Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2025. március 16. 19:34a párjával járt itt
A szoba stílusa ès tisztasága nagyon jó volt. A wellness rèszleg a leírtaknak megfelelő. Fèlpanziós ellátást választottunk, a választèk szegènyes volt, ha valami elfogyott nagyon lassan pótolták, az ètelek ízre is csupán átlagosak voltak.
Kiváló 2025. március 16. 18:15üzleti partnerrel járt itt
Svédasztalos étterem, hatalmas választékkal , modern étterem ...kedves személyzet!
Ilyen finom pacalpörköltet még soha nem ettem!!!! Csinos pincérlányok
Tamás Tanya, Csemő
Kiváló 2025. március 16. 18:09barátokkal járt itt
Tamás Tanyán jártunk egy baráti társasággal isteni finom ételek, gyönyörű étterem , nagyon kedves személyzet ...kedvező árak! Mindenkinek csak ajánlani tudom...mi már foglaltunk is egy családi rendezvényre!*****
Tamás Tanya, Csemő
2025. március 16. 18:03a párjával járt itt
Március elején voltunk itt három napig. Nagyon jó időt fogtunk ki, és élveztük, hogy nincs sehol tömeg. Voltunk a mólón, de az igazi élményt a kirándulást jelentette a hegyen. A szálloda központi helyen van, ahonnan minden elérhető. Kellemes szobánk volt. Az étkezésnél nagy választék.
Kiváló 2025. március 16. 13:31a párjával járt itt
A Szentjánosbogár speciality kávékertben kifogástalan minőségű kávékat ittam eddig. A személyzet kedves, a hangulat kellemes. Csak ajánlani tudom!
32011
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2788 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32011 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 16. 13:03a párjával járt itt
A Jókenyér pékség Lövőház utcai egysége gyakran útbaesik, idén két ízben is betértem hozzájuk. A kiszolgálás nagyon kedves. Kóstoltam szilvás papucsot, vettem múltkor egy olívás ciabatta-t, legutóbb pedig egy aszalt szilvás babkrémet, valamint egy tojássalátát. Ezek olyan 4,5 pontos szintet ütöttek meg.
Jókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2025. március 16. 12:37gyerekekkel járt itt
Ami nem tetszett: A fürdőszobában a szellőző ventilátor nem működött, a wc öblítő tartályt nehezem lehetett lehúzni. Wifi csak a második nap délutántól volt addig semmi. A wellness világítás megérett a felújításra. Ételek finomak és választékosak voltak. Halak fimoak és több féle is.. ezért + pont.
Szörnyű 2025. március 16. 12:36családjával járt itt
Főzelék íztelen..
Desszert botrányos...

Inkább másik étterembe viszem a családot és azt a pénzt.

Senkinek nem ajánlom...
32011
Kiváló 2025. március 16. 12:13családjával járt itt
Meg voltam győződve róla, hogy a Vinikliről írtam első, nem sokkal nyitás utáni látogatásomat követően. De úgy tűnik, hogy nem. Azóta betértem még nagyjából négyszer, egy alkalommal egyik borszakértő-borklubszervező jóbarátom szervezett ide egy kóstolót, tavaly március 15én is beültem, idén nemkülönben.
Vinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, Budapest
Még több kép (17 db) >>
2025. március 16. 8:49a párjával járt itt
Jól éreztük magunkat! Hozzáállás kérdése: nem a hibákat kerestük. Személyzet udvarias,a szoba szép,a kaja nagyszerű volt. A wellness részlegen voltak problemák: meghibásodott a fűtőrendszer, nagyon meleg volt, a jacuzzi meg forró.
A hibajavítás után jobb lett a helyzet. A WiFi gyenge, saját netet használtunk. Minden más kiváló volt!