Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. március 18. 14:09a párjával járt itt
Kifogástalan voltak az ételek hamar megkaptuk amit rendeltük,nagyon ajánlom mindenkinek biztos hogy jövünk.
2025. március 18. 6:40a párjával járt itt
Nagyon közel van hozzánk ,elég kényelmes szobánk van a személyzet segítőkész, csak nem akarom elhízott,hogy egy szállodában nincs csapva amit lehet kérni vacsorához helyette hozták 1000ft vizet ráadásul 0,33
Kihagyhatatlan 2025. március 17. 21:14a párjával járt itt
Nagyon szép és, nagyon jó kis hely. Családoknak ajánlom. Olyan roszz idővolt, hogy csak mi voltunk csak a makettek között. Így teljesen kijátszhatuk magunkat. Nagyon jó volt.
Kiváló 2025. március 17. 21:01a párjával járt itt
Finom volt az étel, ital. Kedves volt a személyzet, hamar kaptunk ebédet. Tiszta hangulatos hely. Mi a penny él parkoltunk. Nem voltak sokan. Szép kártyával fizettünk.
Kiváló 2025. március 17. 20:29gyerekekkel járt itt
Egy kellemes, hétvégét töltöttünk el felnőtt gyerekeinkkel a Hotel Kapitányban. A wellness részleg, az ételek, a kiszolgálás, a tisztaság elsőosztályú volt. A dolgozók, segítőkészek, kedvesek voltak. Nagyon tetszett a lovas előadás is. Biztosan visszatérünk még ide. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Kiváló 2025. március 17. 19:41a párjával járt itt
2 éjszaka, 3 nap szálltunk meg all- inclusive ellátással ebben a nagyon szépen felújított szállodában. Udvarias, segítőkész a személyzet,kényelmes , modernül berendezett szoba, finom és bő választék az ételekben, melyeket folyamatosan pótoltak. Teljesen elégedettek vagyunk a wellness részleggel is, itt is minden a helyén van, kultúrált környezet, kellemes kikapcsolódást biztosít.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 255 városban járt márFelfedező - 297 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2508 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. március 17. 18:33a párjával járt itt
Egy remek, vezetett túrán voltunk a bányában! Csodás sókiválások, fluoreszkáló ásványok és 4 denevérfaj között. Közben megtekintettük a régmúlt gépeit, szerszámait és gyönyörködtünk a különleges földi csodákban.
Mesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, Felsőpetény
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2025. március 17. 16:43a párjával járt itt
A hotel elhelyezkedése nagyon jó. Innen könnyen be járható az egész Zalakaros. A wellness részleg korlátlan használata a hotel előnyére válik. A személyzet nagyon barátságosak és család szeretők. Senkire nem lehet rosszat mondani mert egy igazi össze hangolt csapat. Az étkezés bőséges és nagyon finom.
Hotel Aphrodite, Zalakaros
32011
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2788 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32011 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 17. 16:32egyedül járt itt
Az Addicted 2 Coffeine nevű remek kis helyet sok évvel ezelőtt látogattam meg első ízben, nem sokkal nyitás után. Tegnap ismét betértem. Megelégedéssel nyugtáztam a borválasztékot, kimérve is egész jó dolgokat adnak, a sörök a Fehér Nyúltól szintén a felső szegmensbe tartoznak.
Addicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, Budapest
Még több kép (13 db) >>
32011
Kiváló 2025. március 17. 16:18egyedül járt itt
A Jégkert remek hely arra, hogy eltöltse itt az ember az időt vonatra várva. Az igaz, hogy innen negyedóra még a Déli gyalog, de ki lehet számolni az indulást. Legutóbb épp tegnap néztem be, ttam egy Jégkert NEIPA sört továbbá az Ugar 33-as Trailerét, 1800 ft volt a kettő, 2 decis poharakkal számolva.
Jégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, Budapest
Még több kép (42 db) >>