Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Kiváló 2025. január 5. 21:01gyerekekkel járt itt
Ez az a budapesti indiai étterem, ahol a legtöbbször jártam, s ennek csak eredeti oka volt az, hogy a lakásunkhoz ők vannak a legközelebb, másrészt az itteni ételekkel nagyon meg vagyunk, voltunk mindig is elégedve. Az elmúlt években némi változáson mentek keresztül, hiszen az eredeti alapterületük több, mint a duplájára bővült.
Pándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, BudapestPándzsáb Tandoori Indiai Étterem, Budapest
Még több kép (55 db) >>
Szörnyű 2025. január 5. 20:59a párjával járt itt
2025 Január 05. én Ebédelni Szerettünk volna a Párommal Aki Orvos és köztiszteletnek örvend. Du kettö ora volt kevés vendég volt vártunk hogy a pincér hellyel kináljon ahogy szokott, mivel mér töbször jártunk ott. Ekkor odajött egy üzletvezetönek mondta magát egy F. M-nak [moderálva - a szerk.
Átlagos 2025. január 5. 20:25barátokkal járt itt
Nyári estéken rendkívül népszerű szabadtéri szórakozóhely és bár az Este11, a Feneketlen-tó partján a kis emelkedő részen. A bejárat megközelítése nem túl biztonságos, a partrész sokszor csúszós, nincs biztonságosan kiépítve, lekövezve.
Este11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, BudapestEste11, Budapest
Még több kép (16 db) >>
2025. január 5. 20:12barátokkal járt itt
Újlipótváros, azon belül a Pozsonyi út ikonikus vendáglátó helye a Sarki Fűszeres, már több évtizede. Nemcsak egy egyszerű kávézó, sok helyi lakos számára törzshely. De ahogy láttam, a külföldiek is kedvelik. Több funkciót ölt egybe: kávézó, reggeliző, étterem, borbár, delikátesz üzlet, közösségi tér, és egyúttal egy különleges formájú, háromszög alakú épület.
Sarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, BudapestSarki Fűszeres, Budapest
Még több kép (37 db) >>
2025. január 5. 20:04a párjával járt itt
A recepciónál már kedvesen fogadtak. Minden kérdésünkre segítőkészen válaszoltak. Minden tájékoztatást megkaptunk. A szoba tiszta ,kényelmes volt. A pincérek nagyon segítőkészek, udvariasok . A szilveszteri műsor nem pont az volt amit vártam. Nem volt tombola és a zene sem az a bulizós számokból állt :( Az ételek finomak voltak de a reggeli lehet kicsit változatosabb is. A hotel mindenhez közel van ,parkolóhely is van bőven.
Szörnyű 2025. január 5. 19:04a párjával járt itt
Egy szörnyű út volt az egész maga a drive része [moderálva - a szerk.], lassú kiszolgálás savanyú étel minőseg, több napos saláta keverék inkább, de ha a drive részre akarok vissza térni kb 11:30-12:00 körül értünk oda olyan 1,5 óra várakozás idő után nehezen megkaptuk a savanyú ételt
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 5. 18:53a párjával járt itt
Igen, találtam valahol a térképen, hogy Rédicsen van egy emlékpark, na, elég sok van ilyen az országban, de azért menjünk már el, nézzük meg, hogy nekik mit jelent ez-. . . nos, kb. ezt. A nagy hőstettek meg a nagy veszteségek összpontosulnak a legtöbbször a település központjában, és akkor ott szokott szép, gyújtó beszédet mondani a polgármester, miközben fegyelmezetten ünnepel a nép.
Emlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, RédicsEmlékpark, Rédics
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2025. január 5. 18:01a párjával járt itt
Minden várakozásomat fölülmúlta ez a szálláshely! Fantasztikusan szép környezetben helyezkednek el a házak, ahol a szálláshelyek találhatók! A szobák tiszták, szépek, ízlésesen berendezettek. A föld alatti katakombarendszer egyedi, varázslatos hangulatot kölcsönöz a szállodának, ezen keresztül mindent meg lehetett közelíteni.
Időpazarlás 2025. január 5. 17:47gyerekekkel járt itt
2025. 01. 05-napján érkeztünk egy régi vágy volt megnézni a Hagymatikumot és a gyereknek is biztos tetszene alapon. kb. 40-perc sorban állás után még legalább ennyi lett volna mire talán bejutunk ez fél 10kor reggel 9kor nyitott szóval kb. 1-5-2 -órás sorban állás mindenkinek, magyart maximum elvétve látni vagy hallania román emberek megszállták, ami még önmagában nem gond.
Kiváló 2025. január 5. 17:44a párjával járt itt
Összességében azt kaptuk amire számitottunk.ez csak a mi észrevételünk,nem volt merülő medence a szauna után.Kiemelt ünnep révén nem volt szauna szeánsz.A vizes fürdőruháknak centrifuga.
A személyzet kedves és előzékeny volt,nagyon tiszta volt minden.
Köszönünk mindent,további sikeres vendéglátást kivánunk.