2024. november 13. 19:03egyedül járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hát semmi különös, csak hitvány pontvadászat, kinéztem az ittjartamon, hogy régen voltam itt és ezért. Valami író-olvasó találkozó volt Budaörsön, aztán utána rögtön idehajtottam. Vendég alig lézeng, és beálltam az egyszemélyes sor végére, Kinéztem a Stefánia-vagdaltat petrezselymes burgonyával, már meg is rendeltem volna aztán megpillantottam a rántott májat és gyorsan változtattam, azt ettem krumplipürével.
A kiszolgáló rendkívül kedves volt, türelmes, empatikus, ezzel semmi baj sincs. A másik fazon, aki előttem sorban állt, valami egyszemélyes kisiklott stand up comedy volt, idióta vicceket harsogott a személyzetnek, akiket érezhetően ismert, aztán visítva és hosszan nevetett a saját poénján. . . de ezt vagy 10-szer megcsinálta, az idegeim már rongyokban lógtam, mire visítva elment. A kiszolgáló látta rajtam, a maga módján és finoman részvétét fejezte ki, Szóval én kerültem terítékre, kértem még hozzá céklát is, Így fizettem a végén 3870 forintot. Egy világvégi gyorsétteremben, műanyag tányérból, műanyag evőeszközökkel ez tál ételért. Valahol itt ketyeg a pénzügyi mutató. . . egyébként meg a kaja közepes ízű volt, és eléggé hideg, a krumplipüré is, de hát ez itt az átlagmagyar átlagmagyarországa. A céklának is szomorú íze volt.