A szálloda igazából arra van kitalálva, amit a képek is sugallnak. Összességében jól éreztük magunkat. Ami meglepi volt, hogy át kell sétálni egy másik hotel éttermébe étkezni, de ez sem okozott akkora kényelmetlenséget. Kedves a személyzet és segítőkész.
Barátságos fogadtatás , kedves és előzékeny személyzet , a szobák tiszták, rendezettek, kényelmes ágyak. Wellness részleg szuper. Az étkek bőségesek és finomak voltak. Nagyon központban van a szállás, pár perc sétával minden nevezetesség elérhető. Mindenkinek tudom ajánlani -kortól függetlenül-. Mi visszatérő vendégek leszünk. Köszönjük hogy itt lehettünk.
Diszkrét, segítőkész személyzet. Széles választék és minőség az étkezésben. Igényesen kialakított szoba (talán a puff helyett jobb lett volna egy szék az íróasztalnál). Ötletes üdvözlő tea-és kávébekészítés. Privát wellness remek lehetőség. A hoteltől minden látnivaló gyalogosan is kényelmesen megközelíthető.
Nem először jártunk a Fészek Apartmanban Gyulán, de most sem kellett csalódnunk. Most az 1. -es apartmant kaptuk ebben még korábban nem voltunk, de itt is patyolattisztaság , hófehár friss illatú ágynemű hófehér fürdőlepedők törölközők ragyogóan csillogó edények , poharak evőeszközök vártak.
Érkezéskor mindenről felvilágosítást kaptunk ( klíma - TV használat stb) . Az apartman elhelyezkedése mind a fürdőhöz mind a belvároshoz elérhető közelségben van. Csak ajánlani tudom Mindenkinek mert ebben az árkategóriában ilyen minőségi szállást nem könnyű találni. Köszönjük szépen ! Még sokszor szeretnénk mi is visszatérni !
Fűtött folyosón állandó belépővel átjárás a gyógyfürdőbe és az Aquapalotába, naponta tetszés szerinti alkalommal. Itt úszhatsz hűtött gyógyvizes medencében, gyógyulhatsz három beltéri és egy kültéri medencében. Fürödhetsz, szórakozhatsz a játékelemekkel az aquapalotában. Félpanzióban megfelelő ételválaszték, kiváló ízek.
Az Aqua Hotel kiváló helyen található, a város központjában, a vár,a kastély,más szállodák és az Aqua palota közelében. Ez nagy előnye. A fogadás,tájékoztatás kedves és kielégítő volt. Amit kevésnek és nem elég színvonalasnak tartottam, az a Bár megjelenése és tartalma volt.
Nagyon vártuk az utazás napját, mert a képek alapján valami csoda várt ránk. Hát tényleg az volt. A recepciós nagyon kedves volt, mindenben segítségünkre volt. A szoba valami gyönyörű. Az egész egy nagy csoda ami romantikával fűtött és komolyan fiatalnak is éreztük magunkat.
A kis huncut feladatsort is végig jártuk, amellett, hogy minden nagyon szép volt, egy óriási csoda ért engem. Mikor bementünk a Százéves cukrászdába, kiderült, az őseimé volt. Én vagyok Kisné Reinhardt Krisztina az pedig egy Reinhardt cukrászda. Az egész wellnesst egy hatalmas csodának ítéljük. Mindenki próbálja ki ott a Corvin Hotelben! Az ételek is fenomenálisak voltak a Royalban :) Ajánlom! Ajánlom! Ajánljuk! ! ! ! ! ! ! !
Azt egy kicsit furcsának találtam, hogy a parkolásért külön fizetni kellett, ez általában máshol a szálláshoz jár. Kicsit nagyobb választék a glutén, cukor, tejmentes ételekből, édességekből talán még egy kis fejlesztést igényelne. Nagyon kényelmes volt, hogy kaptunk köntöst, törölközőt, a fürdő csodás.
A szálloda saját medencéje talán egy kissé tisztább lehetne. A műanyag elfolyó szűrők sok helyen penészesek voltak, valamint a nehezebben elérhető sarkok az ablaknál is porosak, koszosak voltak. A reggeli ital automaták valamelyikében a narancslé erősen fel volt vizezve, szinte ihatatlan volt.
Kiváló 2024. október 21. 16:03gyerekekkel járt itt
Itt rendeltem férjem 55.szülinapi tortáját. El akadt a szavam,amikor megláttam a művet. Egy egyszerű dobostorta gyönyörűen,művészien elkészítve. Nemcsak szép,de nagyon finom is volt. Nagyon kedves kiszolgálás,megbízható eladók,és tulajdonos. Mindenkinek szívből ajánlom,aki szereti a minséget.
A szálloda a központban van. Szinte minden látnivalóhoz közel. A személyt udvarias, segítőkész, az étterem kiváló, a választék nagy és nagyon finom. A pincérek udvariasak, segítőkészek. Ami lehetne jobb is:A belépő kártya nem csak az ajtót nyitja, hanem azzal lehet az áramot is bekapcsolni a szobában. Ez néha gondot okozott. Nem mindig együtt hagytuk el a szobát.