Jó ideig zárva voltak, majd egy időszakban csak zárt körű rendezvényeket tartottak, de most újra visszatért az élet náluk, hogy-a a régi kerékvágásba-e, az majd elválik. Leérkezve a lépcső aljára (nem akadálymentesített! ) egy amerikai westernfilm forgatási helyszínére érkezünk. A megvilágítás elégtelen, de a dekor szerintem kitűnő, bár már kissé megkopott, nem újszerű, de mégis igazán hangulatos. A fő terem hosszúkás kialakítású, a bárpult mögött kezdődnek az asztaluk, innen nyílik egy különterem, illetve a folyosó másik végén, a mosdók után van egy western kocsma egy másik bárpulttal, amit ottjártunkkor egyáltalán nem használtak. Az étlap és az itallap többszörösen, átragasztott, átírt, ez nem valami igényes megoldás! Az árak nincsenek irreálisan elszállva, a koktélok 2000-2500 Ft között mozognak. A sörkínálat nem tűnt túl izgalmasnak, a csapon Soproni, Soproni IPA, Krusovice, Heneken, Edelweiss, Mort Subite meggyes. A DEndre által évekkel ezelőtt jelzett kézműves sörök már nincsenek a kínálatban. Az étlap is lecserélődött, de alapvetően amerikai stílusú BBQ, Tex-mex fogások, kézműves burgerek vannak, de a tipikus magyaros fogás, a gulyásleves sem maradhatott ki. Az általam választott bükkfa parázson sült padlizsánkrém salátával és pirítóssal (1990 Ft) középszerű volt. A kenyér sima bolti toast kenyér, méltatlan egy magára valamennyire is adó étteremben. A saláta jellegtelen és íztelen volt. A padlizsánkrém szolid ízesítésű, de kellemes volt. A többiek által evett rántott hús, Cactus burger, Buffalo csirkeszárnyak hozták a szintet, de egyik sem volt kiemelkedő. Véleményem szerint ide a többség nem az ételek vagy italok miatt jár, sokkal inkább a westernes hangulat miatt. A kötelező szervizdíj +10%. A kiszolgáló pincér tapasztalatlan és ismerethiányos volt. Ajánlottra tettem, de csak a hangulat miatt.