Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 885 városban járt márFelfedező - 2812 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 56219 feltöltött kép
Érdekes 2025. március 5. 1:53egyedül járt itt
Ha járkálsz arrafelé, gondolkodtál már azon, hogy mi a kánya lehet ez a két baromi nagy kőoszlop ott Kőbányán? Hát, nyilván valami szoc-izé, azt annyi. De azért érdemes ám megnézni. Arra sétáltam, hát lássuk! Az egyik olvasata, ami Google térképen is szerepel, hogy kőbánya munkásainak szobra. . . Hehe. . .
Kőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, BudapestKőbánya munkásainak szobra, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2025. március 4. 23:19egyedül járt itt
Van ez a nyomi hagyomány, hogy az ember egy évig nem megy, aztán egy év után újra mehet, újra értékelhet, és ennek sokszor értelme is van, mert van, hogy az étterem javul vagy romlik vagy profilt vált, vagy valami történik közben. Na, egy gyorsétterem esetén erre minimális az esély. Na, de akkor meg miért?
Burger King - Allee, BudapestBurger King - Allee, BudapestBurger King - Allee, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3760 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106087 feltöltött kép
Érdekes 2025. március 4. 15:50barátokkal járt itt
Nem tudom miért, de a Pogánytoronyról nekem Szerb Antal Utas és holdvilág című regénye jutott eszembe. Egy misztikumok által övezett hely ez, amelynek a létezéséről csak pár hónappal ezelőtt hallottam, pedig itt áll Budapesten ez a bizonyos rejtélyes torony. Helyileg Óbuda külső, ritkásan lakott részén, az Óbudai temető mögötti emelkedőn, az Aranyhegyen található.
Pogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Átlagos 2025. március 4. 13:54egyedül járt itt
Budapest III. kerületében, Óbudán számos ókori római régészeti emlék maradt fenn. Kis túlzással, ha leásunk a föld mélyére, jó eséllyel rábukkanhatunk egy-egy régi épület-, út- vagy falmaradványra, esetleg pénérmére, kerámia vagy cseréptöredékre. A Cella Trichora maradványa a Vörösvári úttól egy saroknyira, a Hunor és a Raktár utca kereszteződésében található.
Cella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Érdekes 2025. március 4. 13:36csoporttal járt itt
Szinte naponta megfordulok a Nyugati pályaudvar környékén, mivel itt lakunk a közelben. A gödöllői Királyi Váróterem adta az inspirációt, hogy utána keressek, vajon épült-e és fennmaradt-e máshol is hasonló kiráyi váróterem, leginkább Budapesten, hiszen a vonat Gödöllőre biztosan Pestről indult.
Nyugati pályaudvar Királyi váróterem, BudapestNyugati pályaudvar Királyi váróterem, BudapestNyugati pályaudvar Királyi váróterem, BudapestNyugati pályaudvar Királyi váróterem, BudapestNyugati pályaudvar Királyi váróterem, BudapestNyugati pályaudvar Királyi váróterem, BudapestNyugati pályaudvar Királyi váróterem, BudapestNyugati pályaudvar Királyi váróterem, BudapestNyugati pályaudvar Királyi váróterem, Budapest
Még több kép (6 db) >>
32038
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2790 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32038 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 4. 13:34barátokkal járt itt
Az Opus jazz klubba tavalyelőtt a szomszédban zajló Borkonferencia szünetében ültünk be egy sörre. Tavaly a konferencia egybeesett egy fontos családi programmal, de idén ismét részt vettünk és a sört sem hagytuk ki a programból. Mindkét esetben Ogrét ittam, ami idén már 1400 forintba került, ezt ezen a helyen átlagos ár/érték aránynak ítélem.
Opus Jazz Club, BudapestOpus Jazz Club, BudapestOpus Jazz Club, BudapestOpus Jazz Club, BudapestOpus Jazz Club, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. március 4. 13:22egyedül járt itt
A KEG azon ritka helyek egyike, ahol évente többször is megfordulok, most nézem, hogy már három év telt el azóta, hogy írtam róla. A fő vonzerő a 32 sörcsap, továbbá a reális árazás. A sörkóstoló ára felment ugyan rendesen, 5200 forintba kerül 5 x 1 deci sör, amihez még hozzájön a felszolgálási díj, de beválogathatók olyanok is most már, melyeknek decije 2000 forint.
KEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, Budapest
Még több kép (25 db) >>
Kiváló 2025. március 4. 13:10barátokkal járt itt
Régi jóbarátaimmal ültünk be tegnap a Művházba, mely, mint megtudtam októberben nyitott, szinte hihetetlen, hogy csak tegnapelőtt figyeltem fel rá. Kínálnak speciality kávékat, élvezetes, de azért textúrájában még javítható római pizzákat (pinsa avagy stirata), átlag feletti desszerteket, natúr borokat és kétféle kisüzemi sört.
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. március 3. 20:05üzleti partnerrel járt itt
Szuper mindenkinek csak ajánlani tudom.
Dana volt a kiszolgáló és ismét remek hangulatot varázsolt.
2025. március 2. 23:36barátokkal járt itt
Tavaly év vége felé nyitott meg a sokadik kávézóként a Bartók Béla úton a Művház, ami a Művelődési Ház közkeletű rövidítése, bár inkább az 1970-80-as éveket idézi ez az elnevezés.
MŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, BudapestMŰVHÁZ Kávézó, Budapest
Még több kép (13 db) >>