatoni kikötőtől és 250 méterre a strandtól. A hotel híres a IV. emeleti forgó üvegtornyáról, mely egyedülálló Magyarországon. A Bástya Kilátóból nyílik Európa legszebb panorámája, mely a Balatonra és a Balaton-felvidék hegyvonulataira nyílik.
Nagyon jó helyen van a hotel Fonyódon. Öt - tíz perc alatt megközelíthető a strand, az állomás -vasút és busz -,a kikötő. az élelmiszerbolt és minden ami amire a nyaralóknak szüksége van ahhoz, hogy ne kelljen azon töprengeni vajon mindent megvettem ? ? ? ? A közelségek biztonságot nyújtanak.
A hotel vezetője, és összes dolgozója segítőkész, barátságos és kedves. Mi többször jártunk már Fonyódon, de csak most találtunk rá erre a kiváló szállodára. Nagyon elégedettek voltunk. Biztos megyünk máskor is. Már ajánlottam is baráti és ismerőseim körében. MINDENT NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK ! ! ! ! ! ! ! !
2019. június végén töltöttünk el 3 éjszakát, közel 60 tanulóval és a kísérő tanártársaimmal. A foglalást megelőzően meglátogattam a szállodát, fogadott annak vezetője, bemutatták a szobákat, elmondták a szolgáltatásokat. Minden tekinteteben azt kaptuk, amit megígértek, azt kaptuk amit előzőleg láttam amiben, előzőleg megállapodtunk.
Köszönöm a szálloda alkalmazottjainak figyelmes, szolgálatkész munkáját, külön kiemelném a SZAKÁCS ÚR főztjeit, gyorsaságát, érzékenységét. Köszönjük Doktor Úr! Bogyiszlói Általános Iskola igazgatója
A férjemmel töltöttünk 4 napot a szállodában. Nekünk semmi kifogásunk nem lehetett. A szobánk tiszta, meleg volt. A tulajdonos és a személyzet kedves és barátságos. A szálloda elegáns. A wellness-részleg hangulatos szép és tiszta. Aki az akciós hirdetésüket olvassa, nyugodtam jelentkezhet. Ennyi pénzért nem nagyon fog találni.
kimagasló odafigyelés, mind a tulajdonos úr,mind a személyzet részéről. tágas,kulturált szoba,tiszta ágyneműkkel és törölközővel. a szálláshely különlegessége ,ami miatt télen is egészen biztos ellátogatunk, a wellness részleg. található itt élménymedence,jacuzzi, szaunák, o-led tv. . .
a hotel központi helyen található,közelben kilátó,kikötő,de leginkább az ember el sem hagyná a szálláshelyet. ha valaki kikapcsolódásra vágyik jó választás lehet a Hotel Balaton Fonyódon,az év bármely időszakában.
Nagyon jó szívvel ajánlom nagyon jó véleményünk volt,nem értettük a negatív kritikát. Igaz jót valahogy nem szeretnek írni az emberek, pedig mindenben a vendégek kedvét keresik. Köszönjük szépen a személyzetnek. Aki pihenni szeretne az itt kipihenheti magát igaz a falak tényleg vékonyak,de ez semmiben nem akadájoza az ember nyugalmát kecskeméti vendégek
Üdv a Hotel Balaton szállodában! Nem értem azokat az embereket akik rossz véleményt írnak nem rég voltam a szállodában patika tisztaság uralkodik mindenütt A személyzet igazán kiváló az ételek házias jellegű a wellness részleg remek a parolás ingyenes. Nem értem a rossz indulatú embereket egy remek szállodáról hogy lehet ilyet irni.
Utazás előtt olvastam a negatív véleményeket, én viszont teljesen mást tapasztaltam. A büféreggeli valóban bőséges és finom volt. Tisztaság fogadott minket. Kérés nélkül hoztak mindig WC papírt és vitték le a szemetet. Szép a wellness részleg,a mediterrán udvar és a terasz is. A Balaton csak egy ugrásnyira van.