Böngéssz a legfrissebb váci értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3675 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 103751 feltöltött kép
2025. január 30. 21:48egyedül járt itt
Barátságos, családias hangulatú többfunkciós hely a Fürdő közelében, amely alapvetően egy könyvesbolt, ez a fő profil, de mindeközben van egy kis büfésarok, ahol kávét szerezhetünk, majd utána le is tudunk ülni kortyolgatni, beszélgetni, persze közben olvasgatva, vigyázva, nehogy a könyvre fröccsenjen a kávé vagy más ital.
egy csésze ARCUS, Vácegy csésze ARCUS, Vácegy csésze ARCUS, Vácegy csésze ARCUS, Vác
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2025. január 27. 0:02kollégákkal járt itt
A váci McDonald's a belvárostól kifelé található déli irányban, azaz Budapest felé, a szomszédságában benzinkút, illetve a főút másik oldalán egy csalódást keltő all you can eat étterem található. Hogy ne maradjunk csalódottak, ezért jött képbe a "Meki".
McDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, VácMcDonald's Vác, Vác
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2025. január 8. 23:45egyedül járt itt
A Csocsaj Pékség népszerű albán pékség hálózat, amely évek óta jelen van a kisvárosban, de Budapesten is vannak pékségeik. Jelenleg 4 egységük működik Vác városában, ezek egyike a belvárosban, a sétáló utcában egy pékség, ez már évek óta működik változatlan formában, az autóbusz állomásnál van egy Csocsaj Grill büféjük, a belvárostól kissé kijjebb a Lidl közelében van egy pékség és fagyizó egységük, valamint a szóban forgó pékség a főúton, a Művelődési Ház közelében található.
Csocsaj Pékség - Dr. Csányi László körút, VácCsocsaj Pékség - Dr. Csányi László körút, Vác
2025. január 8. 22:21egyedül járt itt
Modern, fiatalos, a fősodratúnál igényesebb, kreatív süteményeket és tortákat kínáló cukrászda a forgalmas főúton a Vörösház épületében, az utcafronton a sarkon. Korábbi váci látogatásaink során nem tűnt fel a cukrászda létezése, esélyes, hogy esetleg egy újabb nyitásról van szó.
Mimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, VácMimóza Cukrászda, Vác
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2025. január 8. 21:25 járt itt
A Remete Pince volt az az étterem, amibe már évek óta szerettünk volna eljutni, mert kívülről nagyon tetszett. A Duna-part és a Strandfürdő között futó nagyon hangulatos Fürdő lépcsőről nyílik a bejárat, előtte szép időben panoráma terasz működik. Az éttermet 2004 óta családi vállalkozásban egy magyar házaspár üzemelteti.
Remete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, Vác
Még több kép (23 db) >>
2025. január 7. 17:44egyedül járt itt
A Pesti Pipi Budapest határain túli terjeszkedésének újabb bizonyítéka ez az éttermük, amely Vácott a főúton található, a belvárostól viszonylag távolabb. Így viszont autóval is könnyebben megközelíthető. Viszonylag új nyitású helynek tűnik. Célcsoportját leginkább a helyi fiatalok alkotják.
Pesti Pipi - Vác, VácPesti Pipi - Vác, VácPesti Pipi - Vác, VácPesti Pipi - Vác, VácPesti Pipi - Vác, VácPesti Pipi - Vác, VácPesti Pipi - Vác, Vác
Még több kép (4 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. január 5. 11:48csoporttal járt itt
Vác remete szobrát a helyi illetőségű Kapás Sándor szobrászművész készítette 1908-ban, amelyet több alkalommal helyeztek át a városon belül. Eredetileg a Konstantin térnél lévő Emericana egyesületi ház oldalánál állt, majd a Géza király téri Közgazdasági Szakközépiskola kertjébe került.
Boldog Vácz Remete, VácBoldog Vácz Remete, VácBoldog Vácz Remete, VácBoldog Vácz Remete, Vác
Még több kép (1 db) >>
Érdekes 2025. január 5. 11:28csoporttal járt itt
Na, ilyet sem láttam még, ez szó szerint érdekes és ötletes. A sétányon mentem a Vár felől délről észak felé, a városközpont felé, amikor még a Zenepavilon előtt a bicikliút mellett láttam meg ezt a "valamit". Ez egyébként egy speciális biciklitároló itt a sétányon, a Duna-parton.
Bicikli fa, VácBicikli fa, Vác
2025. január 2. 20:53csoporttal járt itt
Viszonylag nagy alapterületű, több helyiségből álló, még belső kerthelyiséggel is rendelkező söröző-kocsma a vasútállomás közelében. Hosszú nyitva tartási idővel reggeltől késő estig minden nap biztos pont a hirtelen megszomjazók számára Vácott. Az italkínálat a klasszikus fősodratot hozza, mérsékelt árfekvésben.
Utópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, VácUtópia Pub, Vác
Még több kép (15 db) >>
Kiváló 2025. január 2. 2:54családjával járt itt
Szentendréről járunk ide! Utolsó mohikánok egyike! Tulajdonképpen semmi extra. . . . CSAK Nagyon kedves kiszolgálás, hatalmas adag és nagyon finom ételek, nagy ital választék! Az árak meg. . . . ? ! NAGYON PÉNZTÁRCA BARÁT! A non plussz mindez Vác gyönyörű belvárosában, teraszról a Dunai panoráma és kellemes zene. . . . Kitartást az üzemeltetőknek! Minden éveben visszatérünk!
Kompi Terasz, VácKompi Terasz, Vác