Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Meglepődtünk, hogy előzetes asztalfoglalás szükséges, ezt Makón más vendéglátó helyen nem tapasztaltuk, ez is azt erősítette, hogy a Rocco egy népszerű hely, szóval jó lesz biztosan. A berendezés rusztikus, western hangulatot áraszt, kicsit zegzugos az alaprajz, és nyáron teraszuk is működik, növelve ezzel az asztalok számát. A nagy alátét lapon lévő étlap egyik oldalát döntően a pizzák foglalják el, 3 hasáb hosszan, 3 méretben (26/32/50 cm átmérő) kerek nápolyi pizzát sütnek, valamint kenyérlángos és pizzatésztába töltött csirkeragu tűnt érdekességnek. A 32 cm-es standard pizzák árai 2600-3500 Ft között alakulnak, ez Budapesten jó ár, vidéken talán drágább az átlagnál. Az étlap másik oldalán húscentrikus magyaros konyhát, valamint helyi specialitásokat is találunk, pl. makói hagymaleves, Vetrece leves cipóban - ez volt az én választásom (1900 Ft), savanykás tárkonyos tejszínes csirkeragu leves sárgarépával, ez nagyon finom volt. A főételek árai jellemzően 4000 Ft körül alakulnak körettel együtt, a 2 bélszínsteak fogás 6950 Ft, ezzel is ki voltunk békülve. A limonádé 1300 Ft-ba került, citromosat és piros gyümölcsöset választottunk. A sok vendég ellenére nem kellett túl sokat várnunk az ételekre. A Dolce olasz szalámis pizzát (2800 Ft/32 cm) és a Margaréta pizzát (2600 Ft), elvitelre kértük, helyben ettünk a főételek közül mézes-csípős csirkefalatokat vegyeskörettel (3950 Ft). Nincs kötelező szervizdíj, egy adag tartár 400 Ft, a dobozokért 100 Ft-ot kellett pluszban fizetni. Jól éreztük magunkat, jóllaktunk, de nem volt kiemelkedő élmény semmilyen tekintetben. Erős 4 pont.