Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3760 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106087 feltöltött kép
Kiváló 2025. február 3. 21:41egyedül járt itt
Már korábban kinéztem ezt a helyet, autóval a Lövölde tér felé kanyarodva pillantottam meg az ablakból, de akkor nem volt alkalmam megállni. A névválasztás igazán frappáns és trükkös, összeolvasva, angolosan kiejtve Bendegúz férfi keresztnév jön ki, a Goose pedig magában nem a lúdra utal, s nem is a libabórre, hanem a Goosebumps kitűnő újhullámos kávémárkára, hiszen ebben a kis kávézóban az ő kávéjukat kóstolhatjuk meg.
Ben The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. február 3. 21:26barátokkal járt itt
A Papa Joe Söröző 1980 óta működik a Hunyadi téren, ha hiszünk a bejáratnál olvasható "Anno 1980" feliratnak, s miért ne hinnénk? Júliusi turnénk záró állomása volt ez a söröző, ahol korábban még nem jártunk. De annyira itt ragadtunk, hogy már tovább nem is mentünk.
Papa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 119 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2510 feltöltött kép
Gyenge 2025. február 3. 18:35a párjával járt itt
ne is főzzön arabusul! Szombaton készítettünk itthon egy isteni finom marokkói paprikás csirkét Váncsa István egyik kitűnő receptes könyvéből. Vasárnap pedig, hogy folytassuk az arab vonalat, a budapesti Belvárosban járván, betértünk ebbe a Hummus Bárba ebédelni. Mégiscsak ők főzik az autentikus arab konyhát, gondoltuk. .
Hummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, Budapest
Még több kép (3 db) >>
2025. február 3. 17:53a párjával járt itt
Volt még egy kis időnk a vezetett Bazilika-látogatásig, ezért betértünk ide egy kávéra a páromnak. Vasárnap déltájban volt az idő, mégis szinte zsúfolásig tele volt a hely, pedig ez nem kifejezetten étkező, csak éppen szendvicseket is árulnak. A többség kávéért állt sorba, jó hosszan. Kellett vagy 10-15 percet várni a pultnál.
California Coffee Company - Szent István tér, BudapestCalifornia Coffee Company - Szent István tér, BudapestCalifornia Coffee Company - Szent István tér, BudapestCalifornia Coffee Company - Szent István tér, BudapestCalifornia Coffee Company - Szent István tér, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 885 városban járt márFelfedező - 2812 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 56219 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 3. 15:40egyedül járt itt
Biológiai órám kettyent egyet, és közölte, hogy egy évnél régebben voltam az Isparta nevű helyen. Elutaztam hát oda. Lássuk, mit fejlődött a kebab- vagy gyros-kultúra? Nem ugyanaz a nő volt már, aki tavaly hangulatában vitte a boltot, és feldobta a látogatást négyesre, de rendben megebédeltem. Nézzük: tavaly egy gyros tálat ettem kb.
Isparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, Budapest
Még több kép (11 db) >>