Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 899 városban járt márFelfedező - 2847 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57273 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 16. 21:18egyedül járt itt
Szóval, nemrég nyílt valami sokadik új evőhely az Alleeban, és néha szoktam odajárni, hát észreveszem.
Chicken World - Allee, Budapest, BudapestChicken World - Allee, Budapest, BudapestChicken World - Allee, Budapest, BudapestChicken World - Allee, Budapest, BudapestChicken World - Allee, Budapest, Budapest
Még több kép (2 db) >>
32066
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 393 városban járt márFelfedező - 2793 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32066 feltöltött kép
2025. április 16. 20:36egyedül járt itt
Betértem Komáromban a Lipóti pékségbe is, ott mindig vannak barátságos leértékelések. Így volt ezúttal is. Vettem néhány mini croissant-t, ami épp le volt értékelve, továbbá egy kefírt. Kértem hozzá poharat, előbb kartont akartak adni, mondtam, hogy azt inkább nem, akkor kaptam egy rendeset. Jó volt itt elüldögélni.
Lipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, Komárom
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 20:33egyedül járt itt
A Korani egy átlagos albán pékség. Ki van írva vagy hat nyelven, hogy kenyér, egyedül a kruhot nem értettem, meg is kérdeztem, hogy az netán albánul van, mondták, hogy igen. Tanultam egy szót albánul, meg vettem egy mákos levelest, ami igen hamar elfogyott mákrajongó jóbarátomnak köszönhetően, én csak megkóstoltam. 600 ft volt. 3 pont a hely.
Korabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, Komárom
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. április 16. 20:30egyedül járt itt
Még a sörrajongók körében sem közismert tény, hogy a legendás Pilsner Urquellt, a Pilseni Ősforrást is megvette az egyik óriásmulti, az Asahi, mely egyébként a Dreher sörgyáraknak is a tulajdonosa ezidőtájt.
Mona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, Komárom
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 19:26egyedül járt itt
Hát én nem is tudom. . . tele vagyunk már ilyen vasúti múzeumokkal, közben folyamatosan zajlik a fejünk felett, hogy egyre több vonalat szüntetnek meg éppen, tehát még több elhagyott állomás, sín, egyenruha, jegylyukasztó, nosztalgia, stb.
Domaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, Domaszék
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 17:37egyedül járt itt
És akkor itt van az Ásotthalom jelképévé vált hírhozó angyal. A templomkert sarkára épült, úgy hozza a hírt. Oldalról kicsit olyan, mint Kolodko Szenes Hannája, amikor kitör az égből, a felhőből, az arca pedig mint egy konyhásnéni egy kun általános iskolában.
Hírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, Ásotthalom
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 16:27egyedül járt itt
Miután a túloldalon lévő Prémiumban ebédeltem, elhatároztam, hogy túljárok mindenki eszén, és az italomat máshol, azaz a szemben lévő McDonald's-ban fogyasztom el. Így egynapon kettő pörölycsapást mérek a többi értékelőre. Elég meleg van ma, ebbe már minden hideg belefér, szóval úgy álltam neki a pultnak, hogy talán valami fagylaltot meg valamit inni kérek.
Kihagyhatatlan 2025. április 16. 14:24barátokkal járt itt
Végre Végre egy igényes modern hatalmas terület ahol baromi jó játétkok vannak. Nagyon jofejek akik ott dolgoznak és a játékok szuperek.
Laci játékmester szuper és jó humora van, mi tuti csak ide jövünk már csak mert zseniális és várjuk még a többi szobát és lehetőséget. Hajrá MENEKÜLJ !!!!!!
Kihagyhatatlan 2025. április 16. 12:04barátokkal járt itt
Nagyon szuper hely mikor odaértünk kivülről azt gondoltuk ez csalódás lesz de aztán bent jött a meglepi hogy egy 3 szintes valóban szórakoztatóközpontba csöppentünk bele.
Fantasztikus környezet kialkítások én sehol se találkoztam ilyennel a folyosó a váró az előtér minden szuper és a szoba maga pedig eszméletlen számunkra akkora élmény volt ,hogy rögtön utána játszottunk másik 2 szobát is ami épp szabad volt. Köszönjük nektek ezt az élményt állandó vendégek leszünk.
Kihagyhatatlan 2025. április 16. 11:27barátokkal járt itt
Mi a Harry Potteres szobát játszottuk ki, de ezt nem gondoltam volna hogy vidéken is vannak már ennyire jó helyek. Nagyon örölünk neki mert így nem kell Budapestig utazni egy ilyen szuper élmény miatt.
A héten a led floor szobába fogunk még ellátogatni nagyon várjuk már. Ajánlom mindenkinek aki jól akarja érezni magát, és egy szuper élménnyel szeretne gazdagodni.