Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű 2025. február 27. 20:36barátokkal járt itt
Korábbi pozitív tapasztalataink alapján szerveztük meg a Vapianoba a mai vacsora találkozót, viszont annál csalódottabban távoztunk konkrétan 25 perc várakozás után se italt, se ételt nem kaptunk, illetve azt tapasztaltuk, hogy később érkezett vendégek előbb megkapták a rendelésüket, és senki nem érkezett hozzánk, hogy esetleg jelezzék a késés okát.
Kiváló 2025. február 27. 19:27a párjával járt itt
A szobák és közös terek állapota, tisztasága megfelelő, jó színvonalú, talán néhány helyen a padlószőnyeg csere már aktuális lenne. A wellness rész is jó állapotú, a rönkszauna érdemelne meg egy felújítást. A merülő medence nagyon hideg, sokan értékeltük volna, ha legalább 15 fok körül lenne a hőmérséklete.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 871 városban járt márFelfedező - 2763 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54742 feltöltött kép
2025. február 27. 19:17egyedül járt itt
Maglódon ebédeltem az Auchanban, azután elsétáltam, hogy utána talán innék valamit. . . Ez a Cafe Del Sol egy amolyan járdasziget a hosszú folyosón, ahol az Auchanhoz társult egyéb üzletek vannak.
Café Del Sol - Auchan, Maglód, MaglódCafé Del Sol - Auchan, Maglód, MaglódCafé Del Sol - Auchan, Maglód, MaglódCafé Del Sol - Auchan, Maglód, MaglódCafé Del Sol - Auchan, Maglód, MaglódCafé Del Sol - Auchan, Maglód, MaglódCafé Del Sol - Auchan, Maglód, MaglódCafé Del Sol - Auchan, Maglód, MaglódCafé Del Sol - Auchan, Maglód, Maglód
Még több kép (6 db) >>
Érdekes 2025. február 27. 18:49egyedül járt itt
Ne tagadjuk, Attilának divatja van, a hun-magyar rokonság egy állandóan terítéken lévő téma Magyarországon, valami népnemzeti vágy, hogy nagy, erős, híres, könyörtelen rablót válasszunk rokonunknak, aki a fél világot kaszabolta, és akkor a magyar kalaposinas majd emeltebb fővel megy az utcán, hogy ő mekkora nagy ász.
Attila-szobor, MaglódAttila-szobor, MaglódAttila-szobor, MaglódAttila-szobor, MaglódAttila-szobor, MaglódAttila-szobor, MaglódAttila-szobor, MaglódAttila-szobor, Maglód
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2025. február 27. 18:20a párjával járt itt
A Hotel Szent István kitůnő adottságokkal rendelkezik. Még február közepén is
örökzőldbe burkolóznak az építmények, egyszóval gyönyörű. Ami az étkeztetést illeti az felejthetetlen. Itt minden volt ami szemnek szájnak ingere. A személyzet
messzemenőkig figyelmes. A legnagyobb meglepetés számunkra az esti, szinte
korlátlan mennyiségben fogyasztható többféle bor.
Átlagos 2025. február 27. 17:34egyedül járt itt
Itt Ecseren a Millennium parkban alapvetően két objektum van, de egyiknek sincs semmi köze az ezer évhez. 1920-as Trianon, meg 1956-os lyukas zászló más vágány, de hát hol legyenek, ha nem itt? Érdekes, hogy ezt a trianoni keresztet nem a település állította, hanem a rajta lévő felirat szerint a Jobbik nevű párt.
Trianon emlékmű, EcserTrianon emlékmű, EcserTrianon emlékmű, Ecser
Kiváló 2025. február 27. 16:45a párjával járt itt
Most voltunk itt először ,de nagyon meg voltunk elégedve minden szolgáltatással . Félpanzióval foglaltunk az ételek választékosak és finomak voltak mind a reggelinél és a vacsoránál is . A személyzet kedves segítőkész, a szoba tiszta, minden van ami kell . A wellness jól felszerelt minden igényt kielégítő, mind a gyerekes családoknak, mind az idősebb korosztálynak .
Kiváló 2025. február 27. 16:21a párjával járt itt
Feleségemmel és a barátainkkal töltöttünk el 2 éjszakát 3 napot a hotelben. Szuper volt minden, a szoba tisztasága kiváló, a személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg szuper, és az ételek fenomenálisak. Összességében minden szuper volt, jól éreztük magunkat, ha tehetjük még biztosan visszatérünk Önökhöz!
Kiváló 2025. február 27. 16:00barátokkal járt itt
Tisztelt Szilvakék Paradicsom! Múlt hét pénteken(02. 21-én) voltunk Önöknél egy baráti társasággal vacsorázni. Nagyon hangulatos az étterem és finomak az ételek! A felszolgáló annyira jó ételeket ajánlott nekünk. Egy középkorú,szakállas,szemüveges,jó kiállású férfi volt(talán Zoltánnak hívták).
Kiváló 2025. február 27. 15:38egyedül járt itt
Minden elismerésem a konyhai személyzetnek, rendkívül nagy a választék. és finoman elkészített ételekkel kényeztetik a vendégeket. Igazi vendég barát szálloda, amihez a tisztaság és a mosolygós személyzet is nagyban hozzájárul. Visszatérő vendégek vagyunk, ezúttal már barátokat is hoztunk. :-) Jövünk még! :-)