Böngéssz a legfrissebb békési értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 884 városban járt márFelfedező - 2809 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 56132 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 20:41egyedül járt itt
Vannak azok a játékok, amikor egy bizony alakú rés van a szilárd falon átférhetőségnek, azután aki pont akkora, pont olyan alakú, szemből vagy profilból, az átfér és nyer. Hát itt egy királyok kapuja. A feltételezések szerint Szent Istvánról szól a mű, az egyszeri halandó ránéz a kivágott formára, oszt felkiált, hogy ja, ez Szent István!
Királyok kapuja, BékésKirályok kapuja, BékésKirályok kapuja, BékésKirályok kapuja, BékésKirályok kapuja, BékésKirályok kapuja, Békés
Még több kép (3 db) >>
2025. március 30. 20:08egyedül járt itt
Rájöttem, hogy én itt ettem. . és igaz, eldumáltam az időt, meg nem fotózgattam körbe a helyet, pedig lehetett volna, de az volt a helyzet, hogy éttermet kerestem, és a kihalt békési estében itt láttam fényt, meg élő embereket, meg kaptam információt. És még ennyi idő után is. . .
Extra Pékség, Békés
2025. március 24. 17:30egyedül járt itt
Kezdődött ott, hogy este siváran barangoltam a kihalt, hideg városban, kíváncsi voltam, mikor kezdek majd kukákat kinyitogatni eleséget keresve, akkor találtam rá az Extra Pékségre, benne a szuperlányra, aki elküldött a Dübögőbe, de végül a Bagolyban kötöttem ki. De másnap este máskép történt.
Dübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, BékésDübögő Hotel és Étterem, Békés
Még több kép (13 db) >>
2025. március 21. 23:45egyedül járt itt
Keresgéltem valami helyeket este Békésen, hogy talán ennék valamit a nap végén. Fantasztikusan kihalt a város sötétedés után, ahogy a vidéki városok többsége. Nagy, világító portál, Extra pékség, hát ide bemegyek, csak akad egy kis ennivaló. . . kérdem az elbűvölő lánytól,. hogy hát enni, rendes vacsorát hol?
Bagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , BékésBagoly Vendéglő , Békés
Még több kép (15 db) >>
2025. március 21. 22:43egyedül járt itt
Jól hangzik, hogy szüleim háza. Van benne valami személyes, szerethető. Ezt a házat laktam Békés városában pár napig, és tulajdonképpen meg voltam elégedve. Mi a rossz vagy mi a jó? Hát, nem túl szép a táj, semmi különös nincs benne. A ház se túl szép, de jó. , lakható, használható.
Szüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, BékésSzüleim Háza, Békés
Még több kép (39 db) >>
Kiváló 2025. március 21. 9:40egyedül járt itt
Lehet, hogy mióta DEndre ott járt, cserélődött a személyzet, ez a lány ugyanis kedves volt, barátságos, informatív, beszélgettünk más pálinkákról, meg az ország más zsinagógáiról is, pl. kifejezetten érdekelte, hogy más településeken mi lett a sorsuk az ilyen épületeknek.
Békési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, BékésBékési Pálinka Centrum, Békés
Még több kép (29 db) >>
Kihagyható 2025. március 21. 9:16egyedül járt itt
Reményeket fűztem hozzá, készültem rá, nem jött össze a találkozás. Ahogy körbejártam a házat, semmi információ, sehogy egy elérhetőség, itt évek óta nem járt senki, nem takarítottak, minden ablak vastagon koszos és pókhálós, szóval csak enyészik az egész. A környékbeliek, a hátsó udvaron dolgozók sem tudnak semmit. Most így néz ki.
Iskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, BékésIskolamúzeum, Békés
Még több kép (7 db) >>