Visszajáró vendég vagyok barátaimmal az étteremben. A pincérek előzékenyek, udvariasak, az ételek kiválóak, és a bécsi csokitortát nem lehet kihagyni! Gyönyörű helyen található, csodálatos hely. Náluk tényleg a vendég az első! Több helyisége van, ahol pl. esküvőket is tartanak. A kertben is kellemes vacsorázni.
Véletlenül találtam rá erre a csodálatos környezetben rejlő páratlan szépségre! Évfordulót ünnepeltünk a párommal, segítőkész, udvarias kiszolgálásban volt részünk. Semmi tolakodás, mégis minden pillanatban ott voltak a pincérek és kérésünket teljesítették figyelmességükkel.
A szakács profizmusa is lenyűgözött,ez a visszatérések után csak fokozódott, hisz azóta se tudok eltelni a csodás bécsi csokitortával és az állandóan megújuló étlappal. Mint visszatérő vendég csak jót és még jobbat tudok elmondani, mind a személyzetről, mind a kínálatról! Köszönöm a sok sok kedvességet, sok sikert kívánok a további működéshez!
Ritka, mint a fehér holló! Rendkívül figyelmes kiszolgálás és ínycsiklandozó ételek! Kifogástalan! Gyönyörű a környezet, elegáns a dizájn, "mindent a vendégért" érzés. A pincérek és a szakács a szakma mesterei, nincs a vendég előtt vagy az asztalon át nyúlkálás, minden ahogy a nagykönyvben meg van írva, a hús omlós, az ízek harmonikusak. A bécsi csokitorta pedig felteszi a koronát az egészre! Imádjuk.
Mogyoródi nyaralásunk alkalmával látogattunk ide a csalàdommal. Már az első este után tudtuk,hogy màsnap is eljövünk. A tulajdonos emlékezett ránk,nagyon figyelmes volt. Az ételek kivàlóak,még a kisfiam is mindent megevett, annak ellenère,hogy nem a szokásos gyerekeknek való ételsorból vàlasztott és elég vàlogatós is. . . :) Biztosan visszatérünk és további rengeteg vendéget kívànunk!
2151Fót, Vörösmarty tér 2
06 27 360 586
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre gyerekmenü házhozszállítás kisállat bevihető koktélok napi menü parkolási lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V