Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 869 városban járt márFelfedező - 2731 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 21. 23:22egyedül járt itt
Ugyebár a történelem olyan, mint a figurális toronyóra, egyik kis kapun kijönnek a figurák, tetszelegnek egyet középen, aztán a másik ajtón eltűnnek. Ebben a parkban sokáig állt egy felszabadulási emlékmű, aki erre járt, annak bevésődött: az ember, aki kijött a falból és megmaradt utána a helye a falban. Szóval, kiszabadult.
56-os Thököly úti mártírok emlékműve, Budapest56-os Thököly úti mártírok emlékműve, Budapest56-os Thököly úti mártírok emlékműve, Budapest56-os Thököly úti mártírok emlékműve, Budapest56-os Thököly úti mártírok emlékműve, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Érdekes 2025. január 21. 22:29egyedül járt itt
Erre is azt írták, hogy nagyon nehéz rátalálni, én meg nem is tudtam róla, egyszerűen csak belebotlottam medvevadászat közben. De nem bántam meg. Hát ő tipikusan az a lakótelepi szocialista maradvány, ami annak idején elárasztotta a gombaként szaporodó lakótelepeket.
Korsós lány-szobor, BudapestKorsós lány-szobor, BudapestKorsós lány-szobor, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
2025. január 21. 21:40egyedül járt itt
Mediterrán vidékekről prémium termékeket kínáló delikátesz "vegyesbolt" a Kodály Körönd közelében. Olasz, spanyol, görög ételek és italok, bor, pezsgő, desszertek, friss gyümölcs és zöldség. A Prosecco az egyik sláger termék, a másik talán a kávé. Helyben is lehet kávézni, de mindössze egy kis asztaluk van, ami nyilván legtöbbször foglalt.
Deli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, BudapestDeli Land, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2025. január 21. 21:27egyedül járt itt
Nem tervezett találkozás, mentem volna már haza, elég volt fázni az utcán, aztán valahol a Róna utca, Thököly út kereszteződésében belefutottam Kesjár Csabába.
Kesjár Csaba emlékére, BudapestKesjár Csaba emlékére, BudapestKesjár Csaba emlékére, BudapestKesjár Csaba emlékére, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Érdekes 2025. január 21. 20:56egyedül járt itt
Egy új kulturális központ az impozáns Andrássy úton. A kissé fura "HAB" rövidítés annyit takar angol szavak rövidítéseként, hogy magyar képzőművészet és üzlet, bármit is takarjon ez. A korábbi Kogart-ház igényesen felújított eklektikus-neoreneszánsz villa épületében új "lakók" jelentek meg, úgy olvastam, hogy az MBH Bank Művészeti Alapítvány lett az üzemeltető.
HAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, BudapestHAB Hungarian Art and Business galéria, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Érdekes 2025. január 21. 20:03egyedül járt itt
Múltkor volt itt a neten egy cikk, amikor keresgéltem valamit, hogy "7 bájos maciszobor" Budapesten, én meg éppen megnéztem pár mackót mostanában, na, akkor járjunk ennek is a végére. . . Tegnap sötétség volt nappal, mint egy Koestler-évszakban, hát ebben a bús-borongósban mackókat keresni. . . na, de mikor, ha nem most?
Mackók-szobor, BudapestMackók-szobor, BudapestMackók-szobor, BudapestMackók-szobor, BudapestMackók-szobor, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 65 városban járt márFelfedező - 86 helyen első értékelőNépszerű író - 22 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2747 feltöltött kép
Érdekes 2025. január 21. 11:22a párjával járt itt
Többször voltam már a fürdőben, gyönyörű épület kívülről. Belül volna mit renoválni rajta. Nagyon felkapott a külföldiek körében, ezért borsos is lett az ára. Nekünk a Hungarycard nyújtotta féláron megfizethető volt, de ez a lehetőség sajnos idén megszűnt. Mindig nagy a tömeg, így már nem annyira élvezhető.
Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzéchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Kiváló 2025. január 20. 23:04egyedül járt itt
Mai vizsgálódásom tárgya a Szaletly volt, régen jártam errefelé, gyakrabban kéne. . . Hideg tél van és eszembe jutott a ház előtt, hogy életem egyetlen nyilvános helyen töltött szilvesztere az itt zajlott valaha a Thökölyben, abszolút értelmetlen és feledhető emlék. Tehát most a Szaletly ül a helyén.
Szaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, BudapestSzaletly Vendéglő & Kert, Budapest
Még több kép (15 db) >>
2025. január 19. 22:06kollégákkal járt itt
10 éve működő, teljesen húsmentes, vegán, illetve vegetáriánus ételeket kínáló tágas, közkedvelt és jól ismert, mondhatni, jól bejáratott étterem a Múzeum körúton, a Nemzeti Múzeummal szemben. A hosszú pultnál a földszinten önkiszolgáló rendszerben lehet rendelni, a pult végén fizetni, majd szabad asztalt vadászni.
VegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, BudapestVegaCity, Budapest
Még több kép (29 db) >>
2025. január 19. 21:50egyedül járt itt
Sokadik Lipóti Pékség, ezúttal a XI. kerületen belül Gazdagréten, az Eleven Center első emeletén. Plázának vagy bevásárlóközpontnak nevezni eléggé fellengzős lenne, az viszont igaz, hogy több üzlet található az épületen belül. A földszinten a SPAR, míg az 1. emeleten csupán a Lipóti volt nyitva.
Lipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, BudapestLipóti Pékség - Gazdagrét, Budapest
Még több kép (10 db) >>