hasonló élményem volt, mint a korábbi látogatásaim során. Egyszerű a hely, nem túl tiszta, a pultos indiai (vagy pakisztáni vagy bangladeshi? ) hölgy szenvtelen, funkcionális. Decemberben van egy kedvezményes akciójuk, melynek keretében 1500 Ft-ért lehet enni egy főételt körettel. A pultban vannak a választható tételek, szószos, currys csirke, zöldséges-szószos főételek, rizs, valamint a naan kenyér mellé az frissen sül. Kértem két főételt, egyrészt mangós csirkét (fél adag), másrészt palak paneer-t (szintén fél adag), azaz spenótos sajtot, bashmati rizzsel, garlic naan-nal, azaz fokhagymás lepénykenyérrel. Mindezért 1890 Ft-ot fizettem, ami szerintem igazán kedvező ár. Cserébe ne számítsatok nagy gasztronómiai élményre, de jól lehet lakni, szóval egynek elmegy. A falon lévő, többször átjavított étlap szerint a csirkehúsos főételek ára 1550 Ft, 7 féle van, de nem mindegyik volt éppen elérhető. A vegetáriánus főételek ára 1450 Ft. A hús mennyisége kevés, a rizs és a naan korrekt, a szószok elfogadhatóak. A 2 féle desszertet 500 Ft-ért adják gulab jamun és barfi volt, egyik sem tartozik a kedvenceim közé. Az indiai konyhának a desszertek valahogy nem tartoznak az erősségeik közé. Nem lenne korrekt a többi étteremmel, hogy 3 pontnál erre többet adjak. A blokkon egyébként egy 3. név, Curry Massala Kft. szerepelt. Nincs szervizdíj. Házhoz szállító futárok is érkeztek, helyben fogyasztásra meg jellemzően környékbeli diákok és dolgozók.