Böngéssz a legfrissebb hajósi értékelések között!

32011
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2788 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32011 feltöltött kép
Átlagos 2025. március 8. 19:21egyedül járt itt

A bejárat előtt hívogató fémtábla Mindennap pacal felirattal. A beltér szerethető, gerendás mennyezet, magasított kovácsoltvas székek a pult előtt, a terem végében nyers téglából kirakott történelmi Magyarország sziluett ragadja meg tekintetünket, de kitették az 1886-os borászati térképet is.
Judit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, HajósJudit Étterem, Borozó & Panzió, Hajós
Még több kép (21 db) >>