Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 5. 11:18egyedül járt itt
A Király utcában már sok éve működik itt ez a pékség, amelyet főleg külföldiek látogatnak, azon belül vegyes korosztály. A korábbi értékelést is én írtam ide, de annak már több, mint 8 éve. Hosszú a nyitva tartási ideje, és vasárnap is nyitva vannak. Egyébiránt ez egy albán pékség, de azon belül az egyik legszínvonalasabb, ahol megfordultam.
Palotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. január 5. 11:03a párjával járt itt
A személyzet úgy viselkedett velünk, mintha csak mi lettünk volna a szállodában, rendkívül figyelmesek és segítőkészek voltak. A svédasztalos reggeli és vacsora kínálata és minősége kiváló és bőséges.
Mi szilveszterkor élveztük vendéglátásukat. . . mindennel elégedettek voltunk, talán a DJ-t és az általa válsztott zenét kifogádolnánk.
Kiváló 2025. január 5. 9:39a párjával járt itt
Ismént nagyon jó szervezésű óév búcsúztatón vettünk részt. Külön köszönet a Tulajdonos és az Igazgató szívélyes fogadtatásáért, a személyzet kedvességéért. Remek helyen van a szálloda kiváló kiindulási pont kirándulásokhoz. Belvárosban van, közel mindenhez. Az ételek ízletesek, a szoba kényelmes.
Szörnyű 2025. január 5. 9:09a párjával járt itt
Érkezéskor elfelejtették közölni,hogy magasabb kategóriájú lakosztályt kapunk, úgy kellett szólni, hogy ez nem az amit foglaltunk . Válasz:sajnos nincs fűtés a mi lakosztalyunkban. De ugyanazon az áron kapjuk. A szobában koszos pókhálós falak szakadt foltos függönyök, vér foltos törölköző,csapok korroziosak,nem folyt le a víz a csapban, vízforraló akkor működött ha nyomtad a gombot.
2025. január 5. 9:05a párjával járt itt
Jó lett volna elektromos autó töltő a parkolóban. A fürdő ajtajának kilincse elég beteg volt, a zuhanyzóban a szappantartó lötyögött. A TV távirányítója alig működött.
A szoba tágas volt és jól felszerelt, de a szappan és a sampon külön-külön volt csomagolva, pont úgy, mint a reggelinél a vaj, lekvár, méz. Ezzel rengeteg szemét keletkezik feleslegesen.
Kiváló 2025. január 4. 19:19a párjával járt itt
Immár sokadik alkalommal búcsúztattuk az Ó évet itt !
A tisztaság rendben , a szoba fütése is megfelelö
A személyzet figyelmes szolgálatkész
Az ételek sokrétüek nagyon finomak , az elöételes asztal káprázatos .
A büvészshow lenyügöző volt ,
Az idei zenei változtatás is tetszett ( már korábban is lehetett volna ) ,
A szomszédos fürdö hőfoka is elegendö , a szauna szeánszok hangulatosak .
Ha idönk engedi rövidesen újra visszatérünk .
2025. január 4. 19:06gyerekekkel járt itt
Minden fantasztikus volt, az ételek, a wellness, a konditerem, kedves személyzet.
Egyedül a szoba felszereltsége ès tisztasága volt nagyon rossz :(
Pedig előtte telefoni kértem hogy legyenn rendben, mert ajándék adom a wellnesst.
Szívesen mennék máskor is, ha garantáltan tiszta szobát kapnánk!
Kiváló 2025. január 4. 17:11a párjával járt itt
Minden nagyon rendben volt sőt a szemèlyzet Tibivel az èlen Maximilian erőn felül teljesített olyan volt mint egy kis család . A buli fergetegesen jóra sikerült szintèn köszi Tibi aki a lehetetlent is megoldja. egyetlen problèmám volt csak,hogy szilveszter napján nem lehetett az ètteremben ebèdelni,de ez nem rontotta el a hangulatott.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2025. január 4. 16:50családjával járt itt
Ötödszőr voltuk a szállodában. . . . Csalódás a szobába lépve: kilátás a napkollektorokra. Műanyag szalagparketta, melyen idegesítően kopog a tacskó lába. A szoba kicsi, az ágy egyik oldala lapjával megközelíthető, az éjjeliszekrény zsebkendőnyi, nem praktikus világítással.
NaturMed Hotel Carbona, HévízNaturMed Hotel Carbona, HévízNaturMed Hotel Carbona, HévízNaturMed Hotel Carbona, Hévíz
Még több kép (1 db) >>
2025. január 4. 16:18a párjával járt itt
Ár-érték arányt nézve kitűnő volt a hotel, egyszerű, de nagyon tiszta volt és a wifi is tökéletesen működött. Félpanziós ellátásunk volt, a reggeli és a vacsora svédasztalos volt és egyszerűen szuper volt a választék és nagyon ízletes volt. A vacsora a hotel közelében lévő Tölgyfa Étteremben volt, ahol szintén kifogástalan volt a személyzet és a svédasztalos vacsora kínálata.