Böngéssz a legfrissebb gyulai értékelések között!

2024. november 12. 12:34a párjával járt itt
A szálloda igazából arra van kitalálva, amit a képek is sugallnak. Összességében jól éreztük magunkat. Ami meglepi volt, hogy át kell sétálni egy másik hotel éttermébe étkezni, de ez sem okozott akkora kényelmetlenséget. Kedves a személyzet és segítőkész.
Kiváló 2024. november 7. 4:45a párjával járt itt
Barátságos fogadtatás , kedves és előzékeny személyzet , a szobák tiszták, rendezettek, kényelmes ágyak. Wellness részleg szuper. Az étkek bőségesek és finomak voltak. Nagyon központban van a szállás, pár perc sétával minden nevezetesség elérhető. Mindenkinek tudom ajánlani -kortól függetlenül-. Mi visszatérő vendégek leszünk. Köszönjük hogy itt lehettünk.
Kiváló 2024. november 1. 6:45a párjával járt itt
Diszkrét, segítőkész személyzet. Széles választék és minőség az étkezésben. Igényesen kialakított szoba (talán a puff helyett jobb lett volna egy szék az íróasztalnál). Ötletes üdvözlő tea-és kávébekészítés. Privát wellness remek lehetőség. A hoteltől minden látnivaló gyalogosan is kényelmesen megközelíthető.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2024. október 30. 15:57a párjával járt itt
Nem először jártunk a Fészek Apartmanban Gyulán, de most sem kellett csalódnunk. Most az 1. -es apartmant kaptuk ebben még korábban nem voltunk, de itt is patyolattisztaság , hófehár friss illatú ágynemű hófehér fürdőlepedők törölközők ragyogóan csillogó edények , poharak evőeszközök vártak.
Fészek Apartmanház, GyulaFészek Apartmanház, Gyula
Kiváló 2024. október 29. 7:58a párjával járt itt
Fűtött folyosón állandó belépővel átjárás a gyógyfürdőbe és az Aquapalotába, naponta tetszés szerinti alkalommal. Itt úszhatsz hűtött gyógyvizes medencében, gyógyulhatsz három beltéri és egy kültéri medencében. Fürödhetsz, szórakozhatsz a játékelemekkel az aquapalotában. Félpanzióban megfelelő ételválaszték, kiváló ízek.
2024. október 26. 11:07barátokkal járt itt
Az Aqua Hotel kiváló helyen található, a város központjában, a vár,a kastély,más szállodák és az Aqua palota közelében. Ez nagy előnye. A fogadás,tájékoztatás kedves és kielégítő volt. Amit kevésnek és nem elég színvonalasnak tartottam, az a Bár megjelenése és tartalma volt.
Kiváló 2024. október 24. 8:44a párjával járt itt
Nagyon vártuk az utazás napját, mert a képek alapján valami csoda várt ránk. Hát tényleg az volt. A recepciós nagyon kedves volt, mindenben segítségünkre volt. A szoba valami gyönyörű. Az egész egy nagy csoda ami romantikával fűtött és komolyan fiatalnak is éreztük magunkat.
Kiváló 2024. október 24. 8:37a párjával járt itt
Azt egy kicsit furcsának találtam, hogy a parkolásért külön fizetni kellett, ez általában máshol a szálláshoz jár. Kicsit nagyobb választék a glutén, cukor, tejmentes ételekből, édességekből talán még egy kis fejlesztést igényelne. Nagyon kényelmes volt, hogy kaptunk köntöst, törölközőt, a fürdő csodás.
Kiváló 2024. október 21. 16:03gyerekekkel járt itt
Itt rendeltem férjem 55.szülinapi tortáját.
El akadt a szavam,amikor megláttam a művet.
Egy egyszerű dobostorta gyönyörűen,művészien elkészítve.
Nemcsak szép,de nagyon finom is volt.
Nagyon kedves kiszolgálás,megbízható eladók,és tulajdonos.
Mindenkinek szívből ajánlom,aki szereti a minséget.
Kézműves Cukrászda, GyulaKézműves Cukrászda, GyulaKézműves Cukrászda, GyulaKézműves Cukrászda, GyulaKézműves Cukrászda, Gyula
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2024. október 19. 12:59a párjával járt itt
A szálloda a központban van. Szinte minden látnivalóhoz közel. A személyt udvarias, segítőkész, az étterem kiváló, a választék nagy és nagyon finom. A pincérek udvariasak, segítőkészek.
Ami lehetne jobb is:A belépő kártya nem csak az ajtót nyitja, hanem azzal lehet az áramot is bekapcsolni a szobában. Ez néha gondot okozott. Nem mindig együtt hagytuk el a szobát.