Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2025. április 11. 5:13gyerekekkel járt itt
Személyzet kedves,segítőkész volt. Ételek finomak. A szoba kicsit pókhálós volt. Wellness részlegen szúrós szagú volt a medence vize csípte a szemünket, más vendégekét is. Túl klóros volt. Gyermek medence alja nagyon csúszott. Szombathely közel kirándulás szempontjából kitűnő . Átlagos pihenésre tökéletes hely.
Kiváló 2025. április 10. 21:46a párjával járt itt
Ízletes, bő mennyiségű ételek.
Korrekt, gyors kiszolgálás felkészült üzletvezetővel. Tetszetős, jól megközelíthető frekventált helyen. Szakmai szemmel sem tudtam belkötni.
Jó látni, hogy fiatalabb nemzedékben is van még remény.
Kiváló 2025. április 10. 21:13a párjával járt itt
2 alkalommal voltunk itt, mindkét esetben isteni ételt kaptunk! Az előételként fogyasztott kacsamáj bruleé mennyei volt és a többi étel is (előételt, főételt és desszertet is ettünk, így összesen 6 fogást kóstoltunk meg a kínáltaból) nagyon finom volt. Minőségi alapanyagokat használtak, tetszettek az újragondolt klasszikusok.
Kiváló 2025. április 10. 7:10a párjával járt itt
Kellemesen csalódtam a hotelben, szebb és és többet nyújtott mint amit a fotók alapján gondoltam. A személyzet udvarias, türelmes, segítőkész. Az ételek finomak, bőséges választékkal a reggelinél és a vacsoránál is. A szervezet program (lovagi torna) fantasztikus volt, és az azt követő lakoma is.
Kiváló 2025. április 9. 22:20családjával járt itt
Kedvenc helyem.
A tulajdonos mindig nagyon kedves hozzám.
Van a helynek egy igazi kellemes vidéki varázsa. Jó levegő, csend, nyugalom. És mindenben nagyon rugalmasak. 10-es skálán 11 pontot adnék.
Átlagos 2025. április 9. 20:34a párjával járt itt
Szoba: 1. A függöny lógott az ablakon. 2. Az ágyon nem megfelelő méretű volt a lepedő, a párnákon nem volt huzat. 3. A hűtő melletti falnál nagy lyuk tátongott. 4. A fotelok fa részei porosak voltak. Fürdőszoba: 1. Zuhanyfüggöny hiányzott. 2. A kézmosó- és tusfürdő adagolók üresek voltak. Ebédlő: A kávéautomatánál hangyák mászkáltak.
Kiváló 2025. április 9. 19:02a párjával járt itt
Dícséretes a kastélyt újjáépítő tulajdonos házaspár által érezhetően szeretettel átgondolt, kényelmet nyújtó kialakítás és a névadó előtti tisztelgés. Csodálatos park és szentély, igényes berendezés, ( a főépületben laktunk) remek wellness, finom ételek (vegetáriánusoknak is) mindenütt mosolygós, nagyon kedves és segítőkész személyzet.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márFelfedező - 121 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 202 feltöltött kép
Kiváló 2025. április 9. 16:47a párjával járt itt
Nagyon sokféle sütemény közül választottunk.
Én egy "Lellei álom" fantázianevű újhullámos szeletet, társam egy lellei krémest. Friss, finom volt mindkettő.
Elvitelre sajtos és medvehagymás pogácsát vettünk, az is kiváló volt, ahogy a fagylalt is.
A felszolgáló lányok kedvesek, udvariasak voltak.
Kár, hogy ritkán járunk erre!

Kiváló 2025. április 9. 15:36családjával járt itt
Nagyon finom ételek elérhető áron!
Tisztaság, figyelmes kiszolgálás, kellemes környezet.
Érdekes olvasmányokat is vásárolhaunk itt.
Mindig van finom hamburger, sült burgonya gnocchic, sőt roston sült lazac is!
Különleges finom saláták: lazacos saláta, mozzarella saláta, grillezett sajt saláta, jércemell saláta.
Szívből ajánlom mindenkinek!
Kiváló 2025. április 9. 13:59családjával járt itt
Családdal tértünk be az étterembe szombaton. Az időjárás nem volt a legkedvezőbb, talán ez volt az oka, hogy rajtunk kívül nem volt más vendég az étteremben.
Kellemes volt a hely, figyelmes a kiszolgálás. A kínálat megfelelő volt, az ételek nagyon bőségesek és ízletesek voltak. (Egy részét el kellett csomagoltatni, nem bírtuk megenni. )