Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2024. november 16. 15:04családjával járt itt
Nagyom finom volt gyors ki szolgaltatás Meg vagyok elegedve . Fris es magyon finom etelek. Inivalok is nagyon finomak. Jo árak. Csak ajánlani tudom!!!!!!
Kiváló 2024. november 16. 13:32barátokkal járt itt
Kellemes , a belváros szívében való elhelyezkedés ellenére is csendes szálloda . Könnyen megközelíthető , akár gyalogosan ,tömegközlekedési és személyi járművel is . Tetszett a szálloda belső kialakítása , szobák egyszerű , de kényelmes berendezése . Reggeli minősége , választási lehetősége , valamint a mennyisége jó volt , személyzet előzékeny és udvarias volt .
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Kiváló 2024. november 16. 12:36barátokkal járt itt
Na, ha 14-15 filmrajongó beül egy ilyen, amúgy is filmrajongásra kidekorált helyre, akkor ott torok szárazon nem marad. A webes portál évi rendes születésnapi bulija, immáron a 21. és szerintem megint fergetegesen érezte magát mindenki. A hely előzetesen üzente, hogy nagyon le lesznek terhelve péntek este vendégekkel, adnánk ewsetleg előre le a kajarendeléseket.
Szilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, Budapest
Még több kép (23 db) >>
2024. november 16. 11:17egyedül járt itt
Egyik este a budapesti Bartók Béla uton gurultam, korán sötétedik, lehet, hogy csak délután volt, és feltűnt egy, számomra új hely, egy pici viatnami büfé. Na, és pár nappal később szándékosan erre jártam kipróbálni.
Pho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, BudapestPho Vietnámi Büfé, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kihagyhatatlan 2024. november 16. 9:21egyedül járt itt
Tudod mi az igazi, szakrális és természetkozeli élmény? Tiszacsécsén van egy un. Móricz park. Körülbelül a református templom melletti épületből indul, ott van valami hivatali helyiség, annak az udvarának a meghosszabbítása, és tart soká, hosszan, kifelé a faluból.
Móricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, TiszacsécseMóricz Park, Tiszacsécse
Még több kép (19 db) >>
Kiváló 2024. november 16. 8:41gyerekekkel járt itt
Az unokáinkkal töltöttünk itt 3 éjszakát már másodszor az évben. A kicsi (5éves) nagyon jól érzi magát, sokat tartózkodik a játszóházban, élvezi, hogy egyedül is járhat- kelhet az egész épületben. A nagyobb (14éves) tetszett neki az ételválaszték, a fürdés a pihenés. Számunkra kényelmes a fürdő és a szauna használat.
Szörnyű 2024. november 16. 8:40barátokkal járt itt
Tegnap 5. alkalommal jártunk a Patkóban. Eddig jó helynek gondoltuk, megfelelő ételekkel, normális kiszolgálással. Hideg nap volt, vártuk, hogy ehessünk valami meleget. Betérve egy asztalnál ült 4-5 munkás, a többi hely szabad volt. Beültünk a kissé lerövidített beltér leghátsó asztalához. Ekkor dübörgő tucc-tucc zene csendült fel.
2024. november 16. 8:37a párjával járt itt
Az ételek kínálatban és minőségében is szuperek voltak, a szoba tiszta, kicsit retro és rá férne, hogy koltsenek rá-, pl törött csaptelep, szakadt függöny, foltos szőnyeg- az egyetlen ami nagyon kellemetlen volt hogy a szobaszefbe betettük az értékeinket és fél óráig tartott viszaszerezni , mert mikor ki akartuk venni letiltott 30 percre , utána nagy nehezen sikerült kívenni, többet nem mertük használni .
2024. november 16. 2:55gyerekekkel járt itt
A Sándor éttermet itt néztem ki. Telefonáltunk kicsi gyerekkel mehetünk-e ,azt mondták igen. Megérkeztünk-tényeg van saját parkoló-a Sándor étterem előtt ,mivel november van-nem igazán szezon,és 16 óra volt-se nem ebéd,se nem vacsora idő nem voltak sokan igy oda ülhettünk ahova akartunk.
Kihagyhatatlan 2024. november 15. 22:41gyerekekkel járt itt
Nagyon örülök ,hogy elmentünk ide a családdal nem sokszor van ennyire pozitív élményem egy helyszínen, mint itt. A kollegina nagyon kedves volt és tudta mikor kell segíteni nekünk. Az azték szobában játszottunk megizzadtunk a végére. Nagyon örülök ,hogy végre itt vidéken is van olyan hely ami top kategóriás minden szempontból! Azt hiszem állandó vendégek leszünk!