Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. április 13. 22:23a párjával járt itt
A napokban jártam ott férjemmel. Első alkalom volt, a nagyon kedves felszolgálónk Bogi volt, aki mindent nagyon kedvesen és türelmesen elmagyarázott nekünk. Jól esett a figyelmessége. A gastronómiai élményhez az ételek mellett ő is hozzájárult. Az étterem hangulatos, a többi felszolgáló is nagyon kedves és figyelmes volt. Barátaimnak nyugodt szivvel ajánlom. Gratulálok.

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 899 városban járt márFelfedező - 2847 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57273 feltöltött kép
Kiváló 2025. április 13. 21:54egyedül járt itt
Azt hiszem, egy párszor már próbálkoztam enni aznap a környéken, nagyon kevés helyen lehet, talán Mórahalom a kivétel, de ott meg éppen csak elkezdtek sütni-főzni, még ki se nyitottak, amikor bementem, más helyeken meg már bezártak korán, szóval, nem egyszerű enni vidéken országjárás közben.
Rózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, DomaszékRózsakert Vendéglő, Domaszék
Még több kép (15 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 41 városban járt márFelfedező - 71 helyen első értékelő4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1521 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. április 13. 17:43barátokkal járt itt
Az időjárás miatt még csak most ébredeznek a növények, viszont a kert így is gyönyörű. Mi fél 11 körül értünk oda, és vasárnap lévén kígyózó sorok voltak a pénztárnál. Gyorsan vettünk online jegyet, amit egy külön, rövidebb sorban ellenőriztek, így sokkal hamarabb bejutottunk. Mindenképpen javaslom, hogy előre vegyetek jegyeket a weboldalon.
Vácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, VácrátótVácrátóti Arborétum, Vácrátót
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2025. április 13. 16:52gyerekekkel járt itt
Pozitívum: nem kellett előre fizetni, még meggondolhatja magát a vendég, ha mégis mást szeretne,
az ételek főleg minőségben hibátlanok, de ugyanezt elmondhatnám a választékról is. Minden korosztály megtalálja a neki valót. A szoba nagyon tiszta, rendezett volt, a vizes törülközőket köntösöket azonnal cserélték.

Sajnos az árban nem volt benne a szauna használat, ezt hiányoltuk.

Szörnyű 2025. április 13. 13:44barátokkal járt itt
Színvonal alatti minőségű ételek (pl. : a lehető legolcsóbb rizs íztelen masszává főzve; a kb. 1mm vastag (? ) rántott hús, melyről leeseik a panír). Minden jóval túlárazva az elvárható minőségéhez képest. Az árakban már gyakorlatilag elérte a nyugatot, az ételek minőségében viszont az átlagos magyarországi - egyébként elég alacsony - minőség alatt van nem kevéssé. Vállalhatatlan mosdók. Legjobb tanácsom: messziről kerüld el!
Kiváló 2025. április 13. 12:24gyerekekkel járt itt
Szívből ajánljuk Mindenkinek az Édes Mádkámat! Kislányunk első születésnapjára kerestünk megfelelő helyszínt és az Édes Mádkámra esett a választásunk. Amit az egész Családunk nevében elmondhatok, hogy nem bántunk meg, sőt! Biztosak vagyunk abban, hogy vissza fogunk hamarosan térni!
Édes Mádkám, Mád
Gyenge 2025. április 13. 12:17a párjával járt itt
Ez a szálláshely nem más nint egy rehabilitációs kórház. Az elhelyezkedése jó, de nincs közvetlen átjárás a nagy fürdőbe. A gyógymedencét csak a kezelésekre várokon keresztül lehet megközelíteni ( I. emelet), de a szauna egy színtel alatta van. Így minden esetbe körbe kell járni. A szaunára várni kell, mert csak ha kérjük akkor kapcsolják be.
Kihagyhatatlan 2025. április 13. 9:06egyedül járt itt
Azért ezzel a pálos kegyhellyel még tartoztam magamnak, hogy teljes képet kaphassak a sok magyariországi szentkútról, csodatépő helyről. . . Mint tudjuk, a pálosok az egyetlen magyar alapítású szerzetesrend, már más helyeken is fejtegettük ezt. Az összes többi idegen származék, külső befolyás. . . .
Petőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, PetőfiszállásPetőfiszállás - Pálosszentkút kegyhely, Petőfiszállás
Még több kép (88 db) >>
Kiváló 2025. április 12. 22:26barátokkal járt itt
Finomak voltak az ételek, bőséges volt a választék, kedves volt a személyzet. A jó hangulatról kellemesen játszó zenekar gondoskodott. Csak ajánlani tudom!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 119 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2528 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 12. 21:38a párjával járt itt
Ballagtunk a Károlyi-kerthez az Astoria felől, hogy így jussunk el a Petőfi Irodalmi Múzeumba. De még mielőtt bevetjük magunkat a kultúrába, nagy szükségét éreztük a párommal egy kis élénkítőnek. Ő cappuccinora vágyott, én csak egy egyszerű teára.
Csendes Létterem, BudapestCsendes Létterem, BudapestCsendes Létterem, BudapestCsendes Létterem, BudapestCsendes Létterem, BudapestCsendes Létterem, Budapest
Még több kép (3 db) >>