Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Átlagos 2025. február 8. 12:04a párjával járt itt
Sorba jönnek a csalódások. A minőség romlása mellett, tavaly egyszer, de most ebben az évben másodszor fordul elő, hogy hazaérve veszem észre, átvágják a kedves vásárlót, 38 éve járok ide de ilyen régen nem fordult elő hogy a számlán olyan tétel szerepel amit nem rendeltem és nem is hoztam el csak fizettem pluszba.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
2025. február 8. 11:20egyedül járt itt
2024 augusztus végén nyitott meg ez a kis pizzéria a Móricz Zsigmond körtéren. A névválasztás számomra egy kicsit furcsa, de értékelhetjük benne a rejtett humort. A napokban elkezdtem összeszámolni, hány pizzéria van már itt a Móricz 100 méteres gyűrűjében, ha még a Bartók Béla utat és a közeli Alléét is hozzászámolom, bőven megvan egy tucat is.
De' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, BudapestDe' Finci, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2025. február 8. 10:57egyedül járt itt
A XV. kerületben, Rákospalotán, a Kolozsvár utcai piaccal szemben nyitott meg ez a kézműves pékség 2024 nyarán. A környék leghíresebb étkezőhelye a Pléh Csárda, majdnem velük szemben, az út másik oldalán találjuk a pékséget. A parkolási lehetőség kissé kaotikus, nem láttam kiépített parkolóhelyeket, viszont tömegközlekedéssel jól megközelíthető busszal, villamossal is.
Panderas Pékség, BudapestPanderas Pékség, BudapestPanderas Pékség, BudapestPanderas Pékség, BudapestPanderas Pékség, BudapestPanderas Pékség, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2025. február 7. 22:23barátokkal járt itt
A Keleti Pályaudvar közelében lévő pince söröző az elmúlt években több néven is futott, emlékeim szerint a Guri előtt is volt már valami más, minden esetre mi már a Waiting Room, azaz Váróterem időszakban jártunk náluk egy barátunk ajánlása alapján. Az utcaszinten van egy kis kiülős teraszuk, ami egyúttal dohányzóhelyként is funkcionál.
Keleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, Budapest
Még több kép (8 db) >>
2025. február 7. 21:50egyedül járt itt
A Dobrumba és a Pingrumba éttermek tulajdonosi köre beújított egy 3. vendéglátó egységet is, ennek is hasonló ötletelés alapján adtak nevet, egyébként nagyon közel van a Dobrumbához, mindössze 2 sarok a Dob utcán tovább sétálva.
Marumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, BudapestMarumba, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Átlagos 2025. február 7. 21:23barátokkal járt itt
A GlassHouse, azaz Üvegház egy tavalyi új "képződmény" a Buda Entertainment épületében a Kolosy térnél. A "csendes" nyitáskor ez egy amerikai stílusú kávézó és fánkozó volt, a dekorációban hangsúlyos és kissé erőltetett elemekkel, pl. amerikai zászló, Szabadság-szobor, pink háttérben úszó cukros, díszes fánkok.
Café GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, BudapestCafé GlassHouse, Budapest
Még több kép (19 db) >>
Kiváló 2025. február 7. 20:58kollégákkal járt itt
A Kopaszi-öbölben lévő modern városrész leghíresebb épülete a MOL Campus felhőkarcoló, amelyen belül nemcsak a 28. emeleten - 120 méteres magasságban - lévő Virtu étterem figyelmet érdemlő, hanem a másik oldalon a földszinten lévő Zazie bisztró is az erősen ajánlott kategóriába tartozik. Most így visszatekintve a 2024.
ZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, Budapest
Még több kép (19 db) >>
Kiváló 2025. február 7. 20:27egyedül járt itt
Az Erdei fagyizóban már korábban volt többször alkalmunk fagyizni az Operánál, azonban tavaly nyáron egy új, természetközeli helyszínen nyitottak egy újabb fagyizót, ami egyúttal kávézóként is funkcionál. Helyileg a XIII. kerület lakótelepes részén, a Vizafogó Ökoparkban lévő pavilonban, amelyben korábban más üzemeltetett kávézó-bisztrót.
Erdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, BudapestErdei Fagyizó Vizafogó, Budapest
Még több kép (10 db) >>
2025. február 7. 20:06barátokkal járt itt
A Rántott Húsos első kisbüféje évekkel ezelőtt nyitott a Madách téren, többször ettünk náluk rántott ezt-azt. Óbudán járva az Amfiteátrum közelében, a Pékesség és a Pastrami szomszédságában találtunk rá óbudai egységükre, egy emeletes ház aljában. Egyszerű, de modern, fiatalos, újszerű a beltér.
A Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, BudapestA Rántott Húsos - Óbuda, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Érdekes 2025. február 7. 19:19csoporttal járt itt
A zuglói Stefánia út 77. szám alatti, 1925-ben épült neobarokk villát az egyik legszebb épületnek tartották, első emeletén lakásművészeti - lakberendezési - kiállítóhelyet alakítottak ki. Később követségi/diplomáciai funkciókat töltött be az épület.
Budapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, BudapestBudapesti Kínai Kulturális Központ, Budapest
Még több kép (38 db) >>